"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Afscheidshuis Roombeek

Dit nieuwe Yarden afscheidshuis in de Enschedese wijk Roombeek is nog maar pas geopend. Het is de 1e locatie in de omgeving waar het mogelijk is om een overledene op te baren. Onze opbaarkamers hebben een warme, en vriendelijke uitstraling. En met uw eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang om afscheid te nemen van uw dierbare.

R

Hulsmaatstraat 52

7523 WG Enschede

Routebeschrijving
L
K 074 291 3231 074 291 3231
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Over de locatie

Op zoek naar een locatie om uw overleden dierbare op te baren, in een privé-omgeving? Hiervoor kunt u terecht bij de nieuwe afscheidskamers van Yarden in Roombeek. De wijk werd bekend door de verwoestende vuurwerkramp op 13 mei 2000, waarbij 23 mensen omkwamen. Middenin de inmiddels prachtig herbouwde woonwijk vindt u Yarden Afscheidshuis Roombeek.

Wij beschikken over:

  • 2 afscheidskamers, 24 uur toegankelijk
  • Goede wifi-verbinding
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Een pantry met keukenblokje en diverse voorzieningen

24-uurs kamers

Afscheidshuis Roombeek biedt de mogelijkheid voor ‘thuisopbaring’ wanneer het thuis niet kan of niet gewenst is. Wij beschikken over 2 verschillende 24-uurs opbaarkamers: Roozendaal en Bamshoeve. Hier kan uw dierbare voor een aantal dagen worden opgebaard en kunt u met familie in alle rust en in uw eigen tijd afscheid nemen van uw dierbare.

De opbaarkamers hebben een warme en vriendelijke uitstraling en zijn ingericht volgens ons feeling environment concept; met warme kleuren, licht en openheid. De kamers zijn voorzien van een radio/cd-speler, een bloementafeltje en een prikbord waar u bijvoorbeeld foto’s, tekeningen of kaarten kunt ophangen. Naast de gekoelde baar staan er 2 stoelen voor bezoekers. Met accessoires kunt u de kamer geheel naar eigen wens aankleden voor een persoonlijke sfeer.

Condoleance

Bij Roombeek is het niet mogelijk om een uitgebreide condoleance-avond te organiseren, maar het staat u uiteraard vrij om naaste familieleden en/of vrienden te ontvangen. “We hadden hier laatst een familie die in de 5 dagen dat hun dierbare lag opgebaard, zo’n 40 familieleden liet langskomen”, vertelt uitvaartverzorger Bjorn ter Haar. “Mooi, hoe zij allemaal op hun eigen tijd en hun eigen manier afscheid hebben kunnen nemen van de overledene.”

Net als thuis, maar toch anders

Het voordeel van de opbaarkamers in Afscheidshuis Roombeek is dat u in een privé-omgeving afscheid kunt nemen van uw dierbare, zonder drukte aan huis. Uitvaartverzorger Marlon Noordhuis: “Het afscheidshuis is een beetje ingericht als huiskamer, maar qua sfeer net even anders. We bieden een plek waar u klein en persoonlijk afscheid kunt nemen en zelf familiebezoeken kunt organiseren, zonder om te hoeven kijken naar boodschappen of de afwas.”

Rust is belangrijk op onze locatie. In onze gezamenlijke ruimte komt u hoogstens één andere familie tegen.

Route

Yarden Afscheidshuis Roombeek ligt midden in de wijk en is vanuit de omgeving goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Naast de deur ligt de busbaan Lonnekerspoorlaan, met een halte aan de Hulsmaatstraat. Het Afscheidshuis beschikt over een aantal parkeerplaatsen op het terrein, maar in de straat is ook voldoende parkeergelegenheid. U vindt de ingang aan de zijkant van het gebouw (via de blauwe deur).

Voor het binnenbrengen van bloemen graag afspraken maken met uw uitvaartverzorger.

Met de auto? Plan hier uw route naar Yarden Afscheidshuis Roombeek.

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Yarden uitvaartverzorgster Marlon Noordhuis Life is what happens while you are busy making other plans - John Lennon. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Hanneke Bakker Voor mij is iedere uitvaart bijzonder, net als ieder mens. Maak kennis
Uitvaartverzorger Conny Bos Apeldoorn Ik luister eerst naar uw wensen, dan pas wat er kan en mag. Maak kennis
Lisanne Brederveld uitvaartverzorger Deventer Ik help de familie bij het organiseren van een mooi en passend afscheid. Maak kennis
Ik ben er voor mensen. In hun diepste verdriet en kwetsbaarheid. Maak kennis
Pas als je goed luistert, hoor je wat de nabestaanden écht willen. Maak kennis
Uitvaartverzorger Annet van den Berg Samen met u voor een goed afscheid verzorgen. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt