Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Afscheidshuis Yarden & de Ridder

Afscheidshuis Yarden & de Ridder is een plek waar u direct bij binnenkomst de warme huislijke sfeer ervaart. Hier mag u de tijd nemen om afscheid te nemen van uw dierbare.

Afscheidshuis Yarden & de Ridder

0

Persoonlijk afscheid nemen in Almere stad

In Afscheidshuis Yarden & de Ridder neemt u in een huiselijke en warme omgeving op persoonlijke wijze afscheid van uw overleden dierbaren. Wij vinden het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op de verwerking van uw verlies. We nemen daarom alle tijd om het afscheid tot in detail vorm te geven. Samen met u. Voor hulp en advies bij uitvaarten in Almere Stad en omgeving, kunt u op ons rekenen.

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Afspraak

Op afspraak is het mogelijk om het afscheidshuis te bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken. Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 036 303 0130

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Afscheidshuis Yarden & de Ridder

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Afscheidshuis Yarden & de Ridder

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken