Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis van Ede

Yardenhuis van Ede - voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Slingerbos - ligt in een natuurlijke omgeving, in het hart van de Gelderse Vallei, aan de noordkant van Ede. Vanuit de aula, maar ook vanuit de koffiekamer kijkt u uit op het bos. Samen met het huiselijke interieur wordt hierdoor een warm en bijzonder afscheid mogelijk.

Yardenhuis van Ede

8.9

Crematorium Ede

In het uit leisteen opgetrokken gebouw van het crematorium zijn veel natuurlijke kleuren gebruikt, waardoor het prachtig harmonieert met de bosrijke omgeving. Vanuit de aula heeft u een mooi uitzicht over het bos. De warme inrichting en het intieme karakter van de aula zorgen voor een aangename sfeer.

Uitvaartcentrum Ede

Ons uitvaartcentrum biedt alle faciliteiten voor de zorg van uw overleden dierbare, vanaf het moment van overlijden tot en met de plechtigheid. Ons uitvaartcentrum bestaat uit een verzorgingsruimte met koelcel, een opbaarkamer voor rouwbezoek(en) en een ontvangstruimte waar koffie en thee voor u klaarstaat.. Wilt u meer informatie over ons uitvaartcentrum?

Samengevat beschikt yardenhuis van Ede onder andere over:

Condoleance en catering

In het crematorium is er ruimte om elkaar te spreken, condoleances uit te wisselen en samen iets te drinken. Onze koffiekamer heeft ruimte voor 250 bezoekers (met 130 zitplaatsen). Daarbij kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Van een kop koffie met cake, tot een uitgebreide lunch. En van een broodje kaas tot een complete rijsttafel. Is de plechtigheid in de namiddag of avond, dan is bijvoorbeeld ook een receptie- of een tapasarrangement mogelijk.

Bekijk ons overzicht eten en drinken

Beeld en geluid

Muziek, video en of PowerPoint presentaties kunt u 24 uur voor aanvang van de plechtigheid bij ons aanleveren. Dit kan via (originele) CD of DVD, Dropbox of op USB-stick.

Opname van de plechtigheid


Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk.

Uitvaartmuziek


U kunt uw muziek nu ook heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Powerpoint en dienst volgen op afstand


U kunt bij ons in de aula een powerpoint presentatie afspelen. In de dagen voor de uitvaart kunt u met ons een afspraak maken om de presentatie te testen. De bediening van de powerpoint kunnen wij voor u doen. Echter blijft u wel zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit. Heeft u familie in het buitenland? In overleg maken wij verbinding via Skype mogelijk. Bij grote plechtigheden kunt u de dienst ook volgen via de schermen in de ontvangsthal en/of koffiekamer.

Asbestemming en nagedachtenis

Na de crematie wordt de as van uw dierbare minimaal 1 en maximaal 6 maanden (kosteloos) bewaard in een asbus in de algemene nis van ons crematorium. U heeft zo de tijd om een weloverwogen beslissing nemen over de definitieve asbestemming. Ons crematorium biedt diverse mogelijkheden. Onze mensen vertellen u graag over de mogelijkheden en laten u verschillende vormen van nagedachtenis zien.

Route en contact

U kunt Yardenhuis van Ede het beste met de auto bereiken. Het adres dat u kunt gebruiken voor de navigatie is: Slingerboslaan 15, 6718 ZA Ede.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf het station Ede is het nog circa 20 minuten lopen naar yardenhuis van Ede.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 031 861 0953

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Een uitvaart bij Yardenhuis van Ede

Graag helpen wij u om een goed afscheid mogelijk te maken. Wilt u bijvoorbeeld beeld en geluid van tevoren testen? Of ruimtes bekijken? Of de mogelijkheden op het gebied van catering bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Bij een uitvaart komen veel kosten kijken. Om u een idee te geven van de gemiddelde totale kosten, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een globaal overzicht van alle kosten op basis van uw wensen.

BEREKEN UITVAARTKOSTEN

360 graden tour

Wilt u binnenkijken bij het crematorium en uitvaartcentrum? Volg de digitale rondleiding en bekijk het gebouw vanuit 360 graden.

Of bekijk met de video hoe ons crematorium en uitvaartcentrum er van binnen uitzien:

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 031 861 0953

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken uw wensen
 • Schept rust en ruimte

Uitvaartlocaties in de buurt

Yarden heeft ook de volgende uitvaartlocaties in de regio Deventer:

  Downloads

  Informatieve documenten:
  Algemene Voorwaarden uitvaartfaciliteiten
  Reglement
  Eten & Drinken bij Yarden
  Tarieven uitvaarten yardenhuis van Ede

  Yardenhuis van Ede

  Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yardenhuis van Ede

  Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken