Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Kleinschalig, huiselijk en laagdrempelig. En vooral: persoonlijk. Dat is in een paar woorden de sfeer van Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart. Dit warm ingerichte uitvaartcentrum heeft een prettige uitstraling. En biedt een intieme omgeving voor een passend afscheid van uw overleden dierbare.

Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart

0

Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Op zoek naar een fijne locatie om afscheid te nemen van uw overleden dierbare, in een huiselijke sfeer? In Dedemsvaart ligt dit kleinschalige uitvaartcentrum van Yarden, met een mooie 24-uurs kamer voor de familie. U kunt hier een condoleance houden en een kleine uitvaarplechtigheid. Uiteraard kan daarbij catering worden verzorgd, geheel naar uw wens. De verzorgingsruimte biedt ook de mogelijkheid voor rituele bewassing van de overledene.

Samengevat beschikt Uitvaartcentrum Dedemsvaart onder andere over:

  • 1 opbaarkamer, 24 uur per dag toegankelijk;
  • ruimte voor een afscheidsplechtigheid (maximaal 50 mensen);
  • verzorgingsruimte, mogelijkheid voor rituele bewassing;
  • diverse cateringmogelijkheden;
  • CD-installatie voor afspelen en opname;
  • voldoende parkeergelegenheid, 1 invalideparkeerplaats.
Condoleance en catering

Uitvaartplechtigheid


Van buitenaf heeft Yarden Dedemsvaart een neutrale uitstraling. Binnen is de sfeer laagdrempelig en huiselijk. U kunt hier gemakkelijk een intieme uitvaartplechtigheid organiseren. We hebben hiervoor een kleine aula beschikbaar, met 20 zitplaatsen. Deze is tevens geschikt voor condoleances of begeleid familiebezoek. Bij een condoleance maken we gebruik van een doorlooproute door het pand. Zo kunnen er zoveel mensen afscheid nemen als u wilt. Deze ruimte wordt gescheiden van de 24-uurs opbaarkamer middels een gang.

24-uurs opbaarkamer


Uitvaartcentrum Dedemsvaart beschikt over een opbaarkamer, die voor nabestaanden 24 uur per dag toegankelijk is. Met uw eigen sleutel kunt u bij uw overleden dierbare zijn op die momenten die ú wilt. Overig familie- en condoleancebezoek graag op afspraak, net als de bezorging van bloemen. De 24-uurs kamer is een huiselijke kamer, zoals een woonkamer thuis. U heeft er beschikking over frisdranken en een koffiezetapparaat met toebehoren. De overledene ligt in een eigen ruimte, direct aan de familiekamer. Als u wilt, kan de tussendeur worden gesloten.

De charme van Uitvaartcentrum Dedemsvaart zijn de uitstraling en inrichting. Niet hypermodern, maar wel verzorgd; warm, met lichte kleuren en materialen als hout en riet. U heeft ook de mogelijkheid om de ruimte zelf aan te kleden om de sfeer nog persoonlijker te maken, met bijvoorbeeld vazen, kaarsen en foto’s.

Catering


Voor of na de uitvaartdienst en tijdens de condoleance, zorgen wij uiteraard graag voor een kop koffie en/of andere dranken, een plakje cake of belegde broodjes. Een uitgebreidere catering is ook mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan verzorgen we dit voor u.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

Mogelijkheden voor foto en film
- Mogelijkheden tot afspelen van muziek, video's en/of foto's
- Materiaal kan worden aangeleverd op CD/DVD of USB
- In de condoleanceruimte kunt u een presentatie of een filmpje afspelen (ook op uw eigen laptop).

Route en contact

Uitvaartcentrum Dedemsvaart ligt in het centrum van het dorp, vlak bij de afslag van de snelweg. Om het uitvaartcentrum te bereiken, rijdt u Dedemsvaart binnen langs de bekende Kalkovens en neemt u de 1e weg naar rechts. U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats naast het pand. Hier is tevens een invalidenparkeerplaats aanwezig.

Plan hier uw route naar Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 052 361 2328

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aula Nee
Aantal opbaarkamers 1
Condoleanceruimtes 1
Centrale koeling Ja
Muziek Ja
Bereikbaarheid Goed
Aantal parkeerplaatsen op terrein 10
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Rolstoel Nee
Kindervoorzieningen Ja


Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek Ja, op afspraak. Heeft u de sleutel tot de 24-uurs kamer, dan is een afspraak niet nodig.
Condoleancebezoek Ja, op afspraak
24-uurskamers Ja
Aantal bezoekers plechtigheid 50 zitplaatsen

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 052 361 2328

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement voor Yarden begraafplaats en crematorium
Tarieven uitvaartcentrum 2023

Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken