"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Opbaarlocatie Het Uitvaerthuys

Het Uitvaerthuys is gevestigd in een monumentaal pand in Enkhuizen en biedt een rustige en huiselijke sfeer. De locatie is onderdeel van Yarden & Heddes Uitvaartzorg Enkhuizen e.o.

R

Torenstraat 6

1601 HH Enkhuizen

Routebeschrijving
K 06 523 040 77 06 523 040 77
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

De buitenkant van Yarden Uitvaerthuys Enkhuizen

De buitenkant van Yarden Uitvaerthuys Enkhuizen

De ontvangstruimte van uitvaartcentrum Uitvaerthuys Enkhuizen

De ontvangstruimte van uitvaartcentrum Uitvaerthuys Enkhuizen

Afscheid in huiselijke opbaarruimte Uitvaerthuys Enkhuizen

Afscheid in huiselijke opbaarruimte Uitvaerthuys Enkhuizen

Onze locatie

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Emotioneel, zwaar. De tijd staat even stil. In ons monumentale pand aan de Torenstraat in Enkhuizen bieden wij u de sfeer, rust en geborgenheid die u juist in deze moeilijke periode nodig heeft. In het centrum van Enkhuizen was er sinds 2014 geen alternatief meer beschikbaar en wij bieden mensen graag een keuze. Goed bereikbaar in het centrum van Enkhuizen met meer dan voldoende parkeergelegenheid op geringe loopafstand, aan de voet van de fraaie Zuiderkerk.

Mogelijkheden

Uiteraard staan uw wensen centraal. Het Uitvaerthuys biedt u diverse mogelijkheden. Van een volledige opbaring tot een condoleance, alles is in overeenstemming met uw wensen te realiseren. Te allen tijde bent u de enige die toegang heeft tot de locatie. Het huis staat 24 uur per dag tot uw beschikking, zodat u op elk gewenst ogenblik bij uw overleden dierbare kunt zijn. Alles in een intieme, huiskamerachtige sfeer, voorzien van alle gemakken, waarin u zich direct thuis zult voelen. Een afscheid in huiselijke sfeer.

Als nabestaande krijgt u de beschikking over een sleutel en kunt u op ieder gewenst moment naar uw overleden dierbare toe. Op deze manier biedt Het Uitvaerthuys een goed alternatief voor een opbaring thuis. De klanken van het carrilion van de Zuiderkerk en de sfeer van de binnenstad maken deze locatie tot een unieke plek.

Condoleances

Het is mogelijk om in Het Uitvaerthuys een condoleance met een klein gezelschap te organiseren (tot ca. 30 personen). Met grotere gezelschappen is er de mogelijkheid om naar andere locaties in de directe nabijheid uit te wijken, zoals bijvoorbeeld de Zuiderkerk, die direct naast het Uitvaerthuys ligt. Alles in overleg met u!

Muziek

Het Uitvaerthuys is van alle gemakken voorzien, waaronder een Spotify/Sonos muzieksysteem. Zo stelt u zelf eenvoudig de muziekkeuze tijdens de opbaring of condoleance samen. Met deze locatie leveren wij graag een bijdrage aan een passend afscheid voor iedereen.

Route

Routebeschrijving vanuit de richting Hoorn N302

Volg de N302 richting de dijk Enkhuizen-Lelystad. Ga vlak voordat u de dijk Enkhuizen-Lelystad opgaat de eerste weg linksaf, dit is de Flevolaan. Deze weg blijft u volgen, de weg gaat over in de Bosmankade. Deze weg brengt u langs de haven en richting het NS Station Enkhuizen. Op het einde van de Bosmankade volgt u de weg links, de naam van de weg wordt dan Stationsweg die vervolgens vanzelf overgaat in de Havenweg. Recht voor u ziet u 'Het Kleine café' waar de weg naar links afbuigt. U vervolgt deze weg richting het centrum van Enkhuizen waarna u over de witte brug op het Venedie aankomt. Na circa 250 meter op het Venedie gereden te hebben slaat u bij de ING bank rechtsaf en bent u op de Torenstraat aangekomen. Het Uitvaerthuys bevindt zich na circa 250 meter aan de linkerkant, parkeren kunt u als u bij Het Uitvaerthuys rechtsaf gaat. Dit is het Boschplein.

Parkeren

In de directe nabijheid van Het Uitvaerthuys is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand beschikbaar is. U heeft hier wel een blauwe schijf voor nodig. Deze schijven zijn bij ons in voldoende mate aanwezig.

Het Uitvaerthuys is onderdeel van Yarden & Heddes, Uitvaartzorg Enkhuizen.

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Ieder mens is bijzonder; ieder afscheid dus ook. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt