Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn

Wilt u uw overleden dierbare opbaren in het uitvaartcentrum? U bent van harte welkom bij het Yarden Afscheidshuis Apeldoorn, een kleinschalige uitvaartlocatie met een huiselijke sfeer. Onze 24-uurs opbaarkamers zijn op elk moment van de dag toegankelijk, zodat u op elk gewenst tijdstip bij uw dierbare kunt zijn.

Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn

0
R

Colijnstraat 51

7331 PJ Apeldoorn

Routebeschrijving
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Uitvaartcentrum Apeldoorn

Op een goed bereikbare plek in Apeldoorn ligt het Yarden Afscheidshuis. Onze kleinschalige uitvaartlocatie heeft een persoonlijke, knusse sfeer en een verrassende inrichting. Vanuit de Huiskamer, waar kleine ceremonies (max.35 pers.) kunnen worden gehouden, heeft u uitzicht op de aangrenzende vijver.

Persoonlijk afscheid

Met zorg en aandacht ondersteunen en begeleiden wij u in de voorbereiding. En naar het moment van afscheid nemen van uw overleden dierbare. Waar dat gewenst is, helpen en inspireren wij u het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarbij kan ook een persoonlijke aanpassing van de ruimte horen. Bij het Afscheidshuis kunt u bloemen, foto’s, tekeningen, kunst of andere persoonlijke voorwerpen in de kamer of tijdens de plechtigheid neerzetten.

Verzorgingsruimte

De laatste verzorging van uw dierbare kan zowel thuis als in ons uitvaartcentrum worden gedaan. In beide situaties kunt u hierbij aanwezig zijn. Als u wilt, kunt u de verzorging ook zelf uitvoeren, samen met onze medewerkers. In ons uitvaartcentrum hebben we een mooie, complete verzorgingsruimte, waar ook rituele bewassing mogelijk is.

Faciliteiten uitvaartcentrum Apeldoorn:

  • 'huiskamerruimte' voor afscheidsceremonie of condoleance;
  • 2 opbaarkamers, 24 uur per dag toegang;
  • verzorgingsruimte;
  • cateringmogelijkheden;
  • voorzieningen voor beeld en geluid;
  • parkeerterrein voor 8 auto's.
Condoleance en catering

24-uurs opbaarkamers


Wilt u uw dierbare graag opbaren in een uitvaartcentrum? Uitvaartcentrum Apeldoorn heeft een tweetal 24-uurskamers en suite waar de overledene in een aparte ruimte kan worden opgebaard. U krijgt een eigen sleutel, waarmee u 24 uur toegang heeft tot het gebouw en de opbaarkamer. Zo kunt u zelf bepalen wanneer en hoe lang u bij uw dierbare blijft.

Onze opbaarkamers zijn warm en sfeervol ingericht met comfortabele stoelen en banken en bieden deels uitzicht over het water langs de Keyersdijk. In de 24-uurskamers kunt u muziek afspelen. U kunt de ruimte ook persoonlijk aankleden met aandenkens of voorwerpen die dierbaar waren voor de overledene, zoals een knuffel of een schilderij.

Verder staat onze Huiskamer tot uw beschikking, waar u koffie, thee en fris kunt gebruiken.

Uitvaart en condoleance


Tussen de 24-uurs opbaarkamers hebben we een gemeenschappelijke woonkamer waarvan u gebruik kunt maken. In deze huiselijke ruimte is een uitvaartceremonie mogelijk voor een kleine groep mensen, tot ongeveer 35 personen. In deze ruimte kunt u ook een condoleance houden, of een samenzijn na de ceremonie.

Catering


Wilt u uw gasten tijdens de condoleance of het familiebezoek graag een hapje en een drankje aanbieden, dan verzorgen wij dit graag voor u. Wij werken met producten van lokale ondernemers. Zo kunnen wij beter voldoen aan de behoeften van al onze gasten. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Route en contact

Bloemen afgeven


Bezoekers en bloemisten kunnen bloemen afgeven tijdens openingstijden van het Uitvaartcentrum, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Route


Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn ligt aan de Colijnstraat en is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het uitvaartcentrum is toegankelijk voor rolstoelen, er is ook een rolstoel aanwezig. Op het eigen terrein zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar.

Plan hier uw route naar Uitvaartcentrum Apeldoorn

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 06 2731 5587

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Meer praktische informatie

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 06 2731 5587

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden
Reglement
Folder Eten & Drinken bij Yarden
Tarieven Eten & Drinken Yarden uitvaartcentrum Apeldoorn

Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken