Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt geheel of gedeeltelijk de kosten van uw begrafenis of crematie. Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? De flexibele Yarden uitvaartverzekering geeft u 100% keuzevrijheid. Sluit nu snel en gemakkelijk een uitvaartpolis af. Hiermee kunnen uw nabestaanden later zorgeloos uw gewenste uitvaart regelen.

Uitvaartverzekering afsluiten

Wat is een uitvaartverzekering?

Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat de kosten van uw begrafenis of crematie (deels) zijn gedekt. Een uitvaartverzekering is hetzelfde als een uitvaartpolis, een begrafenisverzekering of crematieverzekering. Er bestaan verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Zo zijn er uitvaartverzekeringen waarbij het verzekerd bedrag na uw overlijden wordt uitgekeerd zodat uw nabestaanden uw gewenste uitvaart kunnen regelen. Er zijn ook uitvaartverzekeraars die een pakket aan uitvaartdiensten verzekeren. Dit noemt met een natura-uitvaartverzekering. Het is vaak een pakket met standaard diensten, waardoor er weinig keuzevrijheid is bij de invulling van de uitvaart.

Een andere vorm is de natura-sommenverzekering, waarbij de uitvaartgerelateerde kosten worden vergoed aan de hand van ingediende facturen.

Waarom een uitvaartverzekering?

Een begrafenis of crematie in besloten kring kost al snel een paar duizend euro. Als u een uitvaartverzekering heeft, zijn de kosten van uw uitvaart (deels) gedekt. Uw nabestaanden kunnen voor de laatste keer afscheid van u nemen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart. Yarden biedt 1 uitvaartverzekering voor iedereen: Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

De voordelen:

  • Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren
  • Zelf uw uitvaartverzorger en uitvaartlocatie uitkiezen
  • 10% extra budget als u kiest voor Yarden uitvaartzorg
  • Yarden kan een deel eerder uitkeren bij ernstige ziekte

Uitvaartverzekering afsluiten

Wat kost een uitvaartverzekering?

De maandelijkse kosten van uw uitvaartverzekering zijn afhankelijk van uw uitvaartwensen. Daarnaast is de leeftijd op het moment van afsluiten, de hoogte van het verzekerd bedrag en de periode waarin u premie betaalt, van invloed op het maandbedrag. Er zijn verschillende premielooptijden mogelijk bij Yarden: u kunt een uitvaartverzekering afsluiten met een premielooptijd van 10, 20 of 30 jaar, of u kiest voor een looptijd tot uw 65e of 85e levensjaar.

Wat kost uw uitvaart?

Wilt u snel en gemakkelijk uw uitvaartkosten berekenen? Met de Yarden uitvaartkostencalculator weet u binnen een paar minuten hoeveel uw uitvaart ongeveer kost.

BEREKEN UW KOSTEN

Wilt u rouwkaarten laten versturen? Wenst u een speciale en persoonlijke kist? Misschien denkt u na over een koets als rouwvervoer tijdens uw uitvaart. Al deze opties zijn van invloed op de uitvaartkosten en voor iedereen anders en heel persoonlijk. Ieder mens is immers anders en uniek.

Uitvaartpolis van Yarden

Het is mogelijk om de uitvaartverzekering van Yarden op verschillende manieren uit te laten uitkeren. Hieronder vindt u nogmaals kort de verschillende mogelijkheden.

Kapitaalverzekering of uitvaartverzekering in geld

U krijgt het bedrag waarvoor u verzekerd bent uitgekeerd in geld. Dit wordt bij ovelijden uitgekeerd aan uw erfgenaam/begunstigde. Uw erfgenaam of begunstigde heeft alle vrijheid om dit geld te besteden. Uw erfgenaam hoeft dus niet per se het bedrag te gebruiken voor uw uitvaart.

Natura sommenverzekering of natura sommenpolis

Een natura sommenverzekering keert geen geld uit aan uw nabestaanden bij overlijden. Een natura sommenpolis geeft nabestaanden de mogelijkheid om kosten van uw uitvaart te declareren bij de uitvaartverzekeraar. Nabestaanden hebben dus wel de vrijheid over de invulling van uw gewenste uitvaart, maar kunnen het geld niet op een andere wijze besteden.

Een combinatieverzekering

Een combinatie van een kapitaal- en natura sommen verzekering is ook mogelijk. Yarden vergoedt dan een deel van de uitvaartkosten ter hoogte van uw gewenste bedrag. Het andere deel wordt uitgekeerd in geld aan de erfgenaam/begunstigde.

U bepaalt zelf hoe u het verzekerd bedrag verdeelt. En u krijgt de vrijheid en flexibiliteit om dit altijd aan te passen.

Meer informatie over de uitkering van uw uitvaartpolis

Veelgestelde vragen over uitvaartverzekeringen

Wat is een uitvaartpolis?

Een uitvaartpolis is hetzelfde als een uitvaartverzekering. U sluit een uitvaartpolis af om de kosten van uw begrafenis of crematie te verzekeren. Zo krijgen uw nabestaanden alle rust en ruimte om afscheid van u te nemen. Zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart. Uw uitvaartopolis dekt deze kosten geheel of gedeeltelijk.

Wat vergoedt een uitvaartverzekering?

Dat is afhankelijk van het door u gekozen verzekerde bedrag. Maar de polis vergoedt nooit meer dan het verzekerd bedrag.

Wat kost een uitvaartverzekering per maand?

U betaalt (in de meeste gevallen) maandelijks een premie voor uw uitvaartverzekering. De kosten van een uitvaartverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren:

  • uw leeftijd
  • het aantal jaar dat u premie wilt betalen
  • de hoogte van het verzekerd bedrag.

De maandpremie voor uw Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden. berekenen wij op basis van bovenstaande gegevens. U bepaalt zelf de invulling van uw afscheid en het verzekerd bedrag dat bij uw persoonlijke uitvaart past. Ook beslist u zelf hoe Yarden het verzekerd bedrag uitkeert.

Is online een uitvaartverzekering afsluiten voordeliger?

Het maakt niet uit of u de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden online of telefonisch afsluit. U kiest zelf wat u het prettigste vindt. Bekijk de mogelijkheden voor het afsluiten van uw uitvaartverzekering. U betaalt in alle gevallen een vast bedrag aan distributiekosten van € 59 per verzekerde. Als u kiest voor een persoonlijk adviesgesprek, betaalt u distributiekosten en advieskosten.

Kan ik mijn uitvaartverzekering bij Yarden later nog wijzigen?

U kunt de samenstelling van uw Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden op ieder gewenst moment wijzigen. Zijn uw uitvaartwensen veranderd? Dan wilt u misschien ook uw verzekerd bedrag wijzigen. Bel ons dan op 0800 - 1292 om wijzigingen door te geven.

Hoe kan ik overstappen van mijn huidige uitvaartverzekeraar naar Yarden?

Als u een uitvaartpolis bij een andere uitvaartverzekeraar heeft, dan is het goed om de voorwaarden bij deze uitvaartpolis te bekijken. Vaak is er sprake van een opzegtermijn. Heeft u vragen over het overstappen naar Yarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik een uitvaartverzekering aanvragen?

Een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden aanvragen, gaat snel en gemakkelijk online. U krijgt opties om de verzekering samen te stellen op basis van uw persoonlijke wensen.

Zijn mijn kinderen meeverzekerd op mijn uitvaartpolis?

Wanneer u uw kind aanmeldt bij Yarden, is uw kind tot zijn/haar 21ste levensjaar meeverzekerd op de polis van uw Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Uw kind is verzekerd voor hetzelfde verzekerd bedrag van de verzekeringnemer. Voor deze dekking hoeft u tot het 21ste levensjaar van uw kind geen premie te betalen.

Heeft Yarden ook een uitvaartverzekering voor studenten?

Yarden heeft 1 uitvaartverzekering: Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Deze uitvaartverzekering is ook geschikt voor studenten. Hoe eerder je begint met een uitvaartverzekering, hoe lager je maandelijkse premie. Ben je dus student, dan is de maandelijkse premie voor een uitvaartverzekering nog erg laag.

Hoeveel premie betaal ik voor de uitvaartpolis van Yarden?

De premie die u betaalt voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering, is afhankelijk van meerdere factoren, bijvoorbeeld van uw leeftijd. Bereken hier uw premie voor een indicatie van de kosten.

Welke uitvaartpolissen biedt Yarden aan?

Yarden biedt 1 polis aan: Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Wilt u deze uitvaartpolis afsluiten? Stel dan hier gemakkelijk uw uitvaartverzekering samen.

Uitvaart verzekeren bij Yarden

Een verzekering afsluiten bij Yarden is eenvoudig. U kunt zowel online als telefonisch een Yarden verzekering afsluiten, via 0800 1292. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wilt u meer informatie over uw persoonlijke situatie en een uitvaartpolis? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een adviesgesprek. Of maak een afspraak met een onafhankelijk assurantietussenpersoon. Bekijk ons dienstverleningsdocument voor meer informatie over onze service.

Uw uitvaart verzekeren

okt

15

Grand Café Nieuw Eykenduynen

Goed bezocht Open Huis Nieuw Eykenduynen

Zondag 13 oktober bezochten zo’n 250 belangstellenden het vernieuwde Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen.

Goed bezocht Open Huis Nieuw Eykenduynen
  • Minister van Financiën Wopke Hoekstra heeft in Kamervragen gereageerd op de problemen bij uitvaartverzekeraar Yarden. Volgens hem is het vervelend dat polishouders worden geconfronteerd met een versobering, maar is het in het belang van alle betrokkenen dat Yarden in staat is de financiële positie te herstellen. Minister Hoekstra: financiële maatregel Yarden vervelend, maar noodzakelijk
  • Voetbalclub ADO Den Haag en Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen hebben op 28 augustus het ADO Den Haag strooiveld officieel geopend. Het ADO Den Haag veld ligt op het terrein van Begraafplaats Nieuw Eykenduynen en is voorzien van stadionstoeltjes en een speciaal ontworpen kunstwerk met de afbeelding van clubmascotte Storky. Het kunstwerk is onthuld door clubicoon Lex Schoenmaker en Hans Leicher, adjunct directeur bij Yarden. Yarden opent ADO Den Haag strooiveld
  • Het Uitvaartcentrum in Almere Haven is weer klaar voor de toekomst na een flinke metamorfose. Benieuwd naar het gemoderniseerde interieur? Bezoek onze Open Dag op zaterdag 22 juni. Open Dag Uitvaartcentrum Almere Haven

Op de Yarden Blog

feb

13

9 vragen over een levensverzekering
Hij wil eigenlijk niets bijzonders

Zoekt u een levensverzekering? Yarden geeft u tips die u wellicht helpen. Er zijn veel soorten levensverzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering.

9 vragen over een levensverzekering