"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Robert Jan van der Esch

Het grote verschil zit hem vaak in de kleine dingen.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Robert Jan van der Esch?
K 0800 1292 0800 1292

Robert Jan is een gedreven vrijwilliger voor Yarden in Limburg. Hij kan u veel vertellen over de verschillende uitvaartmogelijkheden en beantwoordt graag alle vragen die u misschien heeft. Robert Jan is discreet en objectief. Hij geeft bruikbare tips en kan u helpen met het in kaart brengen van uw uitvaartwensen. Ook als u nog niet helemaal weet wat u wilt.

Door samen met Robert Jan uw wensen op een rij te zetten weet u zeker dat uw uitvaart straks naar uw wens verloopt en geeft u uw nabestaanden houvast in een moeilijke tijd. Het organiseren van een afscheid naar uw wens kan voor hen een eerste belangrijke stap in het verwerken van het verlies zijn.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Robert Jan.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer