"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

Vroeg of laat nemen we allemaal een keer afscheid van iemand die ons dierbaar is. Hoe verdrietig ook, het kan geen kwaad daar nu alvast bij stil te staan. Bijvoorbeeld over de invulling van de begrafenis of crematie, de keuze van begrafenismuziek of een persoonlijke rouwkaart. Voor inspiratie en informatie bent u welkom in het uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost, van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg. Of voor gewoon een ‘bakkie troost’.

R

Rietdijkstraat 70

3151 GK Hoek van Holland

Routebeschrijving
K 0174 248 763 0174 248 763
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Hoek van Holland, uitvaartverzorger John Heskes

Yarden Uitvaartzorg: Bakkie Troost

Yarden Uitvaartzorg: Bakkie Troost

Informatie en inspiratie voor het afscheid

Er zijn heel veel mogelijkheden om invulling te geven aan een begrafenis of crematie. Voor meer informatie of inspiratie op het gebied van afscheid en uitvaartmogelijkheden, kunt u vrijblijvend langskomen in ons uitvaartinformatiecentrum ‘Bakkie Troost’, aan de Rietdijkstraat in Hoek van Holland. Of het nu gaat om wat u vooraf kunt regelen voor uw nabestaanden of dat u inspiratie zoekt voor de invulling van de uitvaartdienst.

...of een bakkie troost

Ook voor ‘gewoon’ een bakkie troost kunt u bij ons terecht. Soms ervaren nabestaanden na de uitvaart minder ‘aanloop’ van familie en vrienden, terwijl er nog veel behoefte is aan een gesprek. Bij Bakkie Troost vindt u altijd een luisterend oor. Wellicht van mensen die precies hetzelfde doormaken als u.

Met of zonder afspraak, u bent altijd welkom om uw vragen of wensen op het gebied van uitvaart en afscheid met ons te bespreken. De koffie staat klaar. Een afspraak maken kan ook. Bel hiervoor: 0174 248 763.

Uw eigen uitvaartwensen

Heeft u ideeën over uw eigen uitvaart? U kunt uw uitvaartwensen met ons bespreken en ze vastleggen, of een uitvaartwensenboekje meenemen om er thuis op uw gemak over na te denken. Maar ook een gesprek over de invulling van de begrafenis of crematie, met daarbij een indicatie van de daarmee gepaard gaande kosten, behoort tot de mogelijkheden.

Kunt u ons uitvaartinformatiecentrum niet (meer) bezoeken? Dan maken wij graag een afspraak op een door u gekozen locatie.

Voor nabestaanden

Kunnen wij na de uitvaart nog iets voor u betekenen? Misschien heeft u nog vragen na de uitvaart? John Heskes Uitvaartzorg biedt nabestaanden ondersteuning bij rouw- en verliesverwerking. We kunnen u helpen bij praktische zaken. Zoals het doorverwijzen naar experts om financieel inzicht te krijgen of bijvoorbeeld naar een notaris voor de afwikkeling van de erfenis. Ook andere ondersteuning, zoals doorverwijzing voor emotionele nazorg, behoort tot de mogelijkheden.

In ons uitvaartinformatiecentrum vindt u tevens informatiemateriaal en boeken rondom levenseinde en uitvaart. Graag nemen wij de tijd voor u, als u elders niet (meer) met uw vragen of gevoelens terecht kunt.

Nagedachtenisvormen

Bij Bakkie Troost kunnen we u adviseren over asbestemming, nagedachtenisvormen, grafmonumenten en grafartikelen. Ook organiseren wij door het jaar heen lezingen en diverse herdenkingsactiviteiten, maar ook workshops waarin u actief aan de slag kunt, samen met lotgenoten. Denk daarbij aan bloemschikken, kookworkshops, knutselen en wandelen.

Bij Bakkie Troost nemen we graag de tijd voor u.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost is een initiatief van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg.

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Uitvaartverzorger John Heskes Ik geef u de ruimte voor uw eigen ideeën. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt