Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Wat is de beste uitvaartverzekering?

Op zoek naar de beste uitvaartverzekering? Uitvaartverzekeringen vergelijken is soms lastig. Wat vindt u belangrijk? Ben u op zoek naar een goedkope uitvaartverzekering? Of wilt u een goede uitvaartverzekering die bij uw persoonlijke situatie past? Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is een flexibele verzekering die met u mee verandert.

De beste uitvaartverzekering is een verzekering die precies verzekert wat u wenst, en waarvoor u een bijpassende reële premie betaalt. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden houdt daarom rekening met uw uitvaartwensen en uw persoonlijke situatie. Ook als die veranderen. Zo kunt u eenvoudig het verzekerd bedrag verhogen of verlagen. Bovendien kiest u zelf de looptijd die het beste past en heeft u de mogelijkheid het verzekerd bedrag jaarlijks te indexeren.

  • Laten betalen van de uitvaart

Yarden betaalt de kosten van de uitvaart aan de hand van de facturen tot een maximaal verzekerd bedrag.

  • Geld

Yarden keert het verzekerde bedrag uit in geld.

  • Combinatie

U combineert uw verzekering. U kiest voor een deel waarbij Yarden de kosten van de uitvaart betaalt. Het andere deel is een uitkering van het verzekerd bedrag in geld. Uw erfgenaam krijgen dan een bedrag uitgekeerd of u kiest voor uitkering van een bedrag bij terminale ziekte.

Beste uitvaartverzekering

Het antwoord op de vraag ‘wat is de beste uitvaartverzekering’ hangt dus vooral af van uw persoonlijke wensen. Wilt u laten uitkeren in geld? Wilt u de kosten van de uitvaart vergoed krijgen? Wilt u een uitgebreid afscheid, met alles erop en eraan, of eenvoudig? En een begrafenis of crematie? De kosten van een begrafenis liggen gemiddeld namelijk hoger dan de kosten voor een crematie, met name door de grafkosten.

U kunt uw eigen uitvaartwensen eerst eens op een rij zetten en bepalen hoe uw uitvaart eruit zal zien. Zo krijgt u snel inzicht in de bijbehorende kosten van de gewenste uitvaart. Op basis daarvan kunt u een goede uitvaartverzekering samenstellen!

Bereken de kosten van uw uitvaart

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden.

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden biedt altijd een passende oplossing. Aan de hand van uw persoonlijke wensen, stelt u een verzekering op maat samen: de beste uitvaartverzekering voor uw wensen en uw situatie!

Bij Yarden betaalt u een scherpe premie. De exacte maandpremie is onder meer afhankelijk van uw leeftijd, de looptijd van de verzekering en het bedrag dat u wilt verzekeren. Stel nu de beste uitvaartverzekering voor uw wensen samen en bereken direct uw premie.

BEREKEN UW PREMIE


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 20.00 uur,
Zaterdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

WebChat

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden, eenvoudige medische acceptatie en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering