"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Jane Muller

Samen vast nadenken over mogelijkheden en invulling van je eigen toekomstige uitvaart.

Afspraak maken met Uitvaartconsulent Jane Muller?

Jane is een deskundige vrijwilligster in de regio Noord-Holland. Zij is een ervaren uitvaartconsulente en helpt u graag te oriënteren op de mogelijkheden bij een uitvaart. Ze luistert naar uw wensen en kan u adviseren over praktische zaken. Ook geeft ze suggesties en informeert ze u over nieuwe mogelijkheden, want een uitvaart is al lang niet meer alleen een kopje koffie en een plakje cake.

Jane is discreet en objectief. Ze wilt u niet beïnvloeden, maar puur informeren. Een prettige gesprekspartner als het over zoiets persoonlijks gaat dus. Jane kan u ook helpen om uw wensen digitaal te maken. Samen met u zet ze uw ideeën online in een beveiligde omgeving zodat uw nabestaanden deze later makkelijk kunnen vinden.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Jane.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer