"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis van Heerlen

Yardenhuis van Heerlen, voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Heerlen, vindt u aan de rand van het prachtige Imstenraderbos. Ons crematorium biedt vele mogelijkheden en is een aangename plek voor afscheid en herdenking van uw overleden dierbare.

R

Imstenraderweg 10

6422 PM Heerlen

Routebeschrijving
K 045 541 7755 045 541 7755
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Koffiekamer in yardenhuis Heerlen

Bijzondere aula van yardenhuis Heerlen

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Openingstijden

Plechtigheden Maandag t/m zaterdag: 9.00-17.00 uur
Park 9.00-16.00 uur. Zomer: donderdagavond tot 19.00.
Administratie Maandag t/m zaterdag: 9.00-16.00 uur
Afgifte bloemen Maandag t/m zaterdag: 9.00-16.00 uur

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op terrein 100
Directe omgeving Ja
Invalidenparkeerplaaten Aanwezig
Overig Mogelijkheid voor parkeren van bussen

Beschikbare ruimtes

Aantal aula's 2
Aula 1
Totaal aantal bezoekers 400
Aantal zitplaatsen 130
Aula 2
Totaal aantal bezoekers 30
Aantal zitplaatsen 25
Aantal koffiekamers 2
Koffiekamer 1
Totaal aantal bezoekers 250
Aantal zitplaatsen 85
Kleine koffiekamer
Totaal aantal bezoekers 30
Aantal zitplaatsen 25
Aantal familiekamers 1
Aantal personen 50
Aantal zitplaatsen 20

Beschikbare tijd

Basistijd aula 60 minuten
Basistijd koffiekamer 60 minuten
Uitbreidingstijd aula Per 15 minuten
Uitbreidingstijd koffiekamer Per 15 minuten

Aanwezige voorzieningen

Asverstrooiveld Ja
Urnenmuur Ja
Binnencolumbarium Nee
Urnentuin Nee
Gedenkplaatjes Ja
Gedenkmuur Nee
Kinderhofje Nee

Locatiemanager

Josianne Houben, Locatiemanager Uitvaartfaciliteiten.

Handige downloads

Aanvraagformulier crematie bij Yarden Crematorium Heerlen
Algemene voorwaarden
Reglement
Tarieven Crematorium Heerlen

Crematorium en Uitvaartcentrum Heerlen

Yardenhuis van Heerlen ligt in het typisch glooiende landschap van Limburg. Ons crematorium en uitvaartcentrum biedt een intieme sfeer voor grote en kleine groepen. De ruimtes zijn afgewerkt in sfeervolle, natuurlijke tinten en de lichtinval geeft het gebouw een prettige uitstraling. Wij zetten ons volledig in om de plechtigheid naar uw wensen te laten verlopen, ongeacht de invulling en het tijdstip van de uitvaart. Onze locatie beschikt over:

  • Een grote aula met 130 zitplaatsen, afscheidsdienst voor ongeveer 400 personen
  • Een kleinere aula, geschikt voor 30 personen
  • Uitvaartcentrum met 2 opbaarkamers
  • Zondag- en avonddiensten mogelijk
  • Ruime familiekamer.

Aula

Yardenhuis van Heerlen heeft 2 aula’s. De grote aula biedt zitplaatsen aan 130 personen, maar u kunt voor 400 belangstellenden een plechtigheid houden. De kleine aula is geschikt voor intiemere groepen tot 30 personen. Met muziek en licht zorgen wij voor een passende omgeving die troost biedt en waarin wij hopen dat u zich prettig voelt. Om te zorgen dat u voldoende tijd krijgt om afscheid te nemen, reserveren we ruim de tijd voor aula en condoleance. In overleg en tegen extra kosten kunnen we de tijden vaak uitbreiden.

Condoleance

In de koffiekamers is er ruimte voor de condoleance, om elkaar te spreken en samen iets te drinken en eten. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment van koffie, thee en belegde broodjes. Ook bieden we culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid. Wij verzorgen receptie-arrangementen vanaf € 15, lunch-arrangementen vanaf € 14 en tevens Limburgse arrangementen vanaf € 11.

Bekijk ons overzicht eten en drinken

Asbestemmingsmogelijkheden

Na de crematie wordt de as minimaal 1 maand bewaard in een asbus in de algemene nis van ons crematorium. U heeft tot 6 maanden de tijd om na te denken over de definitieve asbestemming. Bent u er nog niet uit of wilt u nog even wachten, dan kan de bewaartermijn na deze 6 maanden steeds worden verlengd met 1 of 5 jaar. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden.

Ons crematorium biedt vele mogelijkheden voor asbestemming en nagedachtenisvormen. We informeren u graag uitgebreid.

Neem contact op per e-mail

Virtuele rondleiding

Wilt u binnenkijken bij het yardenhuis van Heerlen? Volg de digitale rondleiding en bekijk het crematorium en uitvaartcentrum vanuit 360 graden.

Uitvaartcentrum Heerlen

Uitvaartcentrum Heerlen heeft 2 opbaarkamers. Wilt u meer informatie over ons uitvaartcentrum? U kunt bellen met 088 927 2333 of stuur een e-mail naar uitvaartcentrum-brunssum@yarden.nl.

Beeld & geluid

Yardenhuis van Heerlen is voorzien van de nieuwste en modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. Ook beschikken wij over een uitgebreide muziekcollectie. Maar het is ook mogelijk om eigen muziek af te spelen.

Uitvaartmuziek

U kunt uw uitvaartmuziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct doorsturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Mogelijkheden voor foto en film

Het is mogelijk om beeld/foto's (PowerPoint) en muziek af te spelen tijdens de uitvaartplechtigheid. De foto's, video's of muziek ontvangen wij graag uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid. Zo kunnen wij het materiaal op voorhand testen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien u niet zelf over de tijd of kennis beschikt om een video- of fotopresentatie te maken, dan helpen onze medewerkers u graag. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Opname van de plechtigheid

Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan of vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is niet mogelijk.

Livestream

Yardenhuis van Heerlen is voorzien van de nieuwste en modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. In de aula is livestream mogelijk zodat nabestaanden de dienst op afstand kunnen volgen.

Route naar Crematorium Heerlen

U kunt yardenhuis van Heerlen goed met de bus bereiken. Neem op station Heerlen lijn 21 naar Aachen via Zuyderland. Deze rit duurt ongeveer 25 minuten. U stapt uit bij bushalte Heerlen, Crematorium. Loop vervolgens 250 meter richting het noordoosten op de Imstenraderweg en sla linksaf. Onze uitvaartlocatie bevindt zich aan de rechterkant.

Als u vanuit Heerlen met de auto komt, dan kunt u starten op de Gasthuisstraat in Heerlen. Vervolg deze weg naar de Mijnspoorweg. Na 600 meter gaat u verder op de Euregioweg. Na 6 kilometer slaat u rechtsaf. Vervolg de weg en u vindt Yardenhuis Heerlen aan de rechterkant.

Het adres dat u kunt gebruiken voor de navigatie is: Imstenraderweg 10, 6422 PM, Heerlen.

Plan hier uw route naar yardenhuis van Heerlen.

Kosten van een uitvaart

Om de kosten van een uitvaart in kaart te brengen, verwijzen wij u graag naar de uitvaartkostencalculator. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de gemiddelde kosten die komen kijken bij een uitvaart op basis van uw wensen. Wanneer u deze calculator doorloopt, krijgt u een gedetailleerd overzicht van de kosten.

Bereken de kosten van een uitvaart

Een uitvaart bij Yardenhuis Heerlen

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. In een korte periode moet er vaak veel worden geregeld. Daarom willen we u bij Yarden zoveel mogelijk ontzorgen. Onze checklist bij overlijden kan u bijvoorbeeld al flink op weg helpen. Ook is het altijd mogelijk om van te voren contact met ons op te nemen om uw uitvaartwensen te bespreken. Zo kunnen we samen vast kijken naar de locatie en ruimtes, bespreken we de cateringmogelijkheden en is het mogelijk om beeld- en geluid te testen.

CONTACT OPNEMEN

De uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering maakt u de financiële afwikkeling van de uitvaart gemakkelijker. Dat is prettig voor u en uw nabestaanden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alles over een uitvaartverzekering bij Yarden

Downloads

Informatieve documenten:
Aanvraagformulier crematie bij yardenhuis van Heerlen
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement
Eten & Drinken bij Yarden
Tarieven yardenhuis van Heerlen
Tarieven Eten & Drinken yardenhuis van Heerlen

Uitgebreide rondleiding Yardenhuis van Heerlen

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Een goed afscheid helpt je verder. Maak kennis
Doen wat goed voelt voor nabestaanden; dat is ons vak. Maak kennis
Luisteren, helpen, organiseren - en er zijn. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt