Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost

Het omniculturele Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost is een plek voor uitvaarten voor iederéén; mensen met alle mogelijke achtergronden, culturen en religies. Een ontmoetingsplek waar u afscheid kunt nemen volgens uw eigen geloofsovertuiging, tradities en rituelen.

Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost

0

Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost

Het Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost is ontworpen samen met en voor mensen van het kleurrijke stadsdeel Amsterdam-Zuidoost. Een ontmoetingsplek waar u op eigen wijze, volgens eigen geloofsovertuiging en tradities, in eigen sfeer afscheid kunt nemen.
Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan van bewoners en bestuur van stadsdeel Zuidoost en Yarden. Alle ruimtes hebben een uniek karakter, maar zijn zodanig neutraal dat ze zich ook uitstekend lenen om elkaar te ontmoeten, het leven te vieren en om sociale activiteiten, exposities of bijeenkomsten te houden.

Gastvrijheid voorop


In ons afscheidshuis staat gastvrijheid voorop. Ons team van vriendelijke medewerkers doet er alles aan om u bij te staan waar nodig, maar verstaat ook de kunst van het op de achtergrond aanwezig zijn. Vanuit 'voelen wat mensen nodig hebben', zijn zij er wanneer daar behoefte aan is.

Mogelijkheden


Een goed afscheid betekent eigen muziek, foto's of films. Maar ook uw eigen rituelen, rouwen en vieren op uw manier. Het kan hier allemaal! Het Afscheidshuis is een 'huis van verbinden, afscheid nemen en het leven vieren'. Een huis waar we u welkom laten voelen.

Condoleance en catering

Onze aula is voorzien van een hightech audio- en videosysteem, video conferencing, livestreaming en state of the art belichtingsmogelijkheden. Hier kunnen wij tot maximaal 400 gasten ontvangen, indien gewenst compleet met horeca. Voor uw diensten en bijeenkomsten hoeft u dus niet uit te wijken naar andere gelegenheden. Kleine groepen tot maximaal 50 personen faciliteren wij in onze familiekamer. Als u dat wilt, verzorgen wij de catering.

Verder heeft het Afscheidshuis een verzorgingsruimte voor het uitvoeren van rituele bewassingen. Tijdens de bewassing hebben de nabestaanden en de bewassers elk hun eigen ruimte.

Daarnaast beschikt het gebouw over 7 opbaarsuites waar u bij uw overleden dierbare kunt zijn wanneer en zolang u wilt, dag en nacht. De suite kunt u naar eigen wens inrichten en decoreren.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

De inrichting van onze aula is neutraal en volledig naar eigen wens en smaak in te richten voor uiteenlopende ceremonies en bijeenkomsten. Met behulp van de veelzijdige verlichting, creëren we in de ruimte de sfeer die het beste past bij de plechtigheid en het gezelschap.

Met een hightech video conference systeem kunnen we de bijeenkomst naar de wereld brengen en sprekers vanuit de hele wereld laten deelnemen. Op drie grote projectieschermen kunnen foto’s, films, presentatie en gasten in beeld brengen. Op een vierde, kleiner scherm projecteren we een afbeelding of bijvoorbeeld een religieus symbool. Twee HD camera’s zorgen ervoor dat opnames en uitzendingen van professionele kwaliteit worden gemaakt.

Onze geluidsinstallatie kan worden afgestemd op ingetogen diensten maar ook op hoge decibels. Als u wenst bouwen we een podium op met ruim plaats voor een koor, artiest of een band. Met 6 draadloze microfoons en Yamaha-mixer kunnen we studiokwaliteit voorstellingen, opnames en uitzendingen realiseren.

Kortom, we creëren een omgeving die aansluit bij de gewenste beleving. Ingetogen of uitbundig, uitvaart of viering, religieus of zakelijk, door techniek en aandacht, maar vooral door de mensen die de ruimte gebruiken maken we haar persoonlijker.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Route en contact

Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost ligt aan de Hoorneboeg, vlak bij station Bijlmer ArenA.

Plan hier uw route naar Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 020 398 6986

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Locatiemanager

Richard Spaander

Openingstijden

Plechtigheden Maandag t/m zondag 9.00-20.00 uur
Administratie Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur, Zaterdag 10.00-14.00 uur
Afgifte bloemen Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur, Zaterdag 10.00-14.00 uur

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op parkeerterrein 23, waarvan 2 invalideplekken
Directe omgeving Parkeergarage P9 en P6
Invalidenparkeerplaatsen 2

Aula

Aantal aula's 1
Totaal aantal bezoekers 400
Aantal zitplaatsen 140
Terras Nee
Kinderhoekje Nee

Familiekamer

Aantal familiekamers 1
Totaal aantal bezoekers 50
Aantal zitplaatsen In overleg

Opbaarsuites

Aantal kamers 7
Aantal personen 8 tot 20
Aantal zitplaatsen In overleg

Beschikbare tijd

Basistijd aula 60 minuten (in overleg verschillende tijden mogelijk)
Uitbreidingstijd aula Per 30 minuten

Locatiemanager: Richard Spaander

Sociale ontmoetingsfunctie

Ons gastvrije Afscheidshuis is een ontmoetingsplek voor iedereen, met een sociale ontmoetingsfunctie in brede zin: mensen kunnen hier ook terecht voor bijvoorbeeld een herinneringsbijeenkomst, een mooi concert of een lezing.

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

360 graden tour

Wilt u binnenkijken bij ons omniculturele Afscheidshuis? Volg de digitale rondleiding en bekijk het vanuit 360 graden.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 020 398 6800

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Interactieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement
Tarieven uitvaartcentrum 2023
Tarieven horeca 2023
Brochure eten en drinken

Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken