Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Afscheidshuis Roombeek

Dit nieuwe Yarden afscheidshuis in de Enschedese wijk Roombeek is nog maar pas geopend. Het is de 1e locatie in de omgeving waar het mogelijk is om een overledene op te baren. Onze opbaarkamers hebben een warme, en vriendelijke uitstraling. En met uw eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang om afscheid te nemen van uw dierbare.

Yarden Afscheidshuis Roombeek

0
R

Hulsmaatstraat 52

7523 WG Enschede

Routebeschrijving
L
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Over de locatie

Op zoek naar een locatie om uw overleden dierbare op te baren, in een privé-omgeving? Hiervoor kunt u terecht bij de nieuwe afscheidskamers van Yarden in Roombeek. De wijk werd bekend door de verwoestende vuurwerkramp op 13 mei 2000, waarbij 23 mensen omkwamen. Middenin de inmiddels prachtig herbouwde woonwijk vindt u Yarden Afscheidshuis Roombeek.

Samengevat beschiktYarden Afscheidshuis Roombeek onder andere over:

  • 2 afscheidskamers, 24 uur toegankelijk
  • Goede wifi-verbinding
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Een pantry met keukenblokje en diverse voorzieningen
Condoleance en catering

24-uurs kamers


Afscheidshuis Roombeek biedt de mogelijkheid voor ‘thuisopbaring’ wanneer het thuis niet kan of niet gewenst is. Wij beschikken over 2 verschillende 24-uurs opbaarkamers: Roozendaal en Bamshoeve. Hier kan uw dierbare voor een aantal dagen worden opgebaard en kunt u met familie in alle rust en in uw eigen tijd afscheid nemen van uw dierbare.
De opbaarkamers hebben een warme en vriendelijke uitstraling en zijn ingericht volgens ons feeling environment concept; met warme kleuren, licht en openheid. De kamers zijn voorzien van een radio/cd-speler, een bloementafeltje en een prikbord waar u bijvoorbeeld foto’s, tekeningen of kaarten kunt ophangen. Naast de gekoelde baar staan er 2 stoelen voor bezoekers. Met accessoires kunt u de kamer geheel naar eigen wens aankleden voor een persoonlijke sfeer.

Condoleance


Bij Roombeek is het niet mogelijk om een uitgebreide condoleance-avond te organiseren, maar het staat u uiteraard vrij om naaste familieleden en/of vrienden te ontvangen. “We hadden hier laatst een familie die in de 5 dagen dat hun dierbare lag opgebaard, zo’n 40 familieleden liet langskomen”, vertelt uitvaartverzorger Bjorn ter Haar. “Mooi, hoe zij allemaal op hun eigen tijd en hun eigen manier afscheid hebben kunnen nemen van de overledene.”

Net als thuis, maar toch anders


Het voordeel van de opbaarkamers in Afscheidshuis Roombeek is dat u in een privé-omgeving afscheid kunt nemen van uw dierbare, zonder drukte aan huis. Uitvaartverzorger Marlon Noordhuis: “Het afscheidshuis is een beetje ingericht als huiskamer, maar qua sfeer net even anders. We bieden een plek waar u klein en persoonlijk afscheid kunt nemen en zelf familiebezoeken kunt organiseren, zonder om te hoeven kijken naar boodschappen of de afwas.”
Rust is belangrijk op onze locatie. In onze gezamenlijke ruimte komt u hoogstens één andere familie tegen.

Beeld en geluid

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Route en contact

Yarden Afscheidshuis Roombeek ligt midden in de wijk en is vanuit de omgeving goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Naast de deur ligt de busbaan Lonnekerspoorlaan, met een halte aan de Hulsmaatstraat. Het Afscheidshuis beschikt over een aantal parkeerplaatsen op het terrein, maar in de straat is ook voldoende parkeergelegenheid. U vindt de ingang aan de zijkant van het gebouw (via de blauwe deur).

Voor het binnenbrengen van bloemen graag afspraken maken met uw uitvaartverzorger.

Met de auto? Plan hier uw route naar Yarden Afscheidshuis Roombeek.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 074 291 3231

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 074 291 3231

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Yarden Afscheidshuis Roombeek

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Afscheidshuis Roombeek

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken