Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis in Emmeloord

In Uitvaartcentrum ’t Westerhuis kunt u zo lang als u wilt bij uw overleden dierbare blijven. Onze 4 opbaarkamers zijn dag en nacht toegankelijk voor nabestaanden. Het uitvaartcentrum oogt binnen opvallend licht en ruimtelijk, dankzij de hoge plafonds en ramen. De sfeer is intiem. Wij verzorgen een opbaring en/of de uitvaart geheel naar uw wensen.

Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis in Emmeloord

0

Uitvaartcentrum 't Westerhuis

Een sfeervolle aula met sterrenhemel, hoge raampartijen die zorgen voor mooi lichtinval, een koffielounge met fraai en rustgevend uitzicht op de begraafplaats. Dat, en meer, vindt u bij Uitvaartcentrum ’t Westerhuis in Emmeloord. U vindt bij ons alles onder 1 dak voor een mooi, persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare.

Samengevat beschikt Uitvaartcentrum 't Westerhuis onder andere over:

 • aula voor de uitvaartdienst
 • koffielounge/condoleanceruimte (tot circa 120 personen)
 • aparte familiekamer
 • 4 opbaarkamers, 24 uur per dag toegankelijk
 • verzorgingsruimte, mogelijkheid voor rituele bewassing
 • muziek en beeld mogelijk in de aula
 • parkeerterrein voor 100 auto's
Condoleance en catering

Voorafgaand aan de plechtigheid of condoleance, terwijl wij de gasten voor u ontvangen, kunt u met familie even apart plaatsnemen in onze intieme familiekamer. De kamer is rolstoelvriendelijk en ingericht met kindervoorzieningen. Tijdens de uitvaartdienst kunt u gebruik maken van het orgel, maar ook een afscheid met beeld en geluid is mogelijk.

Als u wilt, kan in de aula ook een kerkdienst worden gehouden. Heeft u andere wensen? Bespreek deze met ons. We bieden alle ruimte en mogelijkheden om de uitvaart naar uw wens te maken en doen ons best om uw ideeën te realiseren. Wordt uw overleden dierbare na de plechtigheid begraven? Vanuit ons uitvaartcentrum maakt u een mooie wandeling naar de begraafplaats, tussen de oude bomen door.

Na afloop van de uitvaartdienst, kunt u met familie en bezoekers samenzijn en napraten in onze koffielounge. Of een condoleance houden. De koffielounge is een ruimte waar we trots op zijn, met grote raampartijen en prachtig ver uitzicht op de naastgelegen begraafplaats.

Het is ook mogelijk om een aparte condoleance houden, bijvoorbeeld op een avond in de week van of direct voorafgaand aan de plechtigheid. Tijdens de nazit/condoleance verzorgen wij voor u de catering naar wens. Een kopje koffie, of een borrel om een toost uit te brengen op het mooie leven van de overledene. Het is allemaal mogelijk.


Bekijk ons overzicht eten en drinken

Beeld en geluid

Mogelijkheden voor foto en film
- Mogelijkheden tot afspelen van muziek, video's en/of foto's
- Materiaal kan worden aangeleverd op CD/DVD of USB
- In de condoleanceruimte kunt u een presentatie of een filmpje afspelen (ook op uw eigen laptop).

Route en contact

Yarden ’t Westerhuis ligt aan de Espelerlaan in Emmeloord. Op loopafstand van het Uitvaartcentrum, aan de Espelerlaan zelf, vindt u 2 bushaltes waar de buslijnen 77, 315 en 324 stoppen. Ook kunt u de auto gemakkelijk parkeren op de grote parkeerplaats aan de voor- en achterkant van de begraafplaats. Dit terrein telt zo’n 100 parkeerplaatsen. Ook zijn er 2 invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Plan hier uw route naar Uitvaartcentrum 't Westerhuis in Emmeloord.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 06 2731 5587

Meer praktische informatie

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de gemiddelde kosten die komen kijken bij een uitvaart naar uw persoonlijke wensen, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze geeft een globale indicatie van de kosten voor de uitvaart die u voor ogen heeft.

Informeer van tevoren goed naar de uitvaartverzekering van de overledene, om inzicht te krijgen in welke kosten wel of niet zijn verzekerd.

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Postadres

Yarden Uitvaartcentrum ’t Westerhuis
Espelerlaan 69 A8302 DC Emmeloord

Algemene informatie
Muziek Ja, in aula (ook orgel)
Aantal parkeerplaatsen op terrein 100
Rolstoel Ja
Invalidenparkeerplaatsen 2
Kindervoorzieningen Ja
Telefonisch bereikbaar 09.00 - 2100 uur : 06 2731 5587
na 21.00 uur : 088 927 3720

Locatiemanager: Els Droogers

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 052 761 3051

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken uw wensen
 • Schept rust en ruimte

  Downloads

  Informatieve documenten
  Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
  Reglement begraafplaats en crematorium
  Tarieven uitvaartcentrum 2023
  Tarieven horeca 2023
  Brochure eten en drinken

  Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis in Emmeloord

  Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis in Emmeloord

  Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken