"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Petra Hovestad

Yarden Uitvaartconsulent Petra Hovestad Ik ben nog lang niet van plan om te sterven, maar nu u samen met mij de uitvaartwensen heeft ingevuld geeft me dat toch een rustig gevoel.
R Afspraak maken met Uitvaartconsulent Petra Hovestad?
L
K

Vrijwilligster Petra Hovestad is uitvaartconsulent voor Yarden in de provincie Flevoland. Ze kan u alles vertellen over de mogelijkheden rondom de uitvaart. In een persoonlijk gesprek helpt ze u graag uw uitvaartwensen zichtbaar en bespreekbaar te maken. Wilt u eens praten over uw uitvaart of die van een dierbare en woont u in de provincie Flevoland? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis gesprek met Petra.

De dood, afscheid nemen en uw eigen uitvaart, of die van een dierbare. Het zijn geen gemakkelijke onderwerpen om over te praten. Toch kan het prettig zijn, voor uzelf en voor naasten, om vast na te denken over uw uitvaartwensen, de mogelijkheden te bespreken en vast te leggen in het uitvaartwensenformulier. Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze vrijwillige uitvaartconsulenten, zoals Petra.

Afspraak met Petra Hovestad

Petra is een van de betrokken vrijwilligers van Yarden. Ze kan goed luisteren en kijkt samen met u naar de mogelijkheden die het beste bij u passen. Zodat de uitvaart straks echt een persoonlijk afscheid wordt. U kunt gemakkelijk bij u thuis afspreken met Petra en in een vertrouwde omgeving over dit persoonlijke en intieme onderwerp praten.

Maak een afspraak

Yarden uitvaartconsulenten

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Uitgebreide voorlichting van onze ervaren uitvaartconsulenten kan helpen bij het organiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart. En die geven ze graag en kosteloos. Bij u thuis, telefonisch of per mail.


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer