"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Jan de Zwaan

Mensen helpen door ze verder te helpen, dat is mijn doel.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Jan de Zwaan?
K 0800 1292 0800 1292

Woont u in Gelderland? En wilt u eerst eens praten over de uitvaart van een dierbare, of die van uzelf? Jan is een betrokken vrijwilliger voor Yarden en zet zich in als uitvaartconsulent. Hij kan uw vragen beantwoorden in een persoonlijk gesprek. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Jan kan u informatie geven over de verschillende uitvaartmogelijkheden. Hij kan u ook helpen om uw wensen op een rij te zetten. Hij is er voor grote en kleine vragen. Jan kan u uitleggen hoe u uw uitvaartwensen makkelijk en vrijblijvend vast kunt leggen en hij kan u hier eventueel bij helpen.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Jan.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer