Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Afscheidshuis Yarden en Goemans

Afscheidshuis Yarden en Goemans heeft een warm en sfeervol interieur. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen. Het Afscheidshuis is prachtig gelegen, nabij het centrum tegenover het Weijerpark de straat in. Rondom het gebouw met een bijzondere uitstraling ligt een parkje. Aan de zijkant staat tussen de mooie bomen een mooie oude treurwilg, die de omgeving van het gebouw een bijzondere uitstraling geeft. Parkeerplaatsen zijn te vinden rondom de nieuwe locatie, maar er is ook voldoende gelegenheid op het Burg. Hengstplein of het Weijerplein.

Afscheidshuis Yarden en Goemans

0

Afscheidshuis Yarden & Goemans

Volledige uitvaartzorg behoort tot de dienstverlening, voor particulieren en alle verzekerden.
Bij een persoonlijk afscheid hoort een persoonlijke omgeving. Het sfeervolle uitvaartcentrum voldoet aan alle eigentijdse normen van duurzaamheid. Daarbij kan men in de sfeervolle 24 uurs- afscheidskamers op intieme wijze afscheid nemen van de overledene, op elk moment van de dag. Elke kamer kan persoonlijk worden gemaakt met eigen accessoires. De mooie foyer leent zich uitstekend voor een formeel of informeel samenzijn rondom de overledene. Ook in deze ruimte is met zorg gekozen voor een warme en eigentijdse uitstraling waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen. Onze mensen geven u graag alle ruimte.

Samengevat beschikt Afscheidshuis Yarden & Goemans onder andere over:

  • 2 opbaarkamers en 1 condoleanceruimte;
  • Rouwkamer met eigen muziekinstallaties;
  • Parkeergelegenheid, 1 invalideparkeerplaats.
Condoleance en catering

Verzorging overledene


De overledene kan door de familie verzorgd worden. Rituele bewassing is mogelijk in ons Afscheidshuis.

Catering


Alle cateringwensen zijn bespreekbaar.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Route en contact

Bloemen afgeven


Particulieren kunnen bloemen na telefonisch overleg meenemen tijdens het bezoek. Bloemisten kunnen 24 uur per dag bloemen bezorgen in onze speciale bloemenruimte door middel van een pasjessysteem. Heeft een bloemist geen pasje van ons dan kunnen zij bloemen bezorgen tijdens kantooruren.

Plan hier uw route naar Afscheidshuis Yarden & Goemans.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 048 552 3043

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 048 552 3043

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie


Bezoekmogelijkheden

Locatiemanager

Wilbert Goemans, Regiomanager uitvaartzorg.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement Yarden begraafplaats en crematorium

Afscheidshuis Yarden en Goemans

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Afscheidshuis Yarden en Goemans

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken