Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis Steenbrugge

Yardenhuis Steenbrugge, voorheen Crematorium, Uitvaartcentrum en Begraafplaats Steenbrugge, biedt alle uitvaartdiensten onder één dak: van de opbaring tot en met de crematie of begrafenis en eventuele asbestemming. Al onze ruimtes hebben een prettige, welkome uitstraling.

Yardenhuis Steenbrugge

9.0

Yardenhuis Steenbrugge ligt in een landelijke omgeving in Diepenveen, vlak bij Deventer. Het is de aangewezen plek om in alle rust afscheid te nemen en te herdenken. We bieden alle faciliteiten voor de zorg van uw overleden dierbare, vanaf het moment van overlijden tot en met de plechtigheid.

Samengevat beschikt yardenhuis Steenbrugge onder andere over:

  • 24-uurs opbaarkamers
  • Crematorium met 2 sfeervolle aula’s
  • Begraafplaats en gedenkpark
  • Verschillende soorten graven en strooivelden
  • Urnenmuur, urnenzuil, urnentuin
  • Ruimte om elkaar te spreken, condoleances uit te wisselen, met cateringmogelijkheid.

Crematorium

Het crematorium biedt veel mogelijkheden om met muziek en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en bij u als nabestaande. Het crematorium beschikt over een grote en een kleine aula, 2 restaurants en een familiekamer.

Uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum biedt alle faciliteiten voor de zorg van uw overleden dierbare, vanaf het moment van overlijden tot en met de plechtigheid. Voor u als nabestaande is het uitvaartcentrum dag en nacht toegankelijk.

Begraafplaats

Begraafplaats Steenbrugge vormt een oase van rust aan de rand van Diepenveen. De graven worden omgeven door hoge, oude bomen. De begraafplaats en het gedenkpark bieden verschillende soorten graven, strooivelden, een urnenmuur, urnenzuil, urnentuin en andere herdenkingsmogelijkheden. U kunt ook gebruik maken van onze begraafplaats in Colmschate te Diepenveen, met tevens verschillende soorten graven, een strooiveld en een urnentuin.

Condoleance en catering

In onze familiekamer kunt u in besloten kring bij elkaar zijn voor de plechtigheid. Bij beide aula’s hebben we een restaurant, een sfeervolle ruimte waar u na de crematie samen kunt zijn met alle mensen die u een warm hart toedragen. We kunnen tijdens de condoleance een uitgebreide catering verzorgen.

U kunt ervoor kiezen om de plechtigheid en condoleance in de Kapel op de begraafplaats te laten plaats vinden. Neemt u hiervoor contact op met onze administratie.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

U kunt bij ons muziek en beeld afspelen vanaf CD, DVD of USB-stick (mp3, mp4, CDA, WAV). Muziek dient uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid te worden aangeleverd. Het crematorium beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u graag.

U kunt uw muziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct versturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Foto's en film


Het crematorium biedt mogelijkheden om foto's en video's af te spelen. Foto's: powerpoint of JPEG (Windows Live gallery, Windows Photo Viewer). Films: Windows media player, VLC player en Quicktime (AVI, MPEG, WMV, MP4-video). Graag minimaal 24 uur voorafgaand aan de plechtigheid, op afspraak, de presentatie testen.

Opname plechtigheid


Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk.

Livestream


Tevens bieden wij de mogelijkheid om de plechtigheid via een livestream te laten volgen. Op deze manier kunt u zonder fysiek aanwezig te zijn toch de uitvaart live meebeleven.

Asbestemming en nagedachtenis

Na de crematie heeft u de tijd om een weloverwogen beslissing te nemen over de asbestemming. Ons crematorium biedt diverse mogelijkheden, zoals bijzetting in de urnentuin of urnenmuur, of verstrooiing op ons verstrooiveld. We informeren u graag uitgebreid over de vele mogelijkheden en nagedachtenisvormen. Via de receptie kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Verzorging en opbaren

De laatste verzorging van uw overleden dierbare kan zowel thuis als in het uitvaartcentrum plaatsvinden. U kunt hierbij aanwezig zijn en eventueel zelf uitvoeren, samen met het verzorgingsteam. De compleet ingerichte verzorgingsruimte van het uitvaartcentrum is ook geschikt voor rituele bewassingen.

Het uitvaartcentrum beschikt een zestal 24-uurs opbaarkamers. Als nabestaande krijgt u een eigen toegangspas van het uitvaartcentrum en de 24-uurskamer, die u kunt inrichten met bloemen, foto’s en persoonlijke bezittingen. U kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang u bij uw overleden dierbare wilt blijven.

Route en contact

Plan hier uw route naar yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 057 062 2784

Meer praktische informatie

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

360 graden tour

Wilt u binnenkijken bij het crematorium en het uitvaartcentrum? Met onderstaande 360 graden tour kunt u virtueel rondkijken in ons gebouw.

Of bekijk met de video's hoe ons crematorium en uitvaartcentrum er van binnen uitzien:

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 057 062 2784

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Adresgegevens

Steenbrugge (receptie) Raalterweg 29 7431 PA Diepenveen T: 0570 622 784 E: cre.steenbrugge@yarden.nl F: 0570 676 780 Yardenhuis Steenbrugge (bezoekadres) Raalterweg 27 7431 PA DIEPENVEEN Begraafplaats Colmschate Sworminksweg 10 7429 AK COLMSCHATE

Openingstijden

Receptie Ma t/m vrij.: 9.00-16.30 uur. Voor rouwbezoek afspraken buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer van Steenbrugge
Rouwbezoek condoleance Dagelijks van 9.00-22.00 uur Vooraf reserveren via receptie
Aanbrengen overledene 24 uur per dag
Afgifte bloemen Ma t/m vrij 9.00 uur-16.30 uur, bij receptie. Voor bloemisten: 24 uur per dag, 7 dagen per week (bloemenkluis) Op zaterdag tijdens plechtigheden en in het gehele weekend in overleg met de dienstdoende medewerker.
Toegang tot begraafplaatsen Van 30 minuten voor zonsopgang tot 30 minuten na zonsondergang

Capaciteit

Crematorium Grote aula en bijbehorend restaurant Ca. 400 personen (120 zitplaatsen in de aula en 200 zitplaatsen in het restaurant)
Kleine aula en bijbehorend restaurant Max. 28 personen in zowel de aula als het restaurant
Reservering aula’s Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Reservering restaurants Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Kapel Begraafplaats Steenbrugge In overleg.
Reservering aula in de kapel Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Reservering condoleanceruimte in de kapel Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Gang naar graf begraafplaats Steenbrugge 30 minuten
Gang naar graf begraafplaat s Colmschate 45 minuten
Condoleanceruimtes 2, bij elke aula is een condoleance ruimte.

Locatiemanager

Zamea Vos-Eljon

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten:
Brochure yardenhuis Steenbrugge
Informatiekaart crematorium
Informatiekaart uitvaartcentrum
Informatiekaart begraafplaatsen Steenbrugge & Colmschate
Aanvraagformulier begrafenis bij yardenhuis Steenbrugge
Aanvraagformulier crematie bij yardenhuis Steenbrugge
Belangrijke informatie voor de opdrachtgever van een crematie
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement Begraafplaats en Crematorium
Eten & Drinken bij Yarden
Tarieven yardenhuis Steenbrugge en begraafplaats Colmschate

Yardenhuis Steenbrugge

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yardenhuis Steenbrugge

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken