Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten

Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten is niet te groot en niet te klein. Een authentieke locatie waar u 24 uur per dag uw dierbare kunt bezoeken. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan.

Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten

0

Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten

Wij werken met passie en ondersteunen daar waar dit nodig is. Zodat u afscheid kunt nemen zoals u dat graag wilt. Laat ons uw wensen weten voor de opbaring, de condoleance, de uitvaartplechtigheid en de catering. Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u de ruimte persoonlijk aankleden? Bijvoorbeeld met voorwerpen met een grote betekenis voor u of de overledene? Wij helpen u graag.

Laat ons uw wensen weten voor de opbaring, de condoleance, de uitvaartplechtigheid en de catering. We kijken samen met u naar de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan het uitvaartcentrum voor informatie, advies, een gesprek en koffie via 06 27315587.

Samengevat beschikt Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten onder andere over:

  • een ruime, lichte aula voor uitvaarten;
  • een koffiekamer met patio;
  • een intieme ruimte voor onze gasten tijdens de uitvaart;
  • 3 opbaarkamers, op afspraak 24 uur per dag toegankelijk;
  • een verzorgingsruimte.
Condoleance en catering

24-uurs kamers


U kunt 24 uur per dag op bezoek komen. U krijgt hiervoor een eigen sleutel voor toegang tot een van onze 3 opbaarkamers. Op deze manier heeft u alle tijd om bij uw dierbare te zijn. Onze 24-uurs kamers zijn praktisch ingericht. Zo is het mogelijk om de ruimte verder zelf aan te kleden om een persoonlijke sfeer te creëren.

Verzorging overledene


In ons uitvaartcentrum is het mogelijk dat de familie zelf de overledene verzorgt. Onze medewerkers zijn daarbij altijd in de buurt, om u wanneer nodig, te helpen met de verzorging. Ook hebben we in het uitvaartcentrum mogelijkheden voor rituele bewassing.

Catering


Zowel tijdens de condoleance als tijdens familiebezoek kunnen wij zorgen voor een hapje en een drankje. Wij bieden een ruim assortiment aan dranken, hartige hapjes en zoete lekkernijen. Wanneer u specifieke lokale producten geserveerd wilt hebben, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

Mogelijkheden voor foto en film
- Mogelijkheden tot afspelen van muziek, video's en/of foto's
- Materiaal kan worden aangeleverd op CD/DVD of USB
- In de condoleanceruimte kunt u een presentatie of een filmpje afspelen (ook op uw eigen laptop).

Route en contact

De Wissel is goed bereikbaar. U vindt het uitvaartcentrum direct aan de provinciale weg N305. Vanaf de rotonde rijdt u direct op De Wissel.

Plan hier uw route naar Yarden De Wissel in Dronten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 06 2731 5587

Bloemen afgeven


Particulieren kunnen bloemen afgeven op afspraak of tijdens bezoek. Bloemisten hebben een eigen toegang.

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Begraven of cremeren

De aula is ruim en licht en heeft een vriendelijke, open uitstraling. Hij is geschikt voor zowel een begrafenis- als een crematiedienst. Wij denken graag met u mee wanneer u uw ideeën met ons bespreekt. Zodat de ceremonie naar uw wensen verloopt.
Na de dienst in de aula wordt uw overleden dierbare naar het graf of naar het crematorium gebracht. Als u kiest voor crematie kunt de overledene op het uitvaartcentrum een laatste groet brengen. Of u kunt met de overledene mee naar het crematorium om hem of haar tot het laatste moment te begeleiden.

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 06 2731 5587

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Postadres

Yarden Uitvaartcentrum De Wissel
De Wissel 1
8254 AM Dronten

Algemene informatie
Muziek CD/DVD/Powerpoint
Aantal parkeerplaatsen op terrein 100
Rolstoel Ja
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Kindervoorzieningen Ja
Bereikbaar 09.00 - 19.00 uur: 06 2731 5587
na 19.00 uur : 088 927 3720

Locatiemanager: Els Droogers

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement begraafplaats en crematorium
Tarieven uitvaartcentrum 2023
Tarieven horeca 2023
Brochure eten en drinken

Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken