"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"


Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen.

Yarden Afscheidshuis Wouda in Purmerend

Afscheidshuis Wouda ligt in Purmerend en biedt 24 uur per dag toegang aan de nabestaanden. Afscheid nemen in een rustige, serene en prettige omgeving om nog zoveel als mogelijk tijd door te brengen met de overledene. Dat is het uitgangspunt van Afscheidshuis Wouda, een initiatief van Yarden & Wouda Uitvaartzorg.


Persoonlijk afscheid nemen in hartje Purmerend

In Afscheidshuis Wouda kunnen nabestaanden op persoonlijke wijze en in een huiselijke en warme omgeving afscheid nemen van hun overleden dierbaren. Wanneer een dierbare overlijdt, dan komt er veel op de nabestaanden af. Er zijn veel beslissingen te nemen. Begraven of cremeren? Welke muziek? Welke bloemen? Hoe geven we de uitvaart vorm? De uitvaartverzorger neemt veel zorg uit handen en zorgt dat er in alle rust afscheid genomen kan worden.

Yarden & Wouda Uitvaartzorg

Het Afscheidshuis is een initiatief van Yarden & Wouda Uitvaartzorg. Het uitgangspunt is: afscheid nemen in een rustige, serene en prettige omgeving om nog zoveel als mogelijk tijd door te brengen met de overledenen. Het huis beschikt over een opbaarkamer, woonkamer en keuken. Deze staan de gehele periode van overlijden tot aan de afscheidsplechtigheid ter beschikking van de nabestaanden. Zij kunnen op elk gewenst moment van de dag bij hun dierbare zijn. Er is plek voor persoonlijke spullen zoals foto’s en muziek om zo een geheel eigen sfeer te creëren. Zo kan er in alle rust en privacy afscheid genomen worden.

24 uur per dag toegang

Het Afscheidshuis is 24 uur per dag toegankelijk voor nabestaanden. U krijgt een eigen sleutel en kunt dus zelf bepalen wanneer en hoelang u in het Afscheidshuis blijft. Het Afscheidshuis is voor iedereen beschikbaar, dus ook voor mensen die niet of elders verzekerd zijn.

Afspraak

Op afspraak is het mogelijk om het afscheidshuis te bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken. Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur