Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden in Hilversum

Uitvaartcentrum Den Hull bevindt zich aan de Utrechtseweg 11 in Hilversum. Den Hull (bij velen bekend als ‘De Witte Hull') is een gastvrij uitvaartcentrum, gevestigd in een monumentaal pand, daterend uit het begin van de vorige eeuw.

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden in Hilversum

0

Uitvaartcentrum Den Hull

Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich, voor zover dat in de verdrietige tijd na een overlijden mogelijk is, op hun gemak voelen. Rouwbezoek, zo lang en zo vaak nabestaanden daar behoefte aan hebben, is altijd mogelijk. Wel is het noodzakelijk daarvoor telefonisch een afspraak te maken.

Wij bieden u de privacy en de rust om op uw eigen manier afscheid te nemen.

Samengevat beschikt Uitvaartcentrum Den Hull onder andere over:

  • 2 aula’s voor plechtigheden en condoleances
  • 3 rouwkamers en een familiekamer
  • Zelf verzorgen van overleden dierbare in overleg mogelijk
  • Rituele bewassing mogelijk
  • Parkeergelegenheid
Condoleance en catering

Den Hull beschikt over 2 aula’s waar plechtigheden en condoleances kunnen worden gehouden. Verder zijn er 3 rouwkamers en een zogeheten familiekamer. Dit is een rouwkamer met zitgelegenheid in een aangrenzende ruimte (met koffie- en theefaciliteiten), waarvan de familie de sleutel ontvangt. Dit stelt de nabestaanden in staat 24 uur per dag, zonder tussenkomst van onze medewerkers, tijd door te brengen bij hun overleden dierbare.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Verzorgen en opbaren

Verzorgen en opbaren maken een belangrijk onderdeel uit van het afscheid. Gooische Uitvaartverzorging beschikt hiervoor over diverse mogelijkheden.

Verzorging van de overledene


Voor verzorging van de overledene kunt u terecht in onze verzorgingsruimte. Als u uw overleden dierbare zelf wenst te verzorgen dan kan dit altijd in overleg. Ook een rituele bewassing is in overleg mogelijk.

Opbaren


In ons uitvaartcentrum krijgt uw overleden dierbare een eigen opbaarkamer. Deze kunt u naar eigen wens inrichten of aankleden voor een ceremonie.

Route en contact

Parkeren is mogelijk achter het uitvaartcentrum of - bij grote drukte - op het parkeerterrein van het schuin tegenover Den Hull gelegen hotel Lapershoek.

Plan hier uw route naar uitvaartcentrum Den Hull.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 030 251 6364

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

360 graden tour

Wilt u binnenkijken bij het uitvaartcentrum? Met onderstaande 360 graden tour kunt u virtueel rondkijken in ons gebouw.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 030 251 6364

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement voor Yarden begraafplaats en crematorium
Tarieven uitvaartcentrum 2023

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden in Hilversum

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Gooische Uitvaartverzorging & Yarden in Hilversum

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken