Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Uitvaartcentrum Epe

Uitvaartcentrum Epe is een kleinschalig en toegankelijk uitvaartcentrum in het dorpshart van Epe. Bijzonder aan het gebouw is onze achthoekige aula. De kist met de overledene kan hier letterlijk in het middelpunt worden geplaatst. U heeft bij ons 24 uur per dag toegang tot een opbaarkamer.

Yarden Uitvaartcentrum Epe

0

Uitvaartcentrum Epe

Toegankelijkheid en bereikbaarheid zijn 2 van de belangrijkste voordelen van het Uitvaartcentrum Epe. Het uitvaartcentrum is toegankelijk vanwege de locatie en ruime parkeergelegenheid.

Bezoekers prijzen het uitvaartcentrum vaak om de vriendelijke en behulpzame houding van onze medewerkers. We doen er dan ook graag alles aan om al uw wensen mogelijk te maken, voor een mooi laatste afscheid. Ons motto is ‘Thuis opbaren is het fijnst, maar wanneer dit niet mogelijk is dan zijn wij een goede tweede thuis.’

Uitvaartcentrum Epe ligt op een belangrijke plek in Epe, vlak bij het Kulturhus. Wij beschikken over:

Condoleance en catering

Aula en familiekamer


De openbare familiekamer, naast de opbaarkamers gelegen, biedt ruimte aan zo'n 15 personen. En, is geschikt om een besloten afscheid te houden. De aula en familiekamer hebben een moderne uitstraling met frisse kleuren. Aan de muur ziet u kunstwerken van beeldend kunstenaar Annette Wessels. Er staan - overal in het uitvaartcentrum - altijd verse bloemen. U kunt rustig een boek of een krant lezen en een kopje koffie, thee of fris nuttigen.

Plechtigheid


Opvallend is de achthoekige vorm van de aula, die plaats biedt aan 80 gasten. De kist wordt hier standaard in een nis geplaatst, maar kan ook in het midden van de aula worden gezet met de belangstellenden eromheen. Zo staat de overledene nog een keer letterlijk in het middelpunt van de belangstelling. Na de plechtigheid wordt de aula aangepast tot een ruime koffiekamer. Qua catering is hier alles mogelijk, van traditionele broodjes en koffie tot een uitgebreid lunchbuffet. Voor maximaal 60 personen.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Condoleance


In de aula kan ook een condoleance worden gehouden, al dan niet in het bijzijn van de familie. Bij afwezigheid van de familie, kan er een schriftelijke condoleance plaatsvinden, begeleid door onze medewerkers. In de aula is een groot TV-scherm aanwezig waarop bijvoorbeeld een foto- en video presentatie van de overledene kan worden vertoond.

24-uurs opbaarkamers


We beschikken over een viertal 24-uurs opbaarkamers. U krijgt een eigen sleutel van de kamer en heeft hiermee 24 uur per dag toegang. Zo kunt u in de dagen voor de uitvaart nog zo vaak bij uw overleden dierbare zijn als u wilt. Bij een persoonlijk afscheid, hoort een persoonlijke omgeving. Daarom kunt u de kamer naar eigen smaak inrichten, met bijvoorbeeld bloemen, foto’s of persoonlijke spullen. Ook kunt u tekeningen of kunst ophangen.

Beeld en geluid

Aula


In de aula is een groot TV-scherm aanwezig waarop bijvoorbeeld een foto- en video presentatie van de overledene kan worden vertoond.

Route en contact

Bereikbaarheid


Uitvaartcentrum Epe ligt aan de Dominee Prinsweg, midden in dorpshart en naast het Kulturhus. Onze locatie ligt aan de randweg van Epe. U bereikt de begraafplaats makkelijk vanuit ons uitvaartcentrum. Direct naast het uitvaartcentrum is een ruime parkeergelegenheid.

Wij zijn goed bereikbaar via de A28/E232 (afrit 15 Epe) en de Eperweg/N795 en via de A50 (afrit 28 Heerde-Zuid) en de Eperweg/N794. Reist u met het openbaar vervoer? De volgende bushaltes liggen het dichtst bij ons uitvaartcentrum: halte Diepenweg (1 minuut lopen) en halte Sint Jorisweg (3 minuten lopen).

Plan hier uw route naar Yarden Uitvaartcentrum Epe.

Bloemen afgeven


Particulieren kunnen bloemen brengen op afspraak.
Bloemisten hebben toegang via een sleutelsysteem en kunnen te allen tijde bloemen afgeven.

Contact


Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 06 2731 5587

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 06 1130 4475

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aula Ja. Ruimte voor 80 tot 100 personen, is tevens condoleanceruimte.
Aantal opbaarkamers 4
Condoleanceruimtes 1: aula
Muziek In hele gebouw mogelijk
Bereikbaarheid Goed, ligging langs randweg centrum
Aantal parkeerplaatsen op terrein 20 plaatsen
Directe omgeving Ruim voldoende
Rolstoel 1
Invalidenparkeerplaatsen Nee
Kindervoorzieningen Ja, kinderrouwkamer en kinderhoekje

Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek Op afspraak of met sleutel
Condoleancebezoek Op afspraak
24-uurskamers 1
Aantal bezoekers condoleance 100

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden
Reglement
Tarieven uitvaartcentrum 2023

Yarden Uitvaartcentrum Epe

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Uitvaartcentrum Epe

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken