Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Uitvaartlocatie Yarden & Annelies Meijer

Yarden & Annelies Meijer Uitvaartzorg Rijnstreek heeft een eigen uitvaartlocatie in Nieuwkoop, met een tweetal 24-uurskamers en een showroom. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Uitvaartlocatie Yarden & Annelies Meijer

0

Onze Uitvaartlocatie

Yarden & Annelies Meijer heeft een eigen uitvaartcentrum in Nieuwkoop, met een tweetal 24-uurskamers en een showroom. Op deze locatie bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. We helpen u hier graag bij.

Wilt u liever niet thuis opbaren, dan kan dat bij ons. Onze 2 opbaarkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht. Een van de kamers is ook geschikt voor condoleance en afscheid nemen in besloten kring.

Samengevat beschikt Uitvaartcentrum Yarden & Annelies Meijer onder andere over:

  • Tweetal 24-uurskamers;
  • Uitgebreide muziek collectie;
  • Showroom met een selectie van kisten, urnen en assieraden.
Condoleance en catering

24-uurskamers


Wij zorgen voor koffie en thee. Mocht u muziek willen luisteren, beschikken wij over een uitgebreide collectie. Onze kamers staan 24 uur per dag ter beschikking, zodat u op elk gewenst ogenblik bij uw overleden dierbare kunt zijn.

Catering


Alle cateringwensen zijn bespreekbaar.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Asbestemming en nagedachtenis

Showroom


Bij de opbaarkamers is een showroom. Hier vindt u een selectie van kisten, urnen en assieraden.

Route en contact

Wilt u eens een kijkje nemen op de uitvaartlocatie van Yarden & Annelies Meijer Uitvaartzorg Rijnstreek? U bent van harte welkom om langs te komen. Wij zijn open op afspraak. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

BEL: 017 257 4000

Route


Plan hier uw route naar Uitvaartcentrum Yarden & Annelies Meijer.

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 017 257 4000

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Uitvaartlocatie Yarden & Annelies Meijer

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Uitvaartlocatie Yarden & Annelies Meijer

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken