"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis Zevenberg

Net buiten Hoogeveen ligt yardenhuis Zevenberg. Het crematorium en uitvaartcentrum zijn afgestemd op het Drentse landschap. Alle ruimtes hebben een vriendelijke, warme sfeer. Met de komst van deze locatie, is gehoor gegeven aan de wens van bewoners van Hoogeveen om een eigen crematorium in de buurt te hebben.

R

Fluitenbergseweg 30a

7931 TB Fluitenberg

Routebeschrijving
K 088 927 3740 088 927 3740
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

7

Uw condoleance in yardenhuis Zevenberg

De afscheidskamer van Yardenhuis Zevenberg

Crematorium en Uitvaartcentrum Zevenberg

Het gebouw en de inrichting van yardenhuis Zevenberg is zoveel mogelijk afgestemd op onze bezoekers en hun emoties. Onze ervaring is dat dit bijdraagt aan een goed afscheid. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.

Het crematorium is speciaal ingericht om het voor de nabestaanden mogelijk te maken om, als zij dit wensen, hun overleden dierbare te begeleiden naar de crematieoven. In de ceremonieruimte of aula is ruimte voor een uitvaartdienst met 170 bezoekers: met 120 zitplaatsen en ongeveer 50 staanplaatsen. Het is mogelijk om de ontvangstruimte erbij te betrekken. Er ontstaat dan ruimte voor 210 zitplaatsen en 100 staanplaatsen.

Wij beschikken over:

  • Vijf 24-uurs opbaarkamers
  • Verzorgingsruimte
  • Ceremonieruimte
  • Ruimte voor asuitgifte
  • Familiekamer
  • Grote koffielounge

De oorsprong van de naam Zevenberg

Op een kleine afstand van yardenhuis Zevenberg liggen enkele nauwelijks opvallende hoogtes. Deze zijn ontstaan in de bronstijd. Het zijn grafheuvels of tumuli, waarin de prehistorische mens zijn overledenen begroef of na verbranding de asurnen bijzette. De naam van het crematorium herinnert aan deze grafheuvels, waarvan er tot in onze tijd nog 7 zichtbaar zijn.

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie

Aula Grote aula
Aantal opbaarkamers 5
Aantal bezoekers 210 zitplaatsen + 100 staplaatsen
Condoleanceruimtes Diverse mogelijkheden
Muziek In het hele gebouw mogelijk
Bereikbaarheid Goed
Directe omgeving Landelijke omgeving
Rolstoel Ja
Kindervoorzieningen Aanwezig

Bezoekmogelijkheden

Familiebezoek 24 uur per dag met pasje
Condoleancebezoek Op afspraak
24-uurs opbaarkamers 5

Locatiemanager

Raymond de Kock

Al uw culinaire wensen bespreekbaar

Na de plechtigheid zijn de gasten hartelijk welkom in onze koffielounge De Hessel. De Hessel is sfeervol ingericht, met warme kleuren, comfortabele stoelen en banken, mooie verlichting en een prachtig uitzicht over het Eslandschap. Wij bieden een breed assortiment producten: van eenvoudige koffie met banketbakkersproducten tot uitgebreide koffie-, lunch- en receptiearrangementen.

Onze professionele keuken beschikt over de modernste voorzieningen om zowel kleine als grote groepen te bedienen. Al uw culinaire wensen nemen wij graag in overweging om op maat een passende aanbieding te doen.

Bekijk ons overzicht eten en drinken

Nabestaanden kunnen hun dierbare begeleiden tot het allerlaatste moment. Dit kan bijdragen aan een goed afscheid. Uit ervaring weten we dat een goed afscheid je verder helpt.

Uitvaartcentrum Zevenberg

In het uitvaartcentrum is het mogelijk om intieme condoleances en crematieplechtigheden te houden tot ongeveer 25 personen. Alle 5 onze opbaarkamers zijn huiselijk ingericht met comfortabel meubilair en een aparte koffiecorner zodat u ook even afzonderlijk van elkaar uw dierbare kunt bezoeken. Als het verblijf in de opbaarkamer langer is dan 3 dagen en u de uitvaart bij ons houdt, bieden wij u graag 1 van onze arrangementen aan.

Taxiservice

Voor een bezoek aan het uitvaartcentrum kunt u gebruik maken van onze taxiservice. We hebben hiervoor gunstige afspraken gemaakt met een lokale taxicentrale, om bezoekers tegen laag tarief heen en weer te brengen. De chauffeur blijft op u wachten om u na het bezoek weer terug te brengen.

24-uurs opbaarkamers

Onze 24-uurs opbaarkamers hebben toegang tot een gezamenlijke keuken en buitenterras. De kamer kan door nabestaanden worden ingericht en aangekleed, bijvoorbeeld met bloemen, persoonlijke bezittingen, foto’s en tekeningen. De kamers zijn elke dag en op elke tijdstip bereikbaar voor nabestaanden.

NEEM CONTACT OP

Beeld en geluid

U kunt bij ons muziek en beeld afspelen tijdens de uitvaartplechtigheid. Het meest gangbare is een PowerPoint, maar ook CD's of DVD's zijn mogelijk. Een beamer en laptop zijn aanwezig.

Uitvaartmuziek

U kunt uw muziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct versturen.

Luister, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Hulp bij het maken van een video- of fotopresentatie

Onze medewerkers adviseren u graag. Indien u niet over tijd of kennis beschikt om een video- of fotopresentatie te maken, dan helpen onze medewerkers u graag. Hiervoor wordt wel een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Opname van de plechtigheid

Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan/vertonen in huiselijke kring.

Livestream

Yardenhuis Zevenberg is voorzien van de nieuwste en modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. In de aula is livestream mogelijk zodat nabestaanden de dienst op afstand kunnen volgen. Meer hierover leest u onze brochure.

Asbestemming

Na de crematie krijgt u de tijd om een weloverwogen beslissing te nemen over de bestemming van de as. We informeren u graag uitgebreid over de vele mogelijkheden en nagedachtenisvormen. Via de receptie of contactknop op deze pagina kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Route naar Yardenhuis Zevenberg, Hoogeveen

Yardenhuis Zevenberg is het beste te bereiken met de auto of, als u in de buurt woont, de fiets.

Plan hier uw route naar Yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de gemiddelde kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen we u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze geeft u een goed overzicht van de globale kosten voor een uitvaart op basis van uw wensen.

Bereken de kosten van een uitvaart

Een uitvaart bij yardenhuis Zevenberg

Een uitvaart verzorgen is niet zomaar iets. In een korte tijd moet er veel geregeld worden. De emoties daarbij kunnen dat soms extra moeilijk maken. Daarom ontzorgt Yarden u graag bij het regelen van een uitvaart. Het is dan ook altijd mogelijk om van te voren contact op te nemen met het crematorium om uw wensen te bespreken. Het is mogelijk om samen te kijken naar de ruimtes, de cateringmogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld het beeld- en geluid te testen. Neem telefonisch contact met ons op wanneer u de mogelijkheden wilt bespreken.

Ook onze ‘Checklist bij Overlijden’ kan wellicht enige houvast geven in deze emotionele periode.

De uitvaartverzekering

Vaak zijn er onduidelijkheden over de uitvaartverzekering. Wat gebeurt er met de polis? Wat is nu het proces? Kan een oude polis nog worden ingediend? Informeer van tevoren goed naar de uitvaartverzekering van de overledene om inzicht te krijgen in welke kosten wel of niet zijn verzekerd.

Een uitvaartverzekering dekt geheel of gedeeltelijk de kosten van uw begrafenis of crematie. Hiermee kunnen uw nabestaanden later zorgeloos uw gewenste uitvaart regelen. Dat is prettig voor uw nabestaanden, maar ook voor uzelf. Heeft u vragen met betrekking tot een uitvaartverzekering voor uw persoonlijke situatie? Bijvoorbeeld:

  • Ben ik voldoende verzekerd?
  • Kan ik mijn verzekering verhogen?
  • Hoe kan ik mijn verzekering oversluiten naar Yarden?

Of wilt u graag een uitvaartverzekering afsluiten bij Yarden of meer informatie over de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

ALLES OVER EEN UITVAARTVERZEKERING BIJ YARDEN

Andere uitvaartlocaties

Andere Yarden uitvaartlocaties in de regio Friesland:

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement begraafplaats en crematorium
Aanvraagformulier voor een crematie
Eten & Drinken bij Yarden
Tarieven yardenhuis Zevenberg
Tarieven Eten & Drinken yardenhuis Zevenberg

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Wensen en mogelijkheden komen samen in een persoonlijk afscheid. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Wim de Graaf De wensen van nabestaanden hoor je pas als je goed luistert. Maak kennis
Uitvaartverzorger Ellen van Eijk Dienstbaarheid, zorgzaamheid en samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan. Maak kennis
Janneke Wolters uitvaartverzorger Samen probeer ik tot een goede en passende uitvaart te komen. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt