Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Familiekamer Yarden & Jochum Wouda

De eigen familiekamer van Yarden & Jochum Wouda uitvaartzorg in Oosterwolde is een huiselijk ingerichte kamer. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare, 24 uur per dag.

Familiekamer Yarden & Jochum Wouda

0
R

Houtwal 30-B7

8431 EX Oosterwolde

Routebeschrijving
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Thuisopbaring buitenshuis

Er bestaan veel verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan het afscheid van uw overleden dierbare. Dat geldt ook voor de locaties voor opbaring. Vaak kiezen mensen voor een uitvaartcentrum met opbaarkamers, of voor thuisopbaring. Een thuisopbaring kan voor nabestaanden heel waardevol zijn, maar soms ook een belasting.

Zo moet de uitvaartverzorger dagelijks langskomen voor een controle. Dit kan hinderlijk zijn voor nabestaanden, die in deze periode veel afspraken maken. Ook leent de thuissituatie zich niet altijd voor het opbaren thuis. In dat geval kan een familiekamer uitkomst bieden.

Familiekamer

Yarden & Jochum Wouda uitvaartzorg beschikt over een eigen familiekamer. Een huiselijk ingerichte kamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare, samen met familieleden en andere naasten. U krijgt zelf de sleutel van de familiekamer, zodat u de overledene 24 uur per dag kunt bezoeken.

Faciliteiten


De familiekamer is voorzien van alle gemakken, zoals een kitchenette, televisie en draadloos internet. U kunt ook uw eigen spullen neerzetten om in de kamer een geheel persoonlijke sfeer te creƫren. Denk aan foto's, bloemenvazen, kussens en persoonlijke aandenken aan de overledene.

Beeld en geluid

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Route en contact

Benieuwd naar onze familiekamer?


U bent van harte welkom om de kamer vrijblijvend te bezichtigen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

BEL: 051 654 1968

Plan hier uw route naar Familiekamer Yarden & Jochum Wouda.

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg is bekend in de regio Zuidoost Friesland. Jochum Wouda vertelt u graag meer over de locaties en uitvaartmogelijkheden in de regio en staat u graag terzijde bij het regelen van een uitvaart. Rustig, correct, verstandig. Maar ook begrijpend, eerlijk en betrouwbaar.

Met Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg kunt u rekenen op de betrokkenheid van een persoonlijk adviseur, gecombineerd met de zekerheid van een grote organisatie als Yarden.

Lees meer over Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg.

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 051 654 1968

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Familiekamer Yarden & Jochum Wouda

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Familiekamer Yarden & Jochum Wouda

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken