Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Uitvaartcentrum Cello in Kampen

Uitvaartcentrum Cello ligt aan de rand van Kampen, in een groene omgeving, naast de Bazuinkerk en tegenover begraafplaats Bovenbroek. In dit kleinschalige uitvaartcentrum kunt u in een gemoedelijke ambiance afscheid nemen van uw overleden dierbare. En als u dat wilt kunt u de uitvaartdienst laten plaatsvinden in een zaal in de naastgelegen kerk.

Yarden Uitvaartcentrum Cello in Kampen

0

Uitvaartcentrum Cello in Kampen

Uitvaartcentrum Cello ligt op een mooie locatie, in een groene omgeving. En direct tegenover de begraafplaats. Na de uitvaartdienst kunt u daarom desgewenst te voet naar het graf. Het uitvaartcentrum is klein, maar wordt door bezoekers ervaren als prettig en netjes. De ruimtes zijn ingericht volgens het Feeling Environment-concept van Yarden, met een persoonlijke en sfeervolle uitstraling.

Het uitvaartcentrum heeft een condoleanceruimte, een verzorgingsruimte en 3 opbaarkamers. Voor de familie zijn koffie- en theefaciliteiten beschikbaar. Voor rouwbezoek kunt u hier zo’n 20 à 25 mensen ontvangen. Zowel de condoleanceruimte als de opbaarkamers zijn in het najaar van 2017 gerestyled.

Samengevat beschikt Uitvaartcentrum Cello onder andere over:

 • condoleanceruimte (maximaal 25 personen)
 • verzorgingsruimte
 • 3 opbaarkamers, 24 uur per dag toegankelijk
 • koffie- en theefaciliteiten
 • cd-speler, voor muziek tijdens condoleance of rouwbezoek
 • goede parkeergelegenheid
 • direct tegenover de begraafplaats
 • samenwerking met de kerk voor uitvaartdiensten
Condoleance en catering

Catering


Het uitvaartcentrum heeft een condoleanceruimte. Voor rouwbezoek kunt u hier zo’n 20 à 25 mensen ontvangen. Voor, tijdens of na een condoleance of uitvaartdienst, kunnen we voor u altijd een koffietafel verzorgen, met bijvoorbeeld cake of broodjes. Uitgebreidere cateringmogelijkheden zijn natuurlijk bespreekbaar. Vraag uw uitvaartverzorger hiernaar.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

24-uurs opbaarkamers


Uitvaartcentrum Cello beschikt over 3 opbaarkamers. Dit zijn zogeheten 24-uurs kamers. Dit betekent dat u uw overleden dierbare 24 uur per dag kunt bezoeken. U krijgt daarbij ook een eigen sleutel. Daarnaast kunt u voor uzelf en eventueel bezoek altijd koffie of thee zetten.

De 24-uurs kamers zijn verder voorzien van prachtige fotowanden. Elk van de 3 kamers heeft afbeeldingen van een bekende plek in Kampen: de brug, de molen of de Koornmarktspoort.

Beeld en geluid

Mogelijkheden voor foto en film
- Mogelijkheden tot afspelen van muziek, video's en/of foto's
- Materiaal kan worden aangeleverd op CD/DVD of USB
- In de condoleanceruimte kunt u een presentatie of een filmpje afspelen (ook op uw eigen laptop).

Route en contact

Yarden Uitvaartcentrum Cello ligt aan de rand van Kampen, naast de Bazuinkerk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, en ook met het openbaar vervoer is het uitvaartcentrum goed bereikbaar. Op ongeveer 15 minuten loopafstand ligt NS-station Kampen Zuid. Liever iets minder ver lopen? Dan kunt u vanaf het station buslijn 11 nemen en uitstappen bij de halte Bovenbroekseweg (ongeveer 7 minuten). Vanaf hier is het nog zo’n 4 minuten lopen naar het uitvaartcentrum.

Plan hier uw route naar Uitvaartcentrum Cello.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 038 3317 680

Meer praktische informatie

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 038 3317 680

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aantal opbaarkamers 3
Condoleanceruimtes Ja
Muziek Ja, in aula
Bereikbaarheid Goed, zowel met auto als met openbaar vervoer.
Aantal parkeerplaatsen op terrein Voldoende
Directe omgeving Voldoende
Rolstoel Ja
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Kindervoorzieningen Nee

Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek Sleutelsysteem 24 uur
Condoleancebezoek Ja, op afspraak
24-uurskamers Ja
Aantal bezoekers condoleance Geen beperking

Locatiemanager

Raymond de Kock

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken uw wensen
 • Schept rust en ruimte

  Downloads

  Informatieve documenten
  Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
  Reglement voor Yarden begraafplaats en crematorium
  Tarieven uitvaartcentrum 2023

  Yarden Uitvaartcentrum Cello in Kampen

  Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Uitvaartcentrum Cello in Kampen

  Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken