Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering afsluiten

Bij Yarden kunt u tegen een aantrekkelijke premie een uitvaartverzekering afsluiten. Dit kan eenvoudig online of telefonisch. Wilt u liever een persoonlijk adviesgesprek? Dat kan ook. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of een assurantietussenpersoon.

Direct een uitvaartverzekering afsluiten

Uw uitvaartverzekering eenvoudig online afsluiten? Vul direct uw gegevens in.
De hoogte van de premie is mede afhankelijk van de leeftijd. Daarom vragen we in de 1e stap om de geboortedatum in te vullen van de persoon waarvoor u de verzekering afsluit. U kunt een verzekering afsluiten voor uzelf, voor uw partner of voor uw kind.

DIRECT ONLINE AFSLUITEN

Uitvaartverzekering telefonisch regelen

Wilt u uw uitvaartverzekering liever telefonisch afsluiten? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bel hiervoor gratis 0800 - 1292. Onze medewerkers zijn 5 dagen per week bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Adviesgesprek bij u thuis

Twijfelt u nog? Wilt u uitgebreide advies over de verzekering die u wilt afsluiten? Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs of een onafhankelijke assurantietussenpersoon.

Een adviseur bij u thuis

Een adviseur komt bij u thuis. Om een goed advies te geven, bespreekt de adviseur met u een aantal onderwerpen. Zo brengt de adviseur uw uitvaartwensen en situatie in kaart. Heeft u een gezin? Dan kan de adviseur dit ook meenemen in het adviesgesprek. Daarnaast bespreekt de adviseur met u uw huidige financiële situatie en geeft de adviseur een toelichting over onze verzekeringsmogelijkheden. Op basis van uw informatie en de door u verstrekte documenten ontvangt u een advies op maat en een adviesrapport.

Adviesrapport op maat

In het adviesrapport krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw uitvaartwensen met de bijbehorende kosten. Uw keuzes staan in het adviesrapport dat u aan het einde van het gesprek ontvangt. U heeft hiermee een persoonlijk advies op maat.

Kosten adviesgesprek

Voordat u een adviesgesprek heeft met onze adviseur, informeren we u over de eenmalige advieskosten van € 120, die u in 24 maanden voor € 5 per maand kunt betalen of in 1 keer. U krijgt hiervoor een persoonlijk adviesrapport op maat. U bepaalt zelf of u na het advies een uitvaartverzekering afsluit. Mocht u echter geen verzekering bij ons afsluiten dan bent u verplicht deze advieskosten in 1 keer te voldoen.

Distributiekosten

U betaalt altijd distributiekosten wanneer u bij Yarden een uitvaartverzekering afsluit. Advieskosten betaalt u alleen wanneer  een adviesgesprek heeft met een adviseur.

Intermediair / Assurantietussenpersoon

Heeft u behoefte aan een gericht, onafhankelijk advies? Dan kunt u terecht bij een van onze assurantietussenpersonen.

Maak een afspraak met een assurantietussenpersoon

Overstappen

Wilt u van uw huidige verzekeraar overstappen naar een uitvaartverzekering van Yarden? We helpen u bij het opzeggen van uw oude verzekering. Wilt u weten of u bij Yarden voordeliger uit bent?

BEREKEN VRIJBLIJVEND UW PREMIE

Gezondheidsvragen

Op welke manier u uw verzekering afsluit, Yarden stelt altijd enkele gezondheidsvragen. Deze gezondheidsvragen dient u voor alle verzekerden, inclusief gratis meeverzekerde kinderen, te beantwoorden. Ieder kind is een aparte verzekerde.

  • Bent u de afgelopen tien jaar behandeld voor of heeft u de afgelopen tien jaar klachten gehad van een hart- of vaataandoening, suikerziekte, een kwaadaardige, neurologische of psychische aandoening?
  • Bent u, los van wat u bij vraag 1 heeft ingevuld, in de afgelopen 5 jaar behandeld voor of heeft u klachten gehad van hartkloppingen, een aandoening van zenuwen en/of hersenen, een aandoening van de nieren, lever, darm, longen, een bloedziekte, een verslavingsziekte?
  • Heeft u, los van wat u in vraag 1 en 2 heeft aangegeven, het afgelopen jaar een consult bij een medisch specialist gehad of is er sprake van een verwijzing naar een medisch specialist?

Deze vragen zijn onderdeel van de medische acceptatie en u bent verplicht deze vragen volledig naar waarheid te beantwoorden. Anders kunnen we uw aanvraag helaas niet afronden.

Heeft u vragen over ons medische acceptatiebeleid? Neem dan contact met ons op.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie