"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Uw assurantietussenpersoon

Een onafhankelijke assurantietussenpersoon kan u helpen de Yarden uitvaartverzekering te vinden die het beste bij u past.

Met een Yarden uitvaartverzekering heeft u alles voor uw uitvaart in een keer geregeld. Uw nabestaanden hoeven niet alles zelf te regelen rondom het afscheid, onze uitvaartverzorgers kunnen hen veel zorgen uit handen nemen. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Wilt u advies over uw uitvaartverzekering?

Vul nu uw gegevens in, dan neemt een assurantietussenpersoon bij u in de buurt binnen 5 werkdagen contact met u op voor een afspraak. U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken of contact opnemen via onze chat.

Zoek een assurantietussenpersoon in uw buurt

Waarom een assurantietussenpersoon?

Bij een assuratietussenpersoon staat u als klant altijd centraal. Hij of zij geeft u onafhankelijk en gedetailleerd advies over uw uitvaartverzekering. Ook wordt er gekeken naar de beste combinatie met uw eventuele overige polissen of verzekeringen.

Wat doet een assurantietussenpersoon?

Een assurantietussenpersoon loopt eerst al uw polissen na en brengt daarna een zorgvuldig en onafhankelijk advies uit. Vervolgens kan hij of zij ook voor u bemiddelen bij het afsluiten van een nieuwe of extra polis.

Wat zijn de advieskosten?

De kosten voor het advies van een assuratietussenpersoon zijn afhankelijk van de dienstverlening. U kunt uiteraard altijd vooraf een prijsopgave vragen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 20.00 uur.
Zaterdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug