Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Uitvaartcentrum Casa Cara

Casa Cara in Leiderdorp is een nieuw uitvaartcentrum van Yarden & de Vries Uitvaartzorg. Een statig pand, in een landelijke omgeving en uitkijkend op de Oude Rijn, waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Uitvaartcentrum Casa Cara

0
R

Achthovenerweg 15a

2351 AX Leiderdorp

Routebeschrijving
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Uitvaartcentrum Yarden & de Vries Uitvaartzorg

Yarden & de Vries Uitvaartzorg Leiden heeft de dienstverlening uitgebreid met een eigen uitvaartcentrum, het prachtige 'Casa Cara' in Leiderdorp. Een unieke locatie waar u de mogelijkheid heeft om in een warme en persoonlijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare. U kunt hierbij helemaal zelf bepalen op welke wijze u dit wilt.

Casa Cara

Casa Cara, een statig pand uit 1906, is een voormalige directeurswoning. Cara heeft 2 betekenissen, namelijk zorg en waardevol. 'Het huis van de waardevolle zorg' is een naam die Yarden & de Vries Uitvaartzorg met alle liefde voortzet. Het interieur van het uitvaartcentrum in Leiderdorp is ruim en licht, met zeer veel oog voor detail. Uitvaartcentrum Casa Cara is uniek voor de regio en niet alleen toegankelijk voor Yarden verzekerden, maar ook voor iedereen met een andere of zonder uitvaartverzekering.

Persoonlijke zorg

Yarden & de Vries streeft ernaar u een zo persoonlijk mogelijke service te verlenen. De uitbreiding met een eigen uitvaartcentrum past daarbij. Wat Yarden uitvaartcentrum Casa Cara uniek maakt, is dat u bij ons niet gebonden bent aan tijd. U komt zo vaak u wilt en neemt alle tijd die u nodig heeft om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Een goed, persoonlijk afscheid is een belangrijk begin van de rouwverwerking.

Beeld en Geluid

Mogelijkheden voor foto en film
- Mogelijkheden tot afspelen van muziek, video's en/of foto's
- Materiaal kan worden aangeleverd op CD/DVD of USB
- In de condoleanceruimte kunt u een presentatie of een filmpje afspelen (ook op uw eigen laptop).

Uitvaartmuziek via Yarden.nl

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Route en contact

Plan hier uw route naar Uitvaartcentrum Casa Cara.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 06 4304 1134

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 06 4304 1134

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Uitvaartcentrum Casa Cara

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Uitvaartcentrum Casa Cara

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken