"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Kleinschalig, huiselijk en laagdrempelig. En vooral: persoonlijk. Dat is in een paar woorden de sfeer van Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart. Dit warm ingerichte uitvaartcentrum heeft een prettige uitstraling. En biedt een intieme omgeving voor een passend afscheid van uw overleden dierbare.

R

Langewijk 148

7701 AJ Dedemsvaart

Routebeschrijving
K 0523 612 328 0523 612 328
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Handen ineen, samen rouw verwerken

Handen ineen, samen rouw verwerken

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aula Nee
Aantal opbaarkamers 1
Condoleanceruimtes 1
Centrale koeling Ja
Muziek Ja
Bereikbaarheid Goed
Aantal parkeerplaatsen op terrein 10
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Rolstoel Nee
Kindervoorzieningen Ja

Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek Ja, op afspraak. Heeft u de sleutel tot de 24-uurs kamer, dan is een afspraak niet nodig.
Condoleancebezoek Ja, op afspraak
24-uurskamers Ja
Aantal bezoekers plechtigheid 20 zitplaatsen

Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Op zoek naar een fijne locatie om afscheid te nemen van uw overleden dierbare, in een huiselijke sfeer? In Dedemsvaart ligt dit kleinschalige uitvaartcentrum van Yarden, met een mooie 24-uurs kamer voor de familie. U kunt hier een condoleance houden en een kleine uitvaarplechtigheid. Uiteraard kan daarbij catering worden verzorgd, geheel naar uw wens. De verzorgingsruimte biedt ook de mogelijkheid voor rituele bewassing van de overledene.

Faciliteiten uitvaartcentrum Dedemsvaart:

  • 1 opbaarkamer, 24 uur per dag toegankelijk;
  • ruimte voor condoleance of kleine afscheidsplechtigheid (maximaal 60 mensen);
  • verzorgingsruimte, mogelijkheid voor rituele bewassing;
  • diverse cateringmogelijkheden;
  • CD-installatie voor afspelen en opname;
  • voldoende parkeergelegenheid, 1 invalideparkeerplaats.

24-uurs opbaarkamer

Uitvaartcentrum Dedemsvaart beschikt over een opbaarkamer, die voor nabestaanden 24 uur per dag toegankelijk is. Met uw eigen sleutel kunt u bij uw overleden dierbare zijn op die momenten die ú wilt. Overig familie- en condoleancebezoek graag op afspraak, net als de bezorging van bloemen.

De 24-uurs kamer is een huiselijke kamer, zoals een woonkamer thuis. U heeft er beschikking over frisdranken en een koffiezetapparaat met toebehoren. De overledene ligt in een eigen ruimte, direct aan de familiekamer. Als u wilt, kan de tussendeur worden gesloten.

Uitvaartcentrum Dedemsvaart is qua uitstraling niet ‘het modernste van het modernste’, maar misschien is juist dát wel de charme van deze afscheidslocatie. De inrichting is warm en netjes, met lichte kleuren en materialen als hout en riet. U heeft ook de mogelijkheid om de ruimte zelf aan te kleden om de sfeer nog persoonlijker te maken, met bijvoorbeeld vazen, kaarsen en foto’s.

Uitvaartplechtigheid

Van buitenaf heeft Yarden Dedemsvaart een neutrale uitstraling. Binnen is de sfeer laagdrempelig en huiselijk. U kunt hier gemakkelijk een intieme uitvaartplechtigheid organiseren voor zo’n 20 personen. We hebben hiervoor een kleine aula beschikbaar, die ook geschikt is voor condoleances of begeleid familiebezoek. Bij een condoleance maken we gebruik van een doorlooproute door het pand. Zo kunnen er zoveel mensen afscheid nemen als u wilt. Deze ruimte wordt gescheiden van de 24-uurs opbaarkamer middels een gang.

Catering

Voor of na de uitvaartdienst en tijdens de condoleance, zorgen wij uiteraard graag voor een kop koffie en/of andere dranken, een plakje cake of belegde broodjes. Een uitgebreidere catering is ook mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan verzorgen we dit voor u.

Beeld en geluid

In ons uitvaartcentrum is een muziekinstallatie aanwezig, waarop CD’s kunnen worden afgespeeld. We hebben ook de faciliteiten om de uitvaartdienst voor u op te nemen op CD.

Route

Uitvaartcentrum Dedemsvaart ligt in het centrum van het dorp, vlak bij de afslag van de snelweg. Om het uitvaartcentrum te bereiken, rijdt u Dedemsvaart binnen langs de bekende Kalkovens en neemt u de 1e weg naar rechts. U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats naast het pand. Hier is tevens een invalidenparkeerplaats aanwezig.

Plan hier uw route naar Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart.

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement voor Yarden begraafplaats en crematorium

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Uitvaartverzorger Ellen van Eijk Dienstbaarheid, zorgzaamheid en samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt