"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Afscheidswinkel 't Moment

't Moment in Winschoten is de afscheidswinkel van Yarden & Weber Uitvaartzorg. Een informatiepunt waar we u in alle rust graag informeren over overlijden, afscheid en de uitvaart.

R

Venne 107C

9671 EB Winschoten

Routebeschrijving
K 0597 850 727 0597 850 727
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Even stilstaan in de tijd

Of het nu gaat om wat u vooraf kunt regelen voor uw nabestaanden of geïnspireerd wilt worden over de invulling van de uitvaartplechtigheid. In Afscheidswinkel 't Moment kunt u onder het genot van een kopje koffie aan de leestafel alle informatie vinden over overlijden, afscheid en de uitvaart. Heeft u vragen? Dan helpen we u natuurlijk graag.

U bent altijd welkom in ons informatiecentrum aan de Venne 107c, met of zonder afspraak. Wilt u graag een afspraak maken, bel dan 0597 850 727.

Nagedachtenisvormen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om invulling te geven aan het afscheid. Zo is er ook veel keus in nagedachtenisvormen. In de afscheidswinkel hebben we hiervan diverse voorbeelden staan voor u om te bekijken. Ook adviseren we natuurlijk graag over asbestemming en nagedachtenisvormen, grafmonumenten en grafartikelen.

Yarden & Weber uitvaartzorg

Persoonlijke aandacht, vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg, is ons streven. Het team van Yarden & Weber Uitvaartzorg Winschoten bestaat uit 7 deskundige vrouwen, die stuk voor stuk voor u klaar staan om u met hart en ziel te helpen. Op deze wijze geven wij invulling aan de gedachte 'Een goed afscheid helpt je verder'.

Kijk voor meer informatie op www.yarden-weber.nl

Meer informatie en contact

U bent van harte welkom in Afscheidswinkel 't Moment, aan de Venne 107c in het centrum van Winschoten. We zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Of op afspraak: 0597 850 727.

Correspondentieadres

Wilt u post sturen aan Afscheidswinkel 't Moment? Ons correspondentieadres is Yarden & Weber Uitvaartzorg Molenstreek 2 9684 AS Finsterwolde.

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Luisteren, helpen, organiseren - en er zijn. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt