"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Lia van Overhagen

Een gesprek met mij geeft u duidelijkheid en rust.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Lia van Overhagen?
K 0800 1292 0800 1292

Lia is werkzaam in de regio Utrecht en helpt u graag om uw wensen over uw eigen afscheid of dat van een dierbare op papier te zetten, omdat ze weet dat een persoonlijke uitvaart uw nabestaanden echt verder helpt. U kunt geheel vrijblijvend en gewoon bij u thuis met haar afspreken. Ze zal u adviseren en informeren over praktische zaken.

Lia is discreet en objectief. Ze is er niet om u te beïnvloeden, maar ze wilt u inspireren en wellicht op nieuwe ideeën brengen. Door deze samen op te schrijven of online te zetten zodat uw nabestaanden later houvast hebben bij het regelen van uw afscheid. En kunnen ze dit zo persoonlijk en waardevol mogelijk maken.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Lia.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer