Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Informatiecentrum Yarden & Meyer

In het informatiecentrum van Yarden & Meyer in Wateringen kunt u terecht voor alle vragen die u heeft over uitvaartmogelijkheden of het vastleggen van uw uitvaartwensen.

Informatiecentrum Yarden & Meyer

0

Onze locatie

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om na te denken over zijn of haar uitvaart. Zeker mensen die midden in het leven staan zijn er over het algemeen weinig mee bezig. Terwijl het juist heel nuttig en zinvol kan zijn om er wèl over na te denken, vindt Desiree Meisenbourg van Yarden & Meyer.

Informatie


In het informatiecentrum kan men informatie inwinnen over alles omtrent het laatste afscheid. "Dat kan van algemeen tot heel concreet. We kunnen bijvoorbeeld wat informatie geven over de mogelijkheden op het gebied van begraven of cremeren in deze regio, of wat vertellen over bepaalde begraafplaatsen. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook informatie geven over de verschillen tussen bepaalde kisten. We willen mensen echter niet overdonderen met informatie en alles juist laagdrempelig en uitnodigend maken."

Binnenstappen


Hoewel het centrum pas korte tijd open is, zijn de reacties al positief. "Zodra mensen eenmaal de stap gezet hebben, merken ze dat het prettig is om over dit onderwerp te praten", vertelt Desiree. "We zitten midden in het winkelhart van Wateringen en de bedoeling is ook dat men hier tijdens het winkelen even kan binnenstappen voor wat informatie. Het moet mogelijk zijn om zo vrijblijvend over je uitvaart te denken", besluit Desiree.

Yarden & Meyer is onderdeel van Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland.

Route en contact

Het informatiecentrum is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor bezoeken buiten deze tijden kan men een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer. Wij zijn ook bereikbaar via e-mail: desiree.meyer@yarden.nl.

BEL: 017 429 7719

Plan hier uw route naar Informatiecentrum Yarden & Meyer.

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 017 429 7719

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Informatiecentrum Yarden & Meyer

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Informatiecentrum Yarden & Meyer

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken