"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Crematorium Haarlem

Ten noorden van Haarlem vindt u Yarden Crematorium Haarlem. De lichte vertrekken en de warme inrichting zorgen ervoor dat u zich in onze vestiging snel op uw gemak voelt. Afscheidsplechtigheden vinden plaats in de kleine aula en de familiekamer. Grote ceremonies worden gehouden in de aula's van de 2 aangrenzende begraafplaatsen.


Rustige sfeer in ontvangstruimte crematorium Haarlem

Columbarium Crematorium Haarlem

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Openingstijden

Plechtigheden Maandag t/m zaterdag: 8.30 uur-16.00 uur. Avondcrematie mogelijk 17.30-19.00 uur.
Park N.v.t.
Administratie Maandag t/m vrijdag: 8.30-17.00 uur
Afgifte bloemen Maandag t/m vrijdag: op de administratie tussen 9.00 en 16.30 uur

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op parkeerterrein Wij hebben ruime parkeergelegenheid, mede door het parkeerterrein van de naastgelegen sportvelden.
Directe omgeving Bij de sportvelden
Invalidenparkeerplaatsen Ja

Aula's

Aula's 1
Totaal aantal bezoekers 300
Aantal zitplaatsen 120 stoelen en een aantal houten banken

Koffiekamers

Aantal koffiekamers 1
Totaal aantal bezoekers De ruimte wordt ingedeeld naar het aantal gasten dat bij de plechtigheid aanwezig is.
Aantal zitplaatsen In overleg
Terras Patio
Kinderhoekje Nee

Familiekamers

Aantal familiekamers 1
Aantal personen 15
Aantal zitplaatsen 10 zitplaatsen en een aantal houten banken

Beschikbare tijd

Basistijd aula 45 minuten
Basistijd koffiekamer 45 minuten
Uitbreidingstijd aula Per 15 minuten
Uitbreidingstijd koffiekamer Per 15 minuten

Locatiemanager

Floris Jansen, Locatiemanager Uitvaartfaciliteiten

Handige downloads

Algemene voorwaarden
Reglement
Tarieven Crematorium Haarlem
Aanvraagformulier crematie bij Yarden Crematorium Haarlem

Nieuw/verbouw

Na bouwtechnisch onderzoek is om veiligheidsredenen besloten om de grote aula niet meer te gebruiken. Deze wordt momenteel verbouwd en zal in 2019 weer in gebruik zijn. Kleinere plechtigheden worden gehouden in de familiekamer of de kleine aula. Voor grote ceremonies wordt gebruik gemaakt van de aula's van de 2 nabijgelegen begraafplaatsen. Tijdens de nieuw-/verbouw is het crematorium gewoon in gebruik.

Leer meer over de nieuw-/verbouw

Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem ligt aan de rand van de Hekslootpolder en naast de prachtige begraafplaats Akendam. In onze dienstverlening staan de wensen van nabestaanden centraal. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt. Leg uw persoonlijke ideeën vooral aan ons voor. We denken graag met u mee, passen onze dienstverlening zoveel mogelijk aan op uw behoeften en zorgen ervoor dat de plechtigheid geheel naar uw wensen verloopt. Onze locatie beschikt over:

  • Familiekamer voor directe nabestaanden
  • Mogelijkheid om de overledene te begeleiden naar de ovenruimte
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Condoleanceruimte
  • Avondplechtigheid is mogelijk

Aula

De grote aula van Crematorium Haarlem wordt verbouwd en is tijdelijk buiten gebruik gesteld tot april 2019. Voor grotere diensten wordt gebruik gemaakt van de 2 aula’s van de naastgelegen begraafplaatsen. De aula's bieden ruimte aan maximaal 200 personen. Om te zorgen dat u voldoende tijd krijgt om afscheid te nemen, reserveren we ruim de tijd voor aula en condoleance. In overleg kunnen we de tijden vaak uitbreiden.

Vraagt u naar de mogelijkheden via telefoon nummer: 088-9272360..

Condoleance

In de condoleanceruimte is er gelegenheid om elkaar te spreken en samen iets te drinken of eten. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment van koffie, thee en belegde broodjes. Ook bieden we culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid. Is de plechtigheid in de namiddag of avond? Ook dan is een receptie of een exclusief avond arrangement mogelijk.

Neem contact op

Beeld en geluid

Crematorium Haarlem beschikt over een uitgebreide muziekcollectie, maar het is ook mogelijk om CD’s (hoge kwaliteit MP3 of WMA) af te spelen. Het aanleveren van muziek kan op CD of USB-stick, minimaal 1 werkdag van tevoren voor 12 uur.

Uitvaartmuziek

U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Mogelijkheden voor foto en film

Het is mogelijk om beeld/foto's (DVD of PowerPoint) en muziek (CD of USB) af te spelen in de aula. De aula beschikt over een beamer met projectiescherm. Ringleiding is aanwezig. De aula van Begraafplaats Akendam beschikt over een vleugel (Yamaha Clavinova). Deze mag u zelf bespelen.

In de ontvangstruimte en de condoleanceruimte zijn er ook presentatiemogelijkheden. U kunt dit middels een DVD of USB-stick aanleveren of uw eigen laptop meenemen. Let er wel op dat de foto's zodanig zijn opgenomen dat de diapresentatie automatisch start.

Opname van de plechtigheid

Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan of vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is niet mogelijk. Het maken van beeldopnames is niet mogelijk. Geluidsopnames van de plechtigheid maken is mogelijk in de aula's van de begraafplaatsen.

Asbestemmingsmogelijkheden

Na de crematie wordt de as minimaal 1 en maximaal 6 maanden (kosteloos) bewaard in een asbus in de bewaarruimte van ons crematorium. Op die manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen over de definitieve asbestemming. Onze mensen vertellen u graag over de mogelijkheden en laten verschillende vormen van nagedachtenis zien.

Asbestemingsmogelijkheden Yarden Crematorium Haarlem

Route

Vanaf station Haarlem brengt het openbaar vervoer u binnen 30 minuten bij onze locatie. Bus 3 en 73 stoppen bij Winkelcentrum Marsmanplein. Vanaf hier is het ongeveer 1 kilometer lopen tot aan het crematorium. U kunt op voorhand www.9292.nl raadplegen voor informatie over de route.

Met de auto? Plan hier uw route naar Yarden Crematorium Haarlem.

Downloads

Informatieve documenten:
Aanvraagformulier crematie bij Yarden Crematorium Haarlem
Algemene voorwaarden
Reglement
Tarieven Crematorium Haarlem

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Als alles perfect verloopt, ben ik een gelukkig mens. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Wilma Smit Ieder mens is bijzonder; ieder afscheid dus ook Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt