Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Uitvaartverzekering afsluiten

Bij Yarden kunt u tegen een aantrekkelijke premie een uitvaartverzekering afsluiten. Dit kan eenvoudig online en telefonisch. Wilt u liever een persoonlijk adviesgesprek? Dat kan ook. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of een intermediair/assurantietussenpersoon.

Direct een uitvaartverzekering afsluiten

Uw uitvaartverzekering eenvoudig online afsluiten? Vul direct uw gegevens in.
De hoogte van de premie is mede afhankelijk van de leeftijd. Daarom vragen we in de 1e stap om de geboortedatum in te vullen van de persoon waarvoor u de verzekering afsluit. U kunt een verzekering afsluiten voor uzelf, voor uw partner of voor uw kind.

DIRECT ONLINE AFSLUITEN

Uitvaartverzekering telefonisch regelen

Wilt u uw uitvaartverzekering liever telefonisch afsluiten? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Onze medewerkers zijn 7 dagen per week bereikbaar van 800 tot 21.00 uur. Bel hiervoor 0800 - 1292.

Adviesgesprek bij u thuis

Twijfelt u nog? Wilt u uitgebreide advies over de verzekering die u wilt afsluiten? Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs of een onafhankelijke assurantietussenpersoon.

Een adviseur bij u thuis

Een adviseur komt bij u thuis. Om een goed advies te geven, bespreekt de adviseur met u een aantal onderwerpen. Zo brengt de adviseur uw uitvaartwensen en situatie in kaart. Heeft u een gezin? Dan kan de adviseur dit ook meenemen in het adviesgesprek. Daarnaast bespreekt de adviseur met u uw huidige financiële situatie en geeft de adviseur een toelichting over onze verzekeringsmogelijkheden. Op basis van uw informatie en de door u verstrekte documenten ontvangt u een advies op maat en een adviesrapport.

Adviesrapport op maat

In het adviesrapport krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw uitvaartwensen met de bijbehorende kosten. Uw keuzes staan in het adviesrapport dat u aan het einde van het gesprek ontvangt. U heeft hiermee een persoonlijk advies op maat.

Kosten adviesgesprek

Voordat u een adviesgesprek heeft met onze adviseur, informeren we u over de eenmalige advieskosten van € 120. Deze kunt u in 1 keer betalen, of over 24 maanden voor € 5 per maand. U krijgt hiervoor een persoonlijk adviesrapport op maat. U bepaalt zelf of u na het advies een uitvaartverzekering afsluit. Mocht u echter geen verzekering bij ons afsluiten, dan bent u verplicht deze advieskosten in 1 keer te voldoen.

Distributiekosten

U betaalt altijd distributiekosten wanneer u bij Yarden een uitvaartverzekering afsluit. Advieskosten betaalt u alleen wanneer u een adviesgesprek heeft met een adviseur.

Intermediair / Assurantietussenpersoon

Heeft u behoefte aan een gericht, onafhankelijk advies? Dan kunt u terecht bij een van onze assurantietussenpersonen.

Maak een afspraak met een assurantietussenpersoon

Overstappen?

Wilt u van uw huidige verzekeraar overstappen naar een uitvaartverzekering van Yarden? We helpen u bij het opzeggen van uw oude verzekering. Wilt u weten of u bij Yarden voordeliger uit bent?

Bereken uw premie

Gezondheidsvragen

Op welke manier u uw verzekering ook afsluit, Yarden stelt altijd enkele gezondheidsvragen. Deze gezondheidsvragen dient u voor alle verzekerden, inclusief gratis meeverzekerde kinderen, te beantwoorden. Ieder kind is een aparte verzekerde.

  1. Bent u (de verzekerde) in de laatste 3 jaar behandeld voor een hartinfarct, herseninfarct, TIA, hersenbloeding of een geheel of gedeeltelijk afgesloten bloedvat in de buik of hals of benen?
  2. Bent u (de verzekerde) in de laatste 3 jaar behandeld voor een goedaardige of kwaadaardige vorm van kanker, een HIV-infectie, een psychiatrische ziekte of aandoeningen van de longen (behalve astma)?
  3. Heeft u (de verzekerde) een orgaantransplantatie ondergaan of staat verzekerde hiervoor op de wachtlijst, bent u bekend met een nieraandoening of een (aangeboren) hartaandoening, waarvoor operatie nodig is/was?

Deze vragen zijn onderdeel van de medische acceptatie en u bent verplicht deze vragen volledig naar waarheid te beantwoorden. Anders kunnen we uw aanvraag helaas niet afronden.

Heeft u vragen over ons medische acceptatiebeleid? Neem dan contact met ons op.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Bel mij terug

WebChat

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur