"Uw uitvaartkosten binnen enkele minuten in beeld."


"Uw uitvaartkosten binnen enkele minuten in beeld."


Kosten van een uitvaart

Heeft u een idee wat een uitvaart kost? Onze calculator geeft u een indruk van de mogelijkheden en de kosten van een uitvaart. Hoewel de prijzen in de uitvaartcalculator zorgvuldig zijn samengesteld, kunnen de werkelijke kosten anders zijn. Dit kan komen omdat de kosten per regio kunnen verschillen. Onze calculator berekent de kosten aan de hand van de actuele marktprijzen.

Bereken de kosten van uw uitvaartwensen

Weten wat uw uitvaart ongeveer zal kosten? Gebruik onderstaande calculator voor een berekening. Vul uw uitvaartwensen in en bekijk de kosten van uw voorkeuren. U kunt kiezen of u een snelle of een uitgebreide berekening wilt maken. De uitkomst van de calculator geeft een indicatie van de kosten die u nodig heeft voor uw gewenste uitvaart. Yarden streeft ernaar om de meest actuele marktprijzen weer te geven, maar deze kunnen afwijken.

Sommige klanten met bepaalde polissen betalen inkoopprijzen; deze prijzen zijn niet verwerkt in deze calculator. Het gaat hier om klanten die een polis hebben van vóór 2007. Deze klanten kunnen contact met ons opnemen.

 • De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren.
  Hier berekent u snel aan welk bedrag u moet denken.

  > 250
  < 25
  ik weet het wel
  Ik weet het (nog) niet. Wij rekenen met een landelijk gemiddelde verder.
  ×
 • De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Hier berekent u vrij nauwkeurig welk bedrag u nodig zou hebben voor uw uitvaart.

  Heeft u al een uitvaartverzekering die uw uitvaartkosten vergoedt in geld bij Yarden of een andere verzekeraar? Dan kunt u het verzekerd bedrag in mindering brengen op het benodigde totaalbedrag. Zo weet u of u of uw verzekering voldoende dekking biedt.

  De uitkomst van de uitvaartcalculator geeft u een indicatie van de kosten voor de door uw gewenste uitvaart. Op het moment van overlijden kunnen de kosten echter flink hoger zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van onze calculator. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan, raden wij u aan om elke 2 tot 5 jaar te controleren of uw wensen nog aansluiten op uw persoonlijke en financiële situatie.

  Start de berekening

  Voor elke uitvaart gelden bepaalde basiskosten. Denk bijvoorbeeld aan een uitvaartverzorger.

  ik weet het wel
  Ik weet het (nog) niet. Wij rekenen met een landelijk gemiddelde verder.

  Kiezen voor één van beide is een persoonlijke keuze. Geef uw voorkeur voor een begrafenis of crematie hieronder aan.

  ×

  Bij opbaring thuis of in een uitvaartcentrum kunnen uw nabestaanden persoonlijk afscheid van u nemen.

  Er zijn talloze manieren om te laten weten dat een dierbare is overleden. Vaak gebeurt dat met rouwkaarten of een advertentie in de krant.

  Een basismodel uitvaartkist zit inbegrepen in de basiskosten.
  U kunt ook kiezen voor een luxere uitvaartkist.

  Er zijn verschillende manieren om vervoerd te worden. Dat kan per rouwauto, maar ook in een koets en zelfs in een uitvaartbus of motor met zijspan.

  Welke culturele of religieuze achtergrond u ook heeft, het doel van een afscheidsdienst is vrijwel altijd terugblikken op het leven.

  U kunt op verschillende momenten de aanwezigen iets aanbieden. Voor de berekening willen we graag weten hoeveel mensen u ongeveer verwacht.

  In Nederland is het gebruikelijk om op het graf van de overledene een steen of ander aandenken te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden en u kunt het aandenken uiteraard heel persoonlijk maken.

  Na uw crematie zijn er verschillende bestemmingen voor uw as. Denk bijvoorbeeld aan een urn of verstrooiing op een dierbare plek.

  U kunt uw uitvaart zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een rituele bewassing, gospelkoor, unieke decoratie van uw kist of transport van of naar het buitenland. Wilt u daar een bedrag voor reserveren?

  Aan de hand van uw wensen hebben we het benodigde bedrag voor uw uitvaart berekend

  • Kosten Uw wensen

Uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u meer weten over wat een uitvaartverzekering is, waarom het verstandig kan zijn een uitvaartverzekering af te sluiten, en welke stappen u bij het aanvragen van een verzekering doorloopt? Wij geven u graag meer informatie.

Weet u voldoende wat uw uitvaartwensen zijn en wilt u graag direct een uitvaartverzekering afsluiten? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.

BEREKEN DIRECT UW PREMIE