Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis Zevenberg

Net buiten Hoogeveen ligt yardenhuis Zevenberg. Het crematorium en uitvaartcentrum zijn afgestemd op het Drentse landschap. Alle ruimtes hebben een vriendelijke, warme sfeer. Met de komst van deze locatie, is gehoor gegeven aan de wens van bewoners van Hoogeveen om een eigen crematorium in de buurt te hebben.

Yardenhuis Zevenberg

0
R

Fluitenbergseweg 30a

7931 TB Fluitenberg

Routebeschrijving
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Crematorium en Uitvaartcentrum Zevenberg

Het gebouw en de inrichting van yardenhuis Zevenberg is zoveel mogelijk afgestemd op onze bezoekers en hun emoties. Onze ervaring is dat dit bijdraagt aan een goed afscheid. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.

Het crematorium is speciaal ingericht om het voor de nabestaanden mogelijk te maken om, als zij dit wensen, hun overleden dierbare te begeleiden naar de crematieoven. In de ceremonieruimte of aula is ruimte voor een uitvaartdienst met 170 bezoekers: met 120 zitplaatsen en ongeveer 50 staanplaatsen. Het is mogelijk om de ontvangstruimte erbij te betrekken. Er ontstaat dan ruimte voor 210 zitplaatsen en 100 staanplaatsen.

De oorsprong van de naam Zevenberg

Op een kleine afstand van yardenhuis Zevenberg liggen enkele nauwelijks opvallende hoogtes. Deze zijn ontstaan in de bronstijd. Het zijn grafheuvels of tumuli, waarin de prehistorische mens zijn overledenen begroef of na verbranding de asurnen bijzette. De naam van het crematorium herinnert aan deze grafheuvels, waarvan er tot in onze tijd nog 7 zichtbaar zijn.

Uitvaartcentrum Zevenberg

In het uitvaartcentrum is het mogelijk om intieme condoleances en crematieplechtigheden te houden tot ongeveer 25 personen. Alle 5 onze opbaarkamers zijn huiselijk ingericht met comfortabel meubilair en een aparte koffiecorner zodat u ook even afzonderlijk van elkaar uw dierbare kunt bezoeken. Als het verblijf in de opbaarkamer langer is dan 3 dagen en u de uitvaart bij ons houdt, bieden wij u graag 1 van onze arrangementen aan.

Taxiservice

Voor een bezoek aan het uitvaartcentrum kunt u gebruik maken van onze taxiservice. We hebben hiervoor gunstige afspraken gemaakt met een lokale taxicentrale, om bezoekers tegen laag tarief heen en weer te brengen. De chauffeur blijft op u wachten om u na het bezoek weer terug te brengen.

24-uurs opbaarkamers

Onze 24-uurs opbaarkamers hebben toegang tot een gezamenlijke keuken en buitenterras. De kamer kan door nabestaanden worden ingericht en aangekleed, bijvoorbeeld met bloemen, persoonlijke bezittingen, foto’s en tekeningen. De kamers zijn elke dag en op elke tijdstip bereikbaar voor nabestaanden.

Samengevat beschikt yardenhuis Zevenberg onder andere over:

  • Vijf 24-uurs opbaarkamers
  • Verzorgingsruimte
  • Ceremonieruimte
  • Ruimte voor asuitgifte
  • Familiekamer
  • Grote koffielounge
Condoleance en catering

Na de plechtigheid zijn de gasten hartelijk welkom in onze koffielounge De Hessel. De Hessel is sfeervol ingericht, met warme kleuren, comfortabele stoelen en banken, mooie verlichting en een prachtig uitzicht over het Eslandschap. Wij bieden een breed assortiment producten: van eenvoudige koffie met banketbakkersproducten tot uitgebreide koffie-, lunch- en receptiearrangementen.

Onze professionele keuken beschikt over de modernste voorzieningen om zowel kleine als grote groepen te bedienen. Al uw culinaire wensen nemen wij graag in overweging om op maat een passende aanbieding te doen.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

U kunt bij ons muziek en beeld afspelen tijdens de uitvaartplechtigheid. Het meest gangbare is een PowerPoint, maar ook CD's of DVD's zijn mogelijk. Een beamer en laptop zijn aanwezig.

Uitvaartmuziek


U kunt uw muziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct versturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Hulp bij het maken van een video- of fotopresentatie


Onze medewerkers adviseren u graag. Indien u niet over tijd of kennis beschikt om een video- of fotopresentatie te maken, dan helpen onze medewerkers u graag. Hiervoor wordt wel een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Opname van de plechtigheid


Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring.

Livestream


Yardenhuis Zevenberg is voorzien van de nieuwste en modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. In de aula is livestream mogelijk zodat nabestaanden de dienst op afstand kunnen volgen. Meer hierover leest u onze brochure.

Asbestemming en nagedachtenis

Na de crematie krijgt u de tijd om een weloverwogen beslissing te nemen over de bestemming van de as. We informeren u graag uitgebreid over de vele mogelijkheden en nagedachtenisvormen. Via de receptie of contactknop op deze pagina kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Route en contact

Yardenhuis Zevenberg is het beste te bereiken met de auto of, als u in de buurt woont, de fiets.

Plan hier uw route naar Yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 052 826 2571

Meer praktische informatie

Een uitvaart bij yardenhuis Zevenberg

Een uitvaart verzorgen is niet zomaar iets. In een korte tijd moet er veel geregeld worden. De emoties daarbij kunnen dat soms extra moeilijk maken. Daarom ontzorgt Yarden u graag bij het regelen van een uitvaart. Het is dan ook altijd mogelijk om van te voren contact op te nemen met het crematorium om uw wensen te bespreken. Het is mogelijk om samen te kijken naar de ruimtes, de cateringmogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld het beeld- en geluid te testen. Neem telefonisch contact met ons op wanneer u de mogelijkheden wilt bespreken.

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

360 graden tour

Bekijk met de video hoe ons crematorium en uitvaartcentrum er van binnen uitzien:

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 052 826 2571

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aula Grote aula
Aantal opbaarkamers 5
Aantal bezoekers 210 zitplaatsen + 100 staplaatsen
Condoleanceruimtes Diverse mogelijkheden
Muziek In het hele gebouw mogelijk
Bereikbaarheid Goed
Directe omgeving Landelijke omgeving
Rolstoel Ja
Kindervoorzieningen Aanwezig

Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek 24 uur per dag met pasje
Condoleancebezoek Op afspraak
24-uurs opbaarkamers 5

Locatiemanager

Raymond de Kock

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Andere uitvaartlocaties

Andere Yarden uitvaartlocaties in de regio Friesland:

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement begraafplaats en crematorium
Aanvraagformulier voor een crematie
Tarieven yardenhuis Zevenberg
Tarieven eten & drinken bij Yarden

Yardenhuis Zevenberg

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Yardenhuis Zevenberg

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken