Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis van Venlo

Yardenhuis van Venlo, voorheen Yarden Crematorium Venlo-Blerick, ligt in het rustige natuurgebied Blerickse Bergen net buiten Venlo. Het crematorium ligt vanwege de laagbouw geheel verscholen in het dennenbos, wat de intieme, aangename sfeer van de locatie versterkt.

Yardenhuis van Venlo

9.1
R

Grote Blerickse Bergenweg 30

5927 PB Venlo

Routebeschrijving
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Crematorium Venlo

Het crematorium beschikt over een sfeervolle, moderne aula met 120 zitplaatsen en een maximum capaciteit van 350 bezoekers. De flexibele instelling van het crematorium zorgt ervoor dat veel persoonlijke ideeën, behoeften en wensen gerealiseerd kunnen worden. We denken met u mee, passen onze dienstverlening er zoveel mogelijk op aan en zorgen dat de plechtigheid helemaal naar uw wensen verloopt.

Samengevat beschikt Yardenhuis van Venlo onder andere over:

 • Aula met 120 zitplaatsen en capaciteit tot 350 personen;
 • Familiekamer voor nabestaanden;
 • De mogelijkheid om buiten afscheid te nemen;
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden;
 • Zondag- en avonddiensten zijn mogelijk.
Condoleance en catering

Na de afscheidsplechtigheid is er ruimte om samen te komen, condoleances uit te wisselen en gezamenlijk iets te eten en drinken. Om te zorgen dat u voldoende tijd krijgt om afscheid te nemen, reserveren we ruim de tijd voor aula en condoleance. In overleg kunnen we de tijden verlengen.

U kunt bij ons kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment van koffie, thee en belegde broodjes. Ook bieden we culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid. Wij verzorgen receptie-arrangementen vanaf € 15, lunch-arrangementen vanaf € 14 en tevens Limburgse arrangementen vanaf € 11.

Beeld en geluid

Yardenhuis van Venlo is voorzien van de nieuwste en modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. Ook beschikken wij over een uitgebreide muziekcollectie.

De foto's, video's of muziek ontvangen wij graag uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid. Zo kunnen wij het materiaal op voorhand voor u testen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden.

Mogelijkheden voor foto en film


- Mogelijkheid tot afspelen van muziek, video's of foto's
- Foto's worden middels een diapresentatie afgespeeld
- Materiaal kan worden aangeleverd op CD/DVD of USB
- Ook uw eigen laptop kan worden gebruikt.

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

Luister, kies en verstuur uw muziek

Opname van de plechtigheid


Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag alleen u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is daarom niet mogelijk.

Livestream


Yardenhuis van Venlo is voorzien van de nieuwste en modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. In de aula is livestream mogelijk zodat nabestaanden de dienst op afstand kunnen volgen.

Asbestemming en nagedachtenis

Asbestemming


Na de crematie heeft de tijd om een weloverwogen beslissing te nemen over de asbestemming. Nabestaanden kunnen de as afhalen vanaf een maand na de crematie. Ons crematorium biedt diverse mogelijkheden voor de asbestemming. Beslissen over de asbestemming is niet altijd eenvoudig. Daarom adviseren onze mensen u graag. Zij informeren u over de mogelijkheden en laten verschillende vormen van nagedachtenis zien. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Route en contact

Het crematorium is met eigen vervoer of met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Bus 370 brengt u vanaf station Venlo in 20 minuten naar de entree van het crematorium.

Plan hier uw route naar Yardenhuis Venlo.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 077 387 1258

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Een uitvaart bij Crematorium Venlo verzorgen

Een uitvaart verzorgen is niet zomaar iets. Er moet in een korte tijd veel geregeld worden. De emoties daarbij kunnen het extra moeilijk maken. De door Yarden opgestelde ‘Checklist bij Overlijden’ kan u misschien enige houvast bieden in deze emotionele periode.

Wilt u meer informatie voor een plechtigheid bij Yardenhuis van Venlo? Hieronder treft u verschillende informatieve downloads over onze uitvaartlocatie. Wilt u een plechtigheid verzorgen bij Crematorium Venlo? Informeer vooraf naar de uitvaartverzekering van de overledene. De vorm van de uitvaartverzekering bepaalt in hoeverre en op welke wijze de uitvaartkosten worden vergoed.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. De uitvaartkostencalculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten die u nodig heeft voor uw gewenste uitvaart.

360 graden tour

Wilt u binnenkijken bij het Yardenhuis van Venlo? Met onderstaande 360 graden tour kunt u virtueel rondkijken in ons gebouw.

Of bekijk met de video's hoe ons Yardenhuis er van binnen uitziet:

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 077 387 1258

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Openingstijden
Plechtigheden Maandag t/m zaterdag: 9.00-16.00 uur
Park Dagelijks: 9.00-16.00 uur
Administratie Maandag t/m zaterdag: 9.00-16.00 uur
Afgifte bloemen Maandag t/m zaterdag: 9.00-16.00 uur
Parkeren
Parkeerplaatsen op eigen terrein 90
Invalideparkeerplaatsen Ja
Ruimtes
Aula's 1
Totaal aantal bezoekers 350
Aantal zitplaatsen 120
Aantal koffiekamers 2
Koffiekamer 1
Totaal aantal bezoekers 65
Aantal zitplaatsen 50
Terras Nee
Kinderhoekje Ja
Koffiekamer 2
Totaal aantal bezoekers 65
Aantal zitplaatsen 55
Terras Nee
Kinderhoekje Ja
Familiekamers 1
Aantal personen 15
Aantal zitplaatsen 8
Wachtruimtes 1
Aantal personen 300
Aantal zitplaatsen 30
Beschikbare tijd
Basistijd aula 60 minuten
Basistijd koffiekamer 60 minuten
Uitbreidingstijd aula Per 15 minuten
Uitbreidingstijd koffiekamer Per 15 minuten

Locatiemanager

Josianne Houben, Locatiemanager uitvaartfaciliteiten.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken uw wensen
 • Schept rust en ruimte

   Downloads

   Informatieve documenten
   Aanvraagformulier crematie bij yardenhuis van Venlo
   Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
   Reglement
   Kaart asbestemming yardenhuis van Venlo
   Kaart yardenhuis van Venlo
   Tarieven yardenhuis van Venlo
   Tarieven Eten & Drinken yardenhuis van Venlo

   Yardenhuis van Venlo

   Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yardenhuis van Venlo

   Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken