"Uw uitvaartkosten binnen enkele minuten in beeld."


"Uw uitvaartkosten binnen enkele minuten in beeld."


Kosten van een uitvaart

Heeft u een idee wat een uitvaart kost? Met onze calculator willen we u graag een indruk geven van de mogelijkheden en de kosten van de uitvaart. De prijzen in de calculator zijn zorgvuldig samengesteld, maar kunnen afwijken van de werkelijke kosten. Dit kan komen doordat de kosten per regio kunnen verschillen; onze calculator berekent de marktprijzen. Voor sommige klanten met bepaalde polissen hanteren we inkoopprijzen (deze zijn niet verwerkt in deze calculator). Het betreft hier klanten met een polis van voor 2007. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen om vragen hierover te stellen.

Bereken de kosten van uw uitvaartwensen

Weten wat uw uitvaart zal kosten? Gebruik onderstaande calculator voor een berekening. Vul uw uitvaartwensen in en bekijk de kosten van uw voorkeuren. U kunt ervoor kiezen om een snelle of een uitgebreide berekening te maken. De uitkomst van de calculator geeft een indicatie van de kosten die u nodig heeft voor uw gewenste uitvaart. Op het moment van overlijden kunnen de kosten flink hoger zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van onze  calculator. Yarden streeft ernaar om de meest actuele marktprijzen weer te geven, maar deze kunnen afwijken.

 • De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren.
  Hier berekent u snel aan welk bedrag u moet denken.

  > 250
  < 25
  ik weet het wel
  Ik weet het (nog) niet. Wij rekenen met een landelijk gemiddelde verder.
  ×
 • De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Hier berekent u vrij nauwkeurig welk bedrag u nodig zou hebben voor uw uitvaart.

  Heeft u al een uitvaartverzekering? Dan kunt u het verzekerd bedrag in mindering brengen op het benodigde totaalbedrag. Dit bedrag betreft een indicatie van de kosten die u nodig heeft voor uw gewenste uitvaart. Deze kosten zijn gebaseerd op actuele cijfers. Op het moment van overlijden kunnen de kosten flink hoger zijn. Yarden kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld naar aanleiding van de uitkomst van de calculator. We raden u aan om elke 2 tot 5 jaar te controleren of uw wensen nog aansluit op uw persoonlijke en financiële situatie.

  Start de berekening

  Voor elke uitvaart gelden bepaalde basiskosten. Denk bijvoorbeeld aan een uitvaartverzorger.

  ik weet het wel
  Ik weet het (nog) niet. Wij rekenen met een landelijk gemiddelde verder.

  Kiezen voor één van beide is een persoonlijke keuze. Geef uw voorkeur voor een begrafenis of crematie hieronder aan.

  ×

  Bij opbaring thuis of in een uitvaartcentrum kunnen uw nabestaanden persoonlijk afscheid van u nemen.

  Er zijn talloze manieren om te laten weten dat een dierbare is overleden. Vaak gebeurt dat met rouwkaarten of een advertentie in de krant.

  Een basismodel uitvaartkist zit inbegrepen in de basiskosten.
  U kunt ook kiezen voor een luxere uitvaartkist.

  Er zijn verschillende manieren om vervoerd te worden. Dat kan per rouwauto, maar ook in een koets en zelfs in een uitvaartbus of motor met zijspan.

  Welke culturele of religieuze achtergrond u ook heeft, het doel van een afscheidsdienst is vrijwel altijd terugblikken op het leven.

  U kunt op verschillende momenten de aanwezigen iets aanbieden. Voor de berekening willen we graag weten hoeveel mensen u ongeveer verwacht.

  In Nederland is het gebruikelijk om op het graf van de overledene een steen of ander aandenken te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden en u kunt het aandenken uiteraard heel persoonlijk maken.

  Na uw crematie zijn er verschillende bestemmingen voor uw as. Denk bijvoorbeeld aan een urn of verstrooiing op een dierbare plek.

  U kunt uw uitvaart zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een rituele bewassing, gospelkoor, unieke decoratie van uw kist of transport van of naar het buitenland. Wilt u daar een bedrag voor reserveren?

  Aan de hand van uw wensen hebben we het benodigde bedrag voor uw uitvaart berekend

  • Kosten Uw wensen