Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Opbaarlocatie Het Uitvaerthuys

Het Uitvaerthuys is gevestigd in een monumentaal pand in Enkhuizen en biedt een rustige en huiselijke sfeer. De locatie is onderdeel van Yarden & Heddes Uitvaartzorg Enkhuizen e.o.

Opbaarlocatie Het Uitvaerthuys

0

Opbaarlocatie Het Uitvaerthuys

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Emotioneel, zwaar. De tijd staat even stil. In ons monumentale pand aan de Torenstraat in Enkhuizen bieden wij u de sfeer, rust en geborgenheid die u juist in deze moeilijke periode nodig heeft. In het centrum van Enkhuizen was er sinds 2014 geen alternatief meer beschikbaar en wij bieden mensen graag een keuze. Goed bereikbaar in het centrum van Enkhuizen met meer dan voldoende parkeergelegenheid op geringe loopafstand, aan de voet van de fraaie Zuiderkerk.

Mogelijkheden

Uiteraard staan uw wensen centraal. Het Uitvaerthuys biedt u diverse mogelijkheden. Van een volledige opbaring tot een condoleance, alles is in overeenstemming met uw wensen te realiseren. Te allen tijde bent u de enige die toegang heeft tot de locatie. Het huis staat 24 uur per dag tot uw beschikking, zodat u op elk gewenst ogenblik bij uw overleden dierbare kunt zijn. Alles in een intieme, huiskamerachtige sfeer, voorzien van alle gemakken, waarin u zich direct thuis zult voelen. Een afscheid in huiselijke sfeer.

Als nabestaande krijgt u de beschikking over een sleutel en kunt u op ieder gewenst moment naar uw overleden dierbare toe. Op deze manier biedt Het Uitvaerthuys een goed alternatief voor een opbaring thuis. De klanken van het carrilion van de Zuiderkerk en de sfeer van de binnenstad maken deze locatie tot een unieke plek.

Condoleance en catering

Condoleances


Het is mogelijk om in Het Uitvaerthuys een condoleance met een klein gezelschap te organiseren (tot ca. 30 personen). Met grotere gezelschappen is er de mogelijkheid om naar andere locaties in de directe nabijheid uit te wijken, zoals bijvoorbeeld de Zuiderkerk, die direct naast het Uitvaerthuys ligt. Alles in overleg met u!

Beeld en geluid

Muziek


Het Uitvaerthuys is van alle gemakken voorzien, waaronder een Spotify/Sonos muzieksysteem. Zo stelt u zelf eenvoudig de muziekkeuze tijdens de opbaring of condoleance samen. Met deze locatie leveren wij graag een bijdrage aan een passend afscheid voor iedereen.

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

Luister, kies en verstuur uw muziek

Route en contact

Het Uitvaerthuys is onderdeel van Yarden & Heddes, Uitvaartzorg Enkhuizen.

Plan hier uw route naar Opbaarlocatie Het Uitvaerthuys.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 06 523 040 77

Routebeschrijving vanuit de richting Hoorn N302


Volg de N302 richting de dijk Enkhuizen-Lelystad. Ga vlak voordat u de dijk Enkhuizen-Lelystad opgaat de eerste weg linksaf, dit is de Flevolaan. Deze weg blijft u volgen, de weg gaat over in de Bosmankade. Deze weg brengt u langs de haven en richting het NS Station Enkhuizen. Op het einde van de Bosmankade volgt u de weg links, de naam van de weg wordt dan Stationsweg die vervolgens vanzelf overgaat in de Havenweg. Recht voor u ziet u 'Het Kleine café' waar de weg naar links afbuigt. U vervolgt deze weg richting het centrum van Enkhuizen waarna u over de witte brug op het Venedie aankomt. Na circa 250 meter op het Venedie gereden te hebben slaat u bij de ING bank rechtsaf en bent u op de Torenstraat aangekomen. Het Uitvaerthuys bevindt zich na circa 250 meter aan de linkerkant, parkeren kunt u als u bij Het Uitvaerthuys rechtsaf gaat. Dit is het Boschplein.

Parkeren


In de directe nabijheid van Het Uitvaerthuys is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand beschikbaar is. U heeft hier wel een blauwe schijf voor nodig. Deze schijven zijn bij ons in voldoende mate aanwezig.

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 06 523 040 77

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Opbaarlocatie Het Uitvaerthuys

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Opbaarlocatie Het Uitvaerthuys

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken