"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Smelt in Hengelo

Op een centrale plek in Hengelo, vlak bij het centrum, staat uitvaartcentrum Smelt. Een kleinschalig uitvaartcentrum in een karakteristiek pand aan de Deldenerstraat. U kunt hier uw dierbare laten opbaren in een van onze 24-uurskamers, waar u op elk gewenst moment naar binnen kunt. Ook is het mogelijk om bij ons een condoleance te houden en een uitvaartdienst in ‘huiskamersetting’.

R

Deldenerstraat 157

7555 AB Hengelo

Routebeschrijving
K 074 291 3231 074 291 3231
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Opbaarkamer Yarden Smelt in Hengelo

Opbaarkamer Yarden Smelt in Hengelo

Interieur van opbaarkamer Smelt Hengelo

Interieur van opbaarkamer Smelt Hengelo

Uitvaartcentrum Smelt in Hengelo

Uitvaartcentrum Smelt in Hengelo

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie
Muziek Ja, in aula. Geluidsopname van dienst mogelijk.
Aantal parkeerplaatsen op terrein 20/25
Kindervoorzieningen Kinderhoekje
Familiebezoek Op afspraak, of eigen gelegenheid in 24-uurskamer
Condoleancebezoek Op afspraak

Uitvaartcentrum Smelt

‘Smelt’ is al jaren een begrip in Hengelo en omgeving. Het uitvaartcentrum is gevestigd in een opvallend pand, het voormalige woonhuis van een uitvaartondernemer. De huiselijke sfeer is gebleven, onder meer door de inrichting volgens het Feeling Environment-concept van Yarden. De warme kleuren en materialen geven de ruimtes een knusse, comfortabele sfeer. Ook de kleinschalige opzet zorgt ervoor dat u en uw gasten zich snel thuis zullen voelen.

Faciliteiten uitvaartcentrum Smelt:

  • 'huiselijke' aula;
  • 4 opbaarkamers, 24 uur per dag toegankelijk;
  • koffielounge;
  • speelhoekje voor kinderen;
  • mogelijkheden voor muziek en beeld;
  • eigen parkeerterrein.

Onze gastvrije medewerkers ondersteunen u, ook bij de zorg voor uw dierbare. In het uitvaartcentrum is overdag ook altijd iemand aanwezig. Bij vragen of onverhoopte problemen, kunt u ons altijd persoonlijk aanspreken. Dat vinden wij uitermate belangrijk. Afscheid nemen is immers al moeilijk genoeg.

24-uurs kamers

Bij Smelt beschikken we over een viertal netjes ingerichte 24-uurs kamers. Elke opbaarkamer heeft een eigen ‘thema’, uitgebeeld in een fotowand, met een afbeelding van bijvoorbeeld het kerkgebouw aan de Deldenerstraat, of een voor Hengelo kenmerkend boortorentje of zouthuisje. Er zijn 3 ‘standaard’ ingerichte opbaarkamers, en 1 grotere, luxer ingerichte kamer. In deze kamer staat een comfortabel bankstel en heeft u beschikking over een toilet.

U kunt de 24-uurskamer persoonlijk aankleden met behulp van voorwerpen van of aandenkens aan de overledene. Denk aan bloemen, foto’s, tekeningen, kunst of dierbare persoonlijke bezittingen. Voor kaarten, foto’s en tekeningen hangt er een prikbord in de opbaarkamer.

Toegang wanneer u wilt

Als nabestaande krijgt u een eigen sleutel van de opbaarkamer, waarmee u 24 uur toegang heeft tot het gebouw en de opbaarkamer. Zo kunt u uw dierbare bezoeken op momenten dat u daar behoefte aan heeft en zo lang blijven als u wilt. In de gezamenlijke koffielounge vindt u koffie- en theefaciliteiten, een koelkast met frisdrank en een bankstel. Voor de kleintjes is er een kinderhoekje waar zij bijvoorbeeld kunnen tekenen.

Dienst en condoleance

In onze aula met huiskamersetting kunnen wij voor u een condoleance-avond organiseren. Daarbij is het ook mogelijk om bezoekers de gelegenheid te bieden om afscheid te nemen van de overledene, in een aparte ruimte. In de aula kunnen we een kleine uitvaartdienst houden, voor maximaal 25 à 30 personen. Graag serveren we u daarna koffie en thee.

Beeld en geluid

Wilt u tijdens de plechtigheid of condoleance muziek afspelen of foto's presenteren? Dat is mogelijk. U kunt CD's of MP3's laten afspelen en in de aula is tevens een scherm aanwezig voor bijvoorbeeld een foto- of powerpointpresentatie.

Route

Yarden Uitvaartcentrum Smelt ligt aan de Deldenerstraat, centraal in Hengelo, en is goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich 2 bushaltes (halte Narcisstraat op 650m, halte Thiemsbrug op 900m) en het NS-station van Hengelo ligt op een kwartiertje wandelen.

Komt u met de auto, dan kunt u de auto kwijt op het eigen parkeerterrein achter het uitvaartcentrum. Hier is ruimte voor circa 20 auto’s.

Plan hier uw route naar Yarden Uitvaartcentrum Smelt.

Bloemen afgeven

Aan de achterzijde van het uitvaartcentrum is een bloemenkast. Hier kunnen zowel particulieren als bloemisten bloemen afgeven. Deze worden door de medewerkers van Smelt bij de overledenen geplaatst.

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Yarden Reglement begraafplaats en crematorium

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Pas als je goed luistert, hoor je wat de nabestaanden écht willen. Maak kennis
Ik ben er voor mensen. In hun diepste verdriet en kwetsbaarheid. Maak kennis
Als nabestaanden tevreden zijn, dan pas ben ik ook tevreden Maak kennis
Ik ben pas tevreden als de nabestaanden dit zijn Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt