"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"


Yardenhuis Zevenberg

Net buiten Hoogeveen ligt yardenhuis Zevenberg. Het crematorium en uitvaartcentrum zijn afgestemd op het Drentse landschap. Alle ruimtes hebben een vriendelijke, warme sfeer. Met de komst van deze locatie, is gehoor gegeven aan de wens van bewoners van Hoogeveen om een eigen crematorium in de buurt te hebben.


Uw condoleance in yardenhuis Zevenberg

De afscheidskamer van Yardenhuis Zevenberg

Crematorium en Uitvaartcentrum Zevenberg

Het gebouw en de inrichting van yardenhuis Zevenberg is zoveel mogelijk afgestemd op onze bezoekers en hun emoties. Onze ervaring is dat dit bijdraagt aan een goed afscheid. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.

Wij beschikken over:

  • Vijf 24-uurs opbaarkamers
  • Verzorgingsruimte
  • Ceremonieruimte
  • Ruimte voor asuitgifte
  • Familiekamer
  • Grote koffielounge

De oorsprong van de naam Zevenberg

Op een kleine afstand van yardenhuis Zevenberg liggen enkele nauwelijks opvallende hoogtes. Deze zijn ontstaan in de bronstijd. Het zijn grafheuvels of tumuli, waarin de prehistorische mens zijn overledenen begroef of na verbranding de asurnen bijzette. De naam van het crematorium herinnert aan deze grafheuvels, waarvan er tot in onze tijd nog zeven zichtbaar zijn.

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aula Grote aula
Aantal opbaarkamers 5
Aantal bezoekers 210 zitplaatsen + 100 staplaatsen
Condoleanceruimtes Diverse mogelijkheden
Muziek In het hele gebouw mogelijk
Bereikbaarheid Goed
Directe omgeving Landelijke omgeving
Rolstoel Ja
Kindervoorzieningen Aanwezig

Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek 24 uur per dag met pasje
Condoleancebezoek Op afspraak
24-uurs opbaarkamers 5

Locatiemanager

Raymond de Kock

Al uw culinaire wensen bespreekbaar

Na de plechtigheid zijn de gasten hartelijk welkom in onze koffie lounge De Hessel. De Hessel is sfeervol ingericht, met warme kleuren, comfortabele stoelen en banken, mooie verlichting en een prachtig uitzicht over het Eslandschap. Wij bieden een breed assortiment producten: van eenvoudige koffie met banketbakkersproducten tot uitgebreide koffie-, lunch- en receptiearrangementen.

Onze professionele keuken beschikt over de modernste voorzieningen om zowel kleine als grote groepen te bedienen. Al uw culinaire wensen nemen wij graag in overweging om op maat een passende aanbieding te doen.

Neem contact op per e-mail

Crematorium Zevenberg

Het crematorium is speciaal ingericht om het mogelijk te maken voor nabestaanden, als zij dit wensen, hun overleden dierbare te begeleiden naar de crematieoven. In de ceremonieruimte of aula is ruimte voor 170 bezoekers aan de uitvaartdienst; 120 zitplaatsen en ongeveer 50 staplaatsen. Wanneer de ontvangstruimte erbij betrokken wordt, kunt u uitgaan van 210 zitplaatsen en 100 extra zitplaatsen.

Nabestaanden kunnen hun dierbare begeleiden tot het allerlaatste moment. Dit kan bijdragen aan een goed afscheid. Uit ervaring weten we dat een goed afscheid je verder helpt.

Uitvaartcentrum Zevenberg

In het uitvaartcentrum is het mogelijk om intieme condoleances en crematieplechtigheden te houden tot ongeveer 25 personen. Alle 5 opbaarkamers zijn huiselijk ingericht met comfortabel meubilair en een aparte koffie corner zodat u ook even afzonderlijk van elkaar uw dierbare kunt bezoeken. Als het verblijf in de opbaarkamer langer is dan 3 dagen en u de uitvaart bij ons houdt, bieden wij u graag 1 van onze arrangementen aan.

Taxiservice

Voor het bezoeken van het uitvaartcentrum kunt u gebruik maken van onze taxiservice. Met een lokale taxicentrale zijn voor u gunstige afspraken gemaakt waardoor u onder begeleiding heen en weer wordt gebracht. De chauffeur wacht op u gedurende uw bezoek.

24-uurs opbaarkamers

Onze 24-uurs opbaarkamers hebben toegang tot een gezamenlijke keuken en buitenterras. De kamers kunnen door nabestaanden worden ingericht. Met bloemen, persoonlijke bezittingen, foto’s en tekeningen zodat zij door herinneringen worden omringd. De kamers zijn elke dag en op elke tijdstip bereikbaar voor nabestaanden.

Beeld en geluid

U kunt bij ons muziek en beeld afspelen tijdens de uitvaartplechtigheid. Het meest gangbare is een PowerPoint, maar ook CD's of DVD's. Een beamer en laptop zijn aanwezig.

Uitvaartmuziek

U kunt uw muziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct versturen.

Luister, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Hulp bij het maken van een video- of fotopresentatie

Onze medewerkers adviseren u graag. Indien u niet over tijd of kennis beschikt om een video en foto presentatie te maken, dan helpen onze medewerkers u graag. Hiervoor wordt wel een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Opname van de plechtigheid

Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring.

Asbestemming

Na de crematie krijgt u de tijd om een weloverwogen beslissing te nemen over de bestemming van de as. We informeren u graag uitgebreid over de vele mogelijkheden en nagedachtenisvormen. Via de receptie of contactknop op deze pagina kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Route

Plan hier uw route naar Yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen

Downloads

Tarieven yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen
Algemene voorwaarden
Reglement begraafplaats en crematorium
Aanvraagformulier voor een crematie

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Wensen en mogelijkheden komen samen in een persoonlijk afscheid. Maak kennis
Met aandacht, liefde en respect wil ik de nabestaanden ontzorgen en hen helpen een mooi afscheid vorm te geven. Maak kennis
Uitvaartverzorger Rianne Pomper- Oechies Door liefde, aandacht en zorg een passend afscheid voor iedereen. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt