Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Afscheidswinkel 't Moment

't Moment in Winschoten is de afscheidswinkel van Yarden & Weber Uitvaartzorg. Een informatiepunt waar we u in alle rust graag informeren over overlijden, afscheid en de uitvaart.

Afscheidswinkel 't Moment

0

Afscheidswinkel

Of het nu gaat om wat u vooraf kunt regelen voor uw nabestaanden of geĆÆnspireerd wilt worden over de invulling van de uitvaartplechtigheid. In Afscheidswinkel 't Moment kunt u onder het genot van een kopje koffie aan de leestafel alle informatie vinden over overlijden, afscheid en de uitvaart. Heeft u vragen? Dan helpen we u natuurlijk graag.

U bent altijd welkom in ons informatiecentrum aan de Venne 107c, met of zonder afspraak. Wilt u graag een afspraak maken, bel dan 0597 850 727.

Yarden & Weber uitvaartzorg

Persoonlijke aandacht, vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg, is ons streven. Het team van Yarden & Weber Uitvaartzorg Winschoten bestaat uit 7 deskundige vrouwen, die stuk voor stuk voor u klaar staan om u met hart en ziel te helpen. Op deze wijze geven wij invulling aan de gedachte 'Een goed afscheid helpt je verder'.
Kijk voor meer informatie op www.yarden-weber.nl.

Nagedachtenis

Nagedachtenisvormen


Er zijn oneindig veel mogelijkheden om invulling te geven aan het afscheid. Zo is er ook veel keus in nagedachtenisvormen. In de afscheidswinkel hebben we hiervan diverse voorbeelden staan voor u om te bekijken. Ook adviseren we natuurlijk graag over asbestemming en nagedachtenisvormen, grafmonumenten en grafartikelen.

Route en contact

U bent van harte welkom in Afscheidswinkel 't Moment, aan de Venne 107c in het centrum van Winschoten. We zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Of op afspraak: 0597 850 727.

Plan hier uw route naar Afscheidswinkel 't Moment.

Correspondentieadres


Wilt u post sturen aan Afscheidswinkel 't Moment? Ons correspondentieadres is Yarden & Weber Uitvaartzorg Molenstreek 2 9684 AS Finsterwolde.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 059 785 0727

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 059 785 0727

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Afscheidswinkel 't Moment

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Afscheidswinkel 't Moment

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken