"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Uw assurantietussenpersoon

Heeft u vragen over het samenstellen van uw uitvaartverzekering en wilt u daar graag over in gesprek met een adviseur? Zoek een assurantietussenpersoon bij u in de buurt of vul het formulier onderaan de pagina in. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een e-mail of een telefoontje om een afspraak te maken bij u in de buurt.

Afspraak maken?

Laat hieronder uw gegevens achter:

Uw e-mailadres wordt gebruikt om antwoord te geven op uw vraag. 

Waarom een assurantietussenpersoon?

Een assurantietussenpersoon is een expert op het gebied van verzekeringen en andere financiƫle producten. De assurantietussenpersoon wordt ook wel (onafhankelijk) adviseur of financieel adviseur genoemd. Hij kent de voorwaarden van verschillende aanbieders en kan daarom een onafhankelijk advies uitbrengen.

Wat doet een assurantietussenpersoon?

Hij of zij kijkt naar uw persoonlijke situatie en wensen om vervolgens op zoek te gaan naar verzekeringen die daar het beste bij passen. Indien gewenst kijkt hij naar de verzekeringen/polissen die u al heeft en bekijkt of het combineren van verzekeringen voor u de moeite waard is.

Wat kost het afsluiten via een assurantietussenpersoon?

De kosten van een advies via een assurantietussenpersoon hangen af van de dienstverlening en van de assurantietussenpersoon zelf. Vraag vooraf naar de kosten als de adviseur hier niet zelf over begint. Op de website van de assurantiepersoon is vaak een dienstverleningsdocument (DVD) te vinden. Dit document geeft inzicht in de gemiddelde beloning van de adviseur.

De adviseur kan op verschillende manieren zijn advieskosten met u verrekenen. Denk aan een uurtarief, een vast tarief of een abonnement.

ZOEK EEN ASSURANTIETUSSENPERSOON IN UW BUURT


Kunnen wij u helpen?

Neem gratis contact met ons op:

0800 - 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.