Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Uitvaartcentrum Bruijns in Oosterhout

Uitvaartcentrum Bruijns in Oosterhout heeft een warm en sfeervol interieur. We geven u alle tijd voor het afscheid en zorgen ervoor dat dit in een sfeervolle en intieme omgeving kan plaatsvinden. Het uitvaartcentrum is gevestigd in het yardenhuis van Brabant te Oosterhout.

Uitvaartcentrum Bruijns in Oosterhout

0
R

Florijnstraat 60

4903 RM Oosterhout

Routebeschrijving
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Uitvaartcentrum Bruijns

In ons uitvaartcentrum kunnen we al uw persoonlijke wensen in eigen beheer verzorgen en onbeperkt meedenken in mogelijkheden. Ons uitvaartcentrum beschikt over ruime mogelijkheden voor het opbaren van uw dierbare. Er zijn twee rouwkamers met vaste bezoektijden en twee 24-uurs rouwkamers. In deze laatste kamers verblijft uw dierbare continue op de kamer tot aan de dag van de uitvaart en kunt u uw overleden dierbare 24 uur per dag bezoeken.

Condoleance en catering

Het is mogelijk dat de familie de overledene verzorgt. Ook kunt u bij ons uitvaartcentrum kiezen voor lichte balseming (thanatopraxie) van de overledene. Tijdens uw bezoek kunt u bloemen meenemen en achterlaten, of na telefonisch overleg op een ander tijdstip.

Beeld en geluid

Uitvaartmuziek via Yarden.nl


U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Route en contact

Goed bereikbaar


Uitvaartcentrum Bruijns is vanaf april 2015 gevestigd in hetzelfde gebouw als het yardenhuis van Brabant. Hierdoor kunnen we de verzorging, opbaring en in nauwe samenwerking met Yarden ook de crematie van uw overleden dierbare onder hetzelfde dak verzorgen.

Speciaal kinderhoekje


Als u wilt, kunt u kinderen tijdelijk in het kinderhoekje achterlaten. Bijvoorbeeld wanneer u de overledene bezoekt.

Bezoekmogelijkheden:


- familiebezoek: In overleg dagelijks tot 20.00 uur;
- condoleancebezoek: In overleg dagelijks tot 20.00 uur;
- aantal bezoekers condoleance: Onbeperkt.

Route


Het uitvaartcentrum is gevestigd in hetzelfde pand als het yardenhuis van Brabant, aan de Florijnstraat 60 in Oosterhout.

Plan uw route naar uitvaartcentrum Bruijns in Oosterhout.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 016 245 7775

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 016 245 7775

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement Yarden begraafplaats en crematorium

Uitvaartcentrum Bruijns in Oosterhout

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Uitvaartcentrum Bruijns in Oosterhout

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken