"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"


Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen.

Familiekamer Yarden & Jochum Wouda

De eigen familiekamer van Yarden & Jochum Wouda uitvaartzorg in Oosterwolde is een huiselijk ingerichte kamer. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare, 24 uur per dag.


Thuisopbaring buitenshuis

Er bestaan veel verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan het afscheid van uw overleden dierbare. Dat geldt ook voor de locaties voor opbaring. Vaak kiezen mensen voor een uitvaartcentrum met opbaarkamers, of voor thuisopbaring. Een thuisopbaring kan voor nabestaanden heel waardevol zijn, maar soms ook een belasting.

Zo moet de uitvaartverzorger dagelijks langskomen voor een controle. Dit kan hinderlijk zijn voor nabestaanden, die in deze periode veel afspraken maken. Ook leent de thuissituatie zich niet altijd voor het opbaren thuis. In dat geval kan een familiekamer uitkomst bieden.

Maak kennis met onze familiekamer

Yarden & Jochum Wouda uitvaartzorg beschikt over een eigen familiekamer. Een huiselijk ingerichte kamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare, samen met familieleden en andere naasten. U krijgt zelf de sleutel van de familiekamer, zodat u de overledene 24 uur per dag kunt bezoeken.

Faciliteiten

De familiekamer is voorzien van alle gemakken, zoals een kitchenette, televisie en draadloos internet. U kunt ook uw eigen spullen neerzetten om in de kamer een geheel persoonlijke sfeer te creëren. Denk aan foto's, bloemenvazen, kussens en persoonlijke aandenken aan de overledene.

Benieuwd naar onze familiekamer?

U bent van harte welkom om de kamer vrijblijvend te bezichtigen. Wilt u een afspraak maken? Wij zijn bereikbaar via 0516 541 968.

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg is bekend in de regio Zuidoost Friesland. Jochum Wouda vertelt u graag meer over de locaties en uitvaartmogelijkheden in de regio en staat u graag terzijde bij het regelen van een uitvaart. Rustig, correct, verstandig. Maar ook begrijpend, eerlijk en betrouwbaar.

Met Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg kunt u rekenen op de betrokkenheid van een persoonlijk adviseur, gecombineerd met de zekerheid van een grote organisatie als Yarden.

Lees meer over Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg

Uw uitvaartverzorger: Jochum Wouda

Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur