"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis Steenbrugge

Yardenhuis Steenbrugge, voorheen Crematorium, Uitvaartcentrum en Begraafplaats Steenbrugge, biedt alle uitvaartdiensten onder één dak: van de opbaring tot en met de crematie of begrafenis en eventuele asbestemming. Al onze ruimtes hebben een prettige, welkome uitstraling.

R

Raalterweg 27-29

7431 PA Diepenveen

Routebeschrijving
K 0570 622 784 0570 622 784
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Ruime ontvangstruimte in uitvaartcentrum Steenbrugge

Klassieke aula in uitvaartcentrum Steenbrugge

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Adresgegevens

Steenbrugge (receptie) Raalterweg 29 7431 PA Diepenveen T: 0570 622 784 E: cre.steenbrugge@yarden.nl F: 0570 676 780 Yardenhuis Steenbrugge (bezoekadres) Raalterweg 27 7431 PA DIEPENVEEN Begraafplaats Colmschate Sworminksweg 10 7429 AK COLMSCHATE

Openingstijden

Receptie Ma t/m zat.: 9.00-17.00 uur. Voor rouwbezoek afspraken buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer van Steenbrugge
Rouwbezoek condoleance Dagelijks van 9.00-22.00 uur Vooraf reserveren via receptie
Aanbrengen overledene 24 uur per dag
Afgifte bloemen Ma t/m vrij 9.00 uur-17.00 uur, bij receptie.<br>Voor bloemisten: 24 uur per dag, 7 dagen per week (bloemenkluis) Op zaterdag tijdens plechtigheden en in het gehele weekend in overleg met de dienstdoende medewerker.
Toegang tot begraafplaatsen Van 30 minuten voor zonsopgang tot 30 minuten na zonsondergang

Capaciteit

Crematorium Grote aula en bijbehorend restaurant Ca. 400 personen (120 zitplaatsen in de aula en 200 zitplaatsen in het restaurant)
Kleine aula en bijbehorend restaurant Max. 28 personen in zowel de aula als het restaurant
Reservering aula’s Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Reservering restaurants Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Kapel Begraafplaats Steenbrugge Maximaal 80 personen
Reservering aula in de kapel Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Reservering condoleanceruimte in de kapel Voor 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten
Gang naar graf begraafplaats Steenbrugge 30 minuten
Gang naar graf begraafplaat s Colmschate 45 minuten
Condoleanceruimtes 2, bij elke aula is een condoleance ruimte.

Locatiemanager

John Brunekreeft

Crematorium, Uitvaartcentrum en Begraafplaats Steenbrugge

Yardenhuis Steenbrugge ligt in een landelijke omgeving in Diepenveen, vlak bij Deventer. Het is de aangewezen plek om in alle rust afscheid te nemen en te herdenken. We bieden alle faciliteiten voor de zorg van uw overleden dierbare, vanaf het moment van overlijden tot en met de plechtigheid. Steenbrugge beschikt onder meer over:

  • 24-uurs opbaarkamers
  • Crematorium met 2 sfeervolle aula’s
  • Begraafplaats en gedenkpark
  • Verschillende soorten graven en strooivelden
  • Urnenmuur, urnenzuil, urnentuin
  • Ruimte om elkaar te spreken, condoleances uit te wisselen, met cateringmogelijkheid.

Crematorium

Het crematorium biedt veel mogelijkheden om met muziek en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en bij u als nabestaande. Het crematorium beschikt over een grote en een kleine aula, 2 restaurants en een familiekamer. Wilt u meer informatie over ons crematorium?

Neem contact op

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen. Een plantje hier, een kaarsje daar.

Lees hoe uitvaartverzorgster Vera Bestebreurtje van Uitvaartverzorging Roelofs in Deventer, yardenhuis Steenbrugge ervaart: Familie in de watten leggen

Virtuele rondleiding

Wilt u binnenkijken bij het crematorium en het uitvaartcentrum? Volg de digitale rondleiding en bekijk het gebouw vanuit 360 graden.

Condoleance

In onze familiekamer kunt u in besloten kring bij elkaar zijn voor de plechtigheid. Bij beide aula’s hebben we een restaurant, een sfeervolle ruimte waar u na de crematie samen kunt zijn met alle mensen die u een warm hart toedragen. We kunnen tijdens de condoleance een uitgebreide catering verzorgen.

Bekijk ons overzicht eten en drinken

Asbestemmingsmogelijkheden

Na de crematie heeft u de tijd om een weloverwogen beslissing te nemen over de asbestemming. Ons crematorium biedt diverse mogelijkheden, zoals bijzetting in de urnentuin of urnenmuur, of verstrooiing op ons verstrooiveld. We informeren u graag uitgebreid over de vele mogelijkheden en nagedachtenisvormen. Via de receptie kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum biedt alle faciliteiten voor de zorg van uw overleden dierbare, vanaf het moment van overlijden tot en met de plechtigheid. Voor u als nabestaande is het uitvaartcentrum dag en nacht toegankelijk. Wilt u meer informatie over ons uitvaartcentrum?

Neem contact op

Verzorging

De laatste verzorging van uw overleden dierbare kan zowel thuis als in het uitvaartcentrum plaatsvinden. U kunt hierbij aanwezig zijn en eventueel zelf uitvoeren, samen met het verzorgingsteam. De compleet ingerichte verzorgingsruimte van het uitvaartcentrum is ook geschikt voor rituele bewassingen.

24-uurs opbaarkamers

Het uitvaartcentrum beschikt een zestal 24-uurs opbaarkamers. Als nabestaande krijgt u een eigen toegangspas van het uitvaartcentrum en de 24-uurskamer, die u kunt inrichten met bloemen, foto’s en persoonlijke bezittingen. U kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang u bij uw overleden dierbare wilt blijven.

Begraafplaats

Begraafplaats Steenbrugge vormt een oase van rust aan de rand van Diepenveen. De graven worden omgeven door hoge, oude bomen. De begraafplaats en het gedenkpark bieden verschillende soorten graven, strooivelden, een urnenmuur, urnenzuil, urnentuin en andere herdenkingsmogelijkheden. U kunt ook gebruik maken van onze begraafplaats in Colmschate te Diepenveen, met tevens verschillende soorten graven, een strooiveld en een urnentuin. Wilt u meer informatie over onze begraafplaatsen?

Neem contact op

Begrafenisplechtigheid en condoleance

Voor de plechtigheid kunt u kiezen uit de aula op de begraafplaats (de kapel) of die van het crematorium. Daarna wordt de overledene naar het graf gebracht, waar u eventueel nog de laatste afscheidswoorden kunt uitspreken of een muziekstuk kunt afspelen. De condoleance kan aansluitend plaats vinden in de kapel of in het restaurant van het crematorium. Hierbij is een uitgebreide catering mogelijk.

Beeld & geluid

U kunt bij ons muziek en beeld afspelen vanaf CD, DVD of USB-stick (mp3, mp4, CDA, WAV). Muziek dient uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid te worden aangeleverd. Het crematorium beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u graag.

Uitvaartmuziek

U kunt uw muziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct versturen.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Foto's en film

Het crematorium biedt mogelijkheden om foto's en video's af te spelen. Foto's: powerpoint of JPEG (Windows Live gallery, Windows Photo Viewer). Films: Windows media player, VLC player en Quicktime (AVI, MPEG, WMV, MP4-video). Graag minimaal 24 uur voorafgaand aan de plechtigheid, op afspraak, de presentatie testen.

Opname plechtigheid

Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk.

Route

Plan uw route naar yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen.

Downloads

Informatieve documenten:
Brochure yardenhuis Steenbrugge
Informatiekaart crematorium
Informatiekaart uitvaartcentrum
Informatiekaart begraafplaatsen Steenbrugge & Colmschate
Aanvraagformulier begrafenis bij yardenhuis Steenbrugge
Aanvraagformulier crematie bij yardenhuis Steenbrugge
Belangrijke informatie voor de opdrachtgever van een crematie
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement Begraafplaats en Crematorium
Eten & Drinken bij Yarden
Tarieven yardenhuis Steenbrugge en begraafplaats Colmschate
Tarieven Eten & Drinken yardenhuis Steenbrugge

Uitgebreide rondleiding Diepenveen

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Uitvaartverzorger Conny Bos Apeldoorn Ik luister eerst naar uw wensen, dan pas wat er kan en mag. Maak kennis
Lisanne Brederveld uitvaartverzorger Deventer Ik help de familie bij het organiseren van een mooi en passend afscheid. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt