Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Kranenburg in Zwolle

Uitvaartcentrum Kranenburg ligt in een prachtige bosrijke omgeving met een crematorium en 2 begraafplaatsen op loopafstand. Alle faciliteiten op één terrein, dat biedt rust. Bovendien is er bij Kranenburg overdag altijd een medewerker aanwezig om u persoonlijk te woord te staan.

Yarden Kranenburg in Zwolle

0

Uitvaartcentrum Kranenburg

Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over een ruime aula voor een condoleance of een uitvaartdienst. Voor de dienst zijn er ongeveer 80 zitplaatsen. Indien gewenst kunnen we dit aantal uitbreiden tot 155 zitplaatsen. Na de plechtigheid kunt u hier terecht voor een kop koffie, of een drankje. De ruimtes zijn eigentijds ingericht, met warme kleuren. De sfeer is rustgevend en warm.

Faciliteiten uitvaartcentrum Kranenburg:

 • 8 opbaarkamers, 24 uur per dag toegankelijk
 • aula voor condoleance, uitvaartdienst en/of koffietafel
 • terras met loungebanken en uitzicht op de natuur
 • rituele bewassing mogelijk
 • ruime cateringtijden, tot 3 uur na de plechtigheid
 • avondplechtigheden met fakkels en vuurkorven
 • gehele afscheid mogelijk op één terrein
 • vleugelpiano
 • loopkoets
 • rolstoel aanwezig
Condoleance en catering

24-uurs opbaarkamers


Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over 8 opbaarkamers, waarvan er 5 zijn gevestigd in een rijksmonument, namelijk een voormalig koetshuis op het terrein. De opbaarkamers zijn voor de naaste familie 24 uur per dag toegankelijk, met een eigen sleutel. De inrichting is sfeervol en de familie kan gebruik maken van koffie en thee.
Bij een persoonlijk afscheid hoort een persoonlijke omgeving. Daarom kunt u de ruimte aankleden met bloemen, foto's of een andere persoonlijke spullen. U kunt ook tekeningen of kunst ophangen, wat u maar wilt. Onze mensen geven u graag alle ruimte. Om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt, komen onze medewerkers minimaal 2 keer per dag even langs bij de 24-uurs kamers.

Condoleance en koffiekamer


Na afloop van de crematie of begrafenis kunt u bij ons rustig napraten. Daarbij staan uw wensen centraal. Wij bieden ruimte voor diverse cateringopties: koffie met cake, een luxe broodje, bitterballen, prosecco of een high tea behoren allemaal tot de mogelijkheden. Onze cateringtijden zijn ruim, u kunt 3,5 uur gebruik maken van de koffiekamer voor een dienst, begrafenis of koffietafel. Op het ruime buitenterras aan de aula/koffieruimte kunt u bij mooi weer heerlijk nazitten op de loungebanken. Wanneer u meer tijd wilt voor het napraten is dit (in overleg) ook mogelijk.

Te voet naar de begraafplaats


Als u wilt kunt u te voet vanaf het uitvaartcentrum naar een van de 2 naastgelegen begraafplaatsen of crematorium gaan. Een rouwauto is dus niet per se nodig. Daarnaast is er een prachtige loopkoets aanwezig om de kist naar de begraafplaats of het crematorium te rijden.

Beeld en geluid

Uitvaartcentrum Kranenburg heeft een eigen vleugelpiano, waarvan gebruik kan worden gemaakt tijdens de dienst. Het is mogelijk om een PowerPoint- of fotopresentatie af te spelen. We verzoeken u muziek, fimpjes of presentatie minimaal 1 dag voor de plechtigheid aan te leveren op USB, zodat we de kwaliteit kunnen testen. Ook kunt deze naar ons toesturen met Wetransfer naar het e-mailadres: info@uitvaartcentrumkranenburg.nl.

Wij bieden de mogelijkheid een dienst op afstand via livestream bij te wonen.
Meer informatie over muziek en livestream vindt u op onze website.

Route en contact

Uitvaartcentrum Kranenburg ligt langs de A28, op 2 stoplichten afstand van de afslag, en is dus goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Aan het einde van de Kranenburglaan vindt u een bushalte. We beschikken over een groot parkeerterrein, dat goed toegankelijk is voor rolstoelen. Voor mensen die slecht ter been zijn is er een rolstoel aanwezig.

Plan hier uw route naar Uitvaartcentrum Kranenburg.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 038 454 8878

Meer praktische informatie

Herdenken Belicht

Bij Uitvaartcentrum Kranenburg worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, rondleidingen, concerten en de bijzondere wandeltocht ‘Herdenken Belicht’. Op deze avond worden het terrein van het uitvaartcentrum, Crematorium Kranenburg, begraafplaats Kranenburg en begraafplaats Bergklooster verlicht met fakkels en vuurkorven en wordt er op verschillende plekken passende muziek gespeeld.

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 038 454 8878

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aula Ja
Aantal opbaarkamers 9
Condoleanceruimtes Ja
Muziek USB en/of Wetransfer
Bereikbaarheid A 28 afrit 20. Volg borden Kranenburg Uitvaartcentrum, begraafplaats, crematorium.
Aantal parkeerplaatsen op het terrein 250
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Rolstoel Ja
Kindervoorzieningen Speelhoekje


Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek 24-uurs kamers (met sleutel)
Condoleancebezoek Op afspraak
24-uurskamers Ja
Aantal bezoekers condoleance 250

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken uw wensen
 • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten:
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Yarden reglement begraafplaat en crematorium

Yarden Kranenburg in Zwolle

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yarden Kranenburg in Zwolle

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken