Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Crematorium Haarlem

Ten noorden van Haarlem vindt u Yarden Crematorium Haarlem. De lichte vertrekken en de warme inrichting zorgen ervoor dat u zich in onze locatie snel op uw gemak voelt. Afscheidsplechtigheden vinden plaats in de aula of in een van onze familiekamers.

Yarden Crematorium Haarlem

9.3

Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem ligt aan de rand van de Hekslootpolder en naast de prachtige begraafplaats Akendam. In onze dienstverlening staan de wensen van nabestaanden centraal. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt. Leg uw persoonlijke ideeën vooral aan ons voor. We denken graag met u mee, passen onze dienstverlening zoveel mogelijk aan op uw behoeften en zorgen ervoor dat de plechtigheid geheel naar uw wensen verloopt.

Samengevat beschikt Yarden Crematorium Haarlem onder andere over:

  • 1 grote aula voor de plechtigheden
  • 2 Familiekamers
  • Mogelijkheid om de overledene te begeleiden naar de ovenruimte
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Condoleanceruimte
Condoleance en catering

In de condoleanceruimte is er gelegenheid om elkaar te spreken en samen iets te drinken of eten. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment van koffie, thee en belegde broodjes. Ook bieden we culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid. Is de plechtigheid in de namiddag of avond? Ook dan is een receptie of een exclusief avondarrangement mogelijk.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

Uitvaartmuziek


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig samenstellen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Beeld en geluid


Crematorium Haarlem beschikt over een uitgebreide muziekcollectie, maar het is ook mogelijk om CD's (hoge kwaliteit MP3 of WMA) af te spelen. Het aanleveren van muziek kan op CD of USB-stick, minimaal 1 werkdag van tevoren voor 12 uur. Ook kunt u de muziek aanleveren via wetransfer.com, gebruik daarbij het e-mailadres: multimedia.haarlem@dela.org.

Mogelijkheden voor foto en film


Het is mogelijk om foto’s/ videofilmpjes (DVD of PowerPoint) en muziek (CD of USB) af te spelen in de aula. De aula beschikt over 2 grote beeldschermen van 70 inch en een ringleiding voor het geluid. Ook is er een elektrische vleugel aanwezig (Yamaha Clavinova). Deze mag u zelf bespelen.

In de ontvangstruimte en de condoleanceruimte zijn er ook presentatiemogelijkheden.

Opname van de plechtigheid


Opnamen
Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan of vertonen in huiselijke kring. De beeldopname krijgt u van ons mee op USB-stick.

Livestream
Wij versturen uitsluiten op verzoek van de opdrachtgever een weblink en een pincode om de plechtigheid online (live) te bekijken.

Asbestemming en nagedachtenis

Na de crematie wordt de as minimaal 1 en maximaal 6 maanden (kosteloos) bewaard in een asbewaarbox in de bewaarruimte van ons crematorium. Op die manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen over de definitieve keuze van de asbestemming. Wilt u de as voor langer periode bij ons in bewaring houden, dan kan dat, echter worden hier kosten voor in rekening gebracht.

U kunt een aparte afspraak maken om hulp te krijgen van onze medewerkers, om een nagedachtenisvorm uit te kiezen. Er is een grote keuze op het gebied van urnen, miniurnen, glasrelieken en sieraden. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Asbestemingsmogelijkheden Yarden Crematorium Haarlem

Route en contact

Vanaf station Haarlem brengt het openbaar vervoer u binnen 30 minuten bij onze locatie. Bus 3 en 73 stoppen bij Winkelcentrum Marsmanplein. Vanaf hier is het ongeveer 1 kilometer lopen tot aan het crematorium. U kunt op voorhand www.9292.nl raadplegen voor informatie over de route.

Met de auto? Plan hier uw route naar Yarden Crematorium Haarlem .

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 023 513 3077

Meer praktische informatie

Een uitvaart bij crematorium Haarlem

Yarden Crematorium Haarlem biedt u ruimte om afscheid te nemen op de manier die u wilt. Een goed afscheid helpt je verder, daar zijn wij van overtuigd. En voor dat afscheid van uw dierbare is vaak meer mogelijk dan u denkt. Legt u daarom uw persoonlijke ideeën vooral aan ons voor, zodat we met u mee kunnen denken en u advies kunnen geven. Hierboven hebben we de mogelijkheden van ons crematorium op een rij gezet. Onze medewerkers zijn er om u daarin te ondersteunen.

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

360 graden tour

Wilt u binnenkijken bij het crematorium? Volg de digitale rondleiding en bekijk het crematorium vanuit 360 graden.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 023 513 3077

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Openingstijden

Plechtigheden Maandag t/m zaterdag: 9:00 uur-18.00 uur. Een avondplechtigheid is ook mogelijk
Park N.v.t.
Administratie Maandag t/m vrijdag: 8.30-17.00 uur
Afgifte bloemen Maandag t/m vrijdag: op de administratie tussen 9.00 en 16.30 uur. In het weekend in overleg. Graag even van tevoren bellen via telefoonnummer: 088-9272360

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op parkeerterrein Wij hebben ruime (gratis) parkeergelegenheid aan de voorzijde van het crematorium
Directe omgeving Bij de sportvelden zijn extra parkeervakken
Invalidenparkeerplaatsen Ja

Aula

Aula 2, een binnen en een buitenaula
Totaal aantal bezoekers Binnenaula: 200; Buitenaula: 100
Aantal zitplaatsen 120 personen

Koffiekamer

Koffiekamer 1 grote ruimte, maar ook mogelijkheid om 2 kleinere ruimtes te maken
Totaal aantal bezoekers 200
Aantal zitplaatsen Koffiekamer: 70; Binnentuin: 70
Terras 2 patio's en de binnentuin
Kinderhoekje Nee

Familiekamers

Aantal familiekamers 2
Aantal personen 15 per familiekamer
Aantal zitplaatsen 15 per familiekamer

Beschikbare tijd

Basistijd aula 45 minuten (in overleg verschillende tijden mogelijk)
Basistijd koffiekamer 45 minuten (in overleg verschillende tijden mogelijk)
Uitbreidingstijd aula Per 15 minuten
Uitbreidingstijd koffiekamer Per 15 minuten

Locatiemanager

Floris Jansen, Locatiemanager Uitvaartfaciliteiten

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten:
Aanvraagformulier crematie bij Yarden Crematorium Haarlem
Informatiekaart Yarden Crematorium Haarlem
Reglement voor Yarden begraafplaats en crematorium
Algemene voorwaarden LVC 2023
Tarieven crematorium 2023
Tarieven horeca 2023
Tarieven uitvaartcentrum 2023
Huisregels crematoria 2023
Brochure eten en drinken

Yarden Crematorium Haarlem

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Crematorium Haarlem

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken