"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Informatiecentrum Yarden & Meyer

In het informatiecentrum van Yarden & Meyer in Wateringen kunt u terecht voor alle vragen die u heeft over uitvaartmogelijkheden of het vastleggen van uw uitvaartwensen.

R

Plein 13 C2

2291 CA Wateringen

Routebeschrijving
K
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Man en vrouw zitten aan het water

Man en vrouw zitten aan het water

Interieur Yarden informatiecentrum Meyer

Interieur Yarden informatiecentrum Meyer

Onze locatie

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om na te denken over zijn of haar uitvaart. Zeker mensen die midden in het leven staan zijn er over het algemeen weinig mee bezig. Terwijl het juist heel nuttig en zinvol kan zijn om er wèl over na te denken, vindt Desiree Meisenbourg van Yarden & Meyer. 

Bekijk de mogelijkheden van deze locatie

Informatie

In het informatiecentrum kan men informatie inwinnen over alles omtrent het laatste afscheid. "Dat kan van algemeen tot heel concreet. We kunnen bijvoorbeeld wat informatie geven over de mogelijkheden op het gebied van begraven of cremeren in deze regio, of wat vertellen over bepaalde begraafplaatsen. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook informatie geven over de verschillen tussen bepaalde kisten. We willen mensen echter niet overdonderen met informatie en alles juist laagdrempelig en uitnodigend maken."

Binnenstappen

Hoewel het centrum pas korte tijd open is, zijn de reacties al positief. "Zodra mensen eenmaal de stap gezet hebben, merken ze dat het prettig is om over dit onderwerp te praten", vertelt Desiree. "We zitten midden in het winkelhart van Wateringen en de bedoeling is ook dat men hier tijdens het winkelen even kan binnenstappen voor wat informatie. Het moet mogelijk zijn om zo vrijblijvend over je uitvaart te denken", besluit Desiree.

Het informatiecentrum is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor bezoeken buiten deze tijden kan men een afspraak maken via 0174 297 719. Wij zijn ook bereikbaar via e-mail: desiree.meyer@yarden.nl.

Yarden & Meyer is onderdeel van Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland.

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Ik wil mensen helpen, dat kan ik ook niet helpen. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt