Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Uitvaartverzekering afsluiten

Bij Yarden kunt u tegen een aantrekkelijke premie een uitvaartverzekering afsluiten. Dit kan eenvoudig online en telefonisch. Wilt u liever een persoonlijk adviesgesprek? Dat kan ook. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of een intermediair/ assurantietussenpersoon.

DIRECT ONLINE AFSLUITEN

Direct een uitvaartverzekering afsluiten

U kunt uw uitvaartverzekering eenvoudig online afsluiten. Omdat de premie mede afhankelijk is van de leeftijd van de verzekerde op het moment van afsluiten, vragen we u in de 1e stap de geboortedatum in te vullen voor de persoon voor wie u de verzekering afsluit. Dit kan uzelf zijn, maar ook uw partner, of uw kind bijvoorbeeld.

Uitvaartverzekering telefonisch regelen

Wilt u uw uitvaartverzekering liever telefonisch afsluiten? Dat kan natuurlijk. Bel hiervoor 085 029 4829. Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur.

Adviesgesprek bij u thuis

Twijfelt u nog? Wilt u uitgebreide informatie over de verzekering die u wilt afsluiten? Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs of een onafhankelijke assurantietussenpersoon.

Een adviseur bij u thuis

Een adviseur komt bij u thuis. Om een goed advies te geven, bespreekt de adviseur met u een aantal onderwerpen. Zo brengt de adviseur uw uitvaartwensen en situatie in kaart. Heeft u een gezin? Dan kan de adviseur dit ook meenemen in het adviesgesprek. Daarnaast bespreekt de adviseur met u uw huidige financiële situatie en geeft de adviseur een toelichting over onze verzekeringsmogelijkheden. Op basis van uw informatie en de door u verstrekte documenten ontvangt u een advies op maat en een adviesrapport.

Lees meer of maak een afspraak

Adviesrapport op maat

In het adviesrapport krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw uitvaartwensen met de bijbehorende kosten. Uw keuzes staan in het adviesrapport dat u aan het einde van het gesprek ontvangt. U heeft hiermee een persoonlijk advies op maat. En deelt u het adviesrapport met uw nabestaanden, dan weten zij uw wensen.

Kosten adviesgesprek

Voordat u een adviesgesprek heeft met onze adviseur, informeren we u over de eenmalige advieskosten van € 120, die u in 24 maanden voor € 5 per maand kunt betalen of in 1 keer. U krijgt hiervoor een persoonlijk adviesrapport op maat. U bepaalt zelf of u na het advies een uitvaartverzekering afsluit. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Distributiekosten

Wilt u na het advies een uitvaartverzekering bij Yarden afsluiten, dan betaalt u € 59 distributiekosten per verzekerde. Wanneer u zonder advies de verzekering online of telefonisch afsluit, bedragen de distributiekosten € 59 per verzekerde. U betaalt online of telefonisch geen advieskosten.

Intermediair / Assurantietussenpersoon

Heeft u behoefte aan een gericht, onafhankelijk advies? Dan kunt u terecht bij een van onze assurantietussenpersonen.

Lees meer of maak een afspraak

Overstappen?

Wilt u van uw huidige verzekeraar overstappen naar een uitvaartverzekering van Yarden? We helpen u bij het opzeggen van uw oude verzekering. Wilt u weten of u bij Yarden voordeliger uit bent?

Bereken uw premie

Gezondheidsvragen

Op welke manier u uw verzekering afsluit, Yarden stelt altijd enkele gezondheidsvragen. Deze gezondheidsvragen dient u voor alle verzekerden, inclusief gratis meeverzekerde kinderen, te beantwoorden. Ieder kind is een aparte verzekerde.

  1. Is de verzekerde in de laatste drie jaar behandeld voor een hartinfarct, herseninfarct, TIA, hersenbloeding of een geheel of gedeeltelijk afgesloten bloedvat in de buik of hals of benen?
  2. Is de verzekerde in de laatste drie jaar behandeld voor een goedaardige of kwaadaardige vorm van kanker, een HIV-infectie, een psychiatrische ziekte of aandoeningen van de longen (behalve astma)?
  3. Heeft de verzekerde een orgaantransplantatie ondergaan of staat verzekerde hiervoor op de wachtlijst, is de verzekerde bekend met een nieraandoening of een (aangeboren) hartaandoening, waarvoor operatie nodig is/was?

Deze vragen zijn onderdeel van de medische acceptatie en u bent verplicht deze vragen volledig naar waarheid te beantwoorden. Anders kunnen we uw aanvraag helaas niet afronden. Heeft u vragen over ons medische acceptatiebeleid? Neem dan contact met ons op.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Bel mij terug

WebChat

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8:00 tot 21:00 uur
Bel mij terug08:00-21:00 (ma t/m zo)
Chat online08:00-21:00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08:00-21:00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur