Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis van Groningen

Yardenhuis van Groningen, voorheen Yarden Uitvaartcentrum Groningen, ligt langs de wandelroute van het Groninger Landschap. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze gastvrouw is altijd aanwezig om u vriendelijk en warm te ontvangen. En buiten onze ruime openingstijden zijn er ook mogelijkheden voor bezoek, een plechtigheid of informeel samenzijn.

Yardenhuis van Groningen

0

Uitvaartcentrum Groningen

Bij onze medewerkers staat zorg en aandacht voor de overledene en diens familie voorop. Wij geven nabestaanden alle tijd en ruimte om afscheid te nemen van hun dierbare. Bijvoorbeeld met ons speciale arrangement ‘Afscheid kent geen tijd’ waarbij u onbeperkt tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen.

U kunt terecht in de ruime Martinizaal of in de intieme Huiskamer. Beide ruimtes zijn huiselijk ingericht volgens het door ons ontwikkelde feeling environment. Zo zijn geur, kleur en materiaal afgestemd op de emoties die passen bij het afscheid nemen.

Inspiratie voor de uitvaart

Iedereen is anders en daarom is iedere uitvaart anders. En bij Yarden is alles bespreekbaar. Wilt u of heeft u de taak om na te denken over een uitvaart? Op onze pagina Yarden Inspireert vindt u verhalen en ideeën voor een bijzonder afscheid.

Samengevat beschikt yardenhuis van Groningen onder andere over:

  • Avondcondoleances mogelijk
  • In iedere opbaarkamer is een muziekinstallatie aanwezig.
  • Rituele bewassing is in overleg mogelijk
  • Catering mogelijk tijdens familiebezoek of condoleance
  • Opbaarkamer naar eigen wens aan te kleden
Condoleance en catering

Wist u dat het mogelijk is om te kiezen voor een opbaarcombinatie? Hiermee bedoelen wij dat de overledene deels thuis wordt opgebaard en deels in ons uitvaartcentrum. Bijvoorbeeld voor een condoleance met een te groot gezelschap voor thuis. Avondcondoleances zijn bij ons mogelijk. Wij hebben ruimte voor grote en kleinere groepen. Lees meer over opbaren, verzorgen en condoleance.

Als u wilt, zorgen we ook tijdens familiebezoek of condoleance voor eten en drinken. Van belegde broodjes, koffie met zoetigheid tot uitgebreide catering.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

In iedere opbaarkamer is een muziekinstallatie aanwezig. U mag deze zelf bedienen of bedienen met behulp van onze gastvrouw. U kunt uw eigen muziek afspelen als u dit wenst.

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

Luister, kies en verstuur uw muziek

Verzorgen en opbaren

Verzorgen en opbaren maken een belangrijk onderdeel uit van het afscheid. Yardenhuis van Groningen beschikt hiervoor diverse mogelijkheden.

Verzorging van de overledene


Voor verzorging van de overledene kunt u terecht in onze verzorgingsruimte. Als u uw overleden dierbare zelf wenst te verzorgen dan kan dit altijd in overleg. Ook een rituele bewassing is in overleg mogelijk.

Opbaren


In ons uitvaartcentrum krijgt uw overleden dierbare een eigen opbaarkamer. Deze kunt u naar eigen wens aankleden. Zo kunt u zelf de ruimte inrichten en aandenkens neerzetten. Ook kunt u de ruimte aankleden voor een ceremonie. Elke ruimte heeft een eigen naam, geen nummer. Iedere opbaarkamer is ingericht met uitzicht op een typisch Groningse plek zoals Het wad, Martinitoren en Het goudkantoor.

Route en contact

Plan hier uw route naar yardenhuis van Groningen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 050 571 7244

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk
Tekst
Praktische informatie
bekijk
Tekst
Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Uitvaartcentrum algemeen

Aula/familiekamer 2
Aantal opbaarkamers 8
Condoleanceruimtes 2, in aula
Muziek mogelijk Ja, in beide aula's
Bereikbaarheid Goed, zowel met auto als openbaar vervoer
Aantal parkeerplaatsen op terrein 30
Rolstoel toegankelijk Ja
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Kindervoorzieningen Kinderhoekje, playstation


Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek Maandag t/m vrijdag 9.00-19.30 uur. Zaterdag en zondag: 11.00-18.00 uur
Condoleancebezoek Mogelijk, op afspraak.
24-uurskamers Nee
Aantal bezoekers 150

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de gemiddelde kosten die komen kijken bij een uitvaart naar uw persoonlijke wensen, verwijzen wij u graag naar onze uitvaarkostencalculator. Deze geeft een globale indicatie van de kosten voor de uitvaart die u voor ogen heeft.

Informeer van tevoren goed naar de uitvaartverzekering van de overledene, om inzicht te krijgen in welke kosten wel of niet zijn verzekerd.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 050 571 7244

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Informatiekaart Yardenhuis van Groningen
Muziekboek Yardenhuis van Groningen
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement voor Yarden begraafplaats en crematorium
Tarieven uitvaartcentrum 2023

Yardenhuis van Groningen

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yardenhuis van Groningen

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken