"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Marijke van den Berg

Yarden Uitvaartconsulent Marijke van den Berg Juist als u niet meer bij ons bent, zult u altijd bij ons zijn. Een uitvaart naar uw wens, geeft uw nabestaanden een goede start hiervoor.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Marijke van den Berg?
K 0800 1292 0800 1292

Marijke is een gedreven vrijwilligster in de regio Noord-Brabant die veel over uitvaartmogelijkheden weet. Ze ziet echt de meerwaarde van een persoonlijke uitvaart in en wilt u zo goed mogelijk uitleggen hoe u dat vorm geeft. Ze helpt u oriënteren en denkt graag met u mee, ook als u nog niet helemaal weet wat u wilt. Ze is er niet om u te beïnvloeden, maar alleen om u te informeren.

Marijke komt bij u thuis langs. Zo kunt u samen in een vertrouwde omgeving uw wensen vastleggen. Deze ideeën geven uw nabestaanden later houvast. Zo kunnen ze in uw naam, samen met de uitvaartondernemer een persoonlijk afscheid voor u organiseren. Een betrokken uitvaart kan zo een waardevolle herinnering worden en uw nabestaanden verder helpen in hun rouwproces.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Marijke.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer