Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Uitvaartverzekering afsluiten

Bij Yarden kunt u tegen een aantrekkelijke premie een uitvaartverzekering afsluiten. Dit kan eenvoudig online of telefonisch. Wilt u advies over een uitvaartverzekering? Onze adviseurs geven u graag telefonisch advies. Wilt u liever een adviseur bij u aan huis? Ook dat is mogelijk.

Direct een uitvaartverzekering afsluiten

Uw uitvaartverzekering eenvoudig online afsluiten? Vul direct uw gegevens in.
De hoogte van de premie is mede afhankelijk van de leeftijd. Daarom vragen we in de 1e stap om de geboortedatum in te vullen van de persoon waarvoor u de verzekering afsluit. U kunt een verzekering afsluiten voor uzelf, voor uw partner of voor uw kind.

DIRECT ONLINE AFSLUITEN

Uitvaartverzekering telefonisch regelen

Wilt u uw uitvaartverzekering liever telefonisch afsluiten? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Onze medewerkers zijn 5 dagen per week bereikbaar. Op donderdag van 08.30 tot 21.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. Bel hiervoor 0800 - 1292.

Adviesgesprek

Wilt u uitgebreid advies over de verzekering? Dat kan per telefoon. Om een goed advies te geven, bespreekt de adviseur met u een aantal onderwerpen. Zo brengt de adviseur uw uitvaartwensen en situatie in kaart.

Daarnaast bespreekt de adviseur met u uw huidige financiële situatie en geeft toelichting over onze verzekeringsmogelijkheden. Op basis van uw huidige (financiële) situatie en uw uitvaartwensen ontvangt u een advies op maat en een adviesrapport. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Heeft u behoefte aan een gericht onafhankelijk advies? Dan kunt u terecht bij een van onze assurantietussenpersonen.

Adviesrapport op maat

In het adviesrapport krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw uitvaartwensen met de bijbehorende kosten. Uw keuzes staan in het adviesrapport dat u aan het einde van het gesprek ontvangt. U heeft hiermee een persoonlijk advies op maat.

Kosten telefonisch adviesgesprek

De eenmalige advieskosten voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze adviseurs bedragen € 24. Deze kosten kunt u gedurende 24 maanden of in 1 keer voldoen.

U bepaalt zelf of u na het advies een uitvaartverzekering afsluit. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. De eenmalige kosten voor een persoonlijk gesprek bedragen
€ 120. Deze kosten kunt u gedurende 24 maanden of 1keer voldoen.

Distributiekosten

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering worden eenmalig € 59 distributiekosten per verzekerde in rekening gebracht. Deze kosten worden gelijktijdig met de premie, gedurende 24 maanden, afgeschreven.

Intermediair / Assurantietussenpersoon

Heeft u behoefte aan een gericht, onafhankelijk advies? Dan kunt u terecht bij een van onze assurantietussenpersonen.

Maak een afspraak met een assurantietussenpersoon


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Bel mij terug

WebChat

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie