"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Uitvaartcentrum Casa Cara

Casa Cara in Leiderdorp is een nieuw uitvaartcentrum van Yarden & de Vries Uitvaartzorg. Een statig pand, in een landelijke omgeving en uitkijkend op de Oude Rijn, waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

R

Achthovenerweg 15a

2351 AX Leiderdorp

Routebeschrijving
K 06 43 04 1134 06 43 04 1134
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Yarden Uitvaartcentrum Casa Cara Leiderdorp

Yarden Uitvaartcentrum Casa Cara Leiderdorp

Yarden uitvaartcentrum Casa Cara in Leiderdorp

Yarden uitvaartcentrum Casa Cara in Leiderdorp

Uitvaartcentrum Yarden Casa Cara in Leiderdorp

Uitvaartcentrum Yarden & de Vries Uitvaartzorg

Yarden & de Vries Uitvaartzorg Leiden heeft de dienstverlening uitgebreid met een eigen uitvaartcentrum, het prachtige 'Casa Cara' in Leiderdorp. Een unieke locatie waar u de mogelijkheid heeft om in een warme en persoonlijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare. U kunt hierbij helemaal zelf bepalen op welke wijze u dit wilt.

Casa Cara

Casa Cara, een statig pand uit 1906, is een voormalige directeurswoning. Cara heeft 2 betekenissen, namelijk zorg en waardevol. 'Het huis van de waardevolle zorg' is een naam die Yarden & de Vries Uitvaartzorg met alle liefde voortzet. Het interieur van het uitvaartcentrum in Leiderdorp is ruim en licht, met zeer veel oog voor detail. Uitvaartcentrum Casa Cara is uniek voor de regio en niet alleen toegankelijk voor Yarden verzekerden, maar ook voor iedereen met een andere of zonder uitvaartverzekering.

Persoonlijke zorg

Yarden & de Vries streeft ernaar u een zo persoonlijk mogelijke service te verlenen. De uitbreiding met een eigen uitvaartcentrum past daarbij. Wat Yarden uitvaartcentrum Casa Cara uniek maakt, is dat u bij ons niet gebonden bent aan tijd. U komt zo vaak u wilt en neemt alle tijd die u nodig heeft om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Een goed, persoonlijk afscheid is een belangrijk begin van de rouwverwerking.

Meer informatie

Meer informatie over Yarden & de Vries of wilt u een kijkje nemen in Casa Cara? Bel met Eke de Vries op: 06 43 04 1134 of kijk op www.yarden-devries.nl

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Uitvaartverzorger Eke de Vries Ieder mens is bijzonder, ieder afscheid dus ook! Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt