Bijna 21, eigen uitvaartverzekering

21 jaar, een belangrijke leeftijd! Je mag alweer een tijdje stemmen, zelfstandig autorijden en zelf contracten en verzekeringen afsluiten. Tot je 18e was je voor veel verzekeringen nog via je ouders gratis meeverzekerd. Hebben je ouders een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering? Dan ben je hier tot je 21e verjaardag nog gratis op meeverzekerd. Heb jij, nu je straks niet meer bent meeverzekerd, al eens nagedacht over een uitvaartverzekering voor jezelf?

Bereken je premie

Op eigen benen

Waarom nu al een uitvaartverzekering?

Wij begrijpen heel goed dat je nog lang niet met de dood en je afscheid bezig bent. En wij gaan ervan uit dat dat voor jou nog heel ver weg is. Toch is het nuttig om nu een uitvaartverzekering af te sluiten:

 • je nabestaanden hebben geen zorgen over de kosten van jouw uitvaart
 • hoe jonger je een uitvaartverzekering afsluit, hoe lager de premie is

Een uitvaart kost al snel € 8.000. Een flink bedrag, dat zonder uitvaartverzekering wel betaald moet worden. Met een uitvaartverzekering zorg je er voor dat (een deel van) die kosten gedekt zijn. Een hele zorg minder voor jou, maar ook voor je nabestaanden.

Bucketlist, wat te doen vanaf 21 jaar:

 • Marathon in Rotterdam of New York lopen
 • Rijbewijs halen
 • Inschrijven bij woningbouwvereniging of op kamers
 • Vette festivals bezoeken
 • Sparen voor een grote reis
 • Je eigen business starten
 • Bijbaan zoeken om je bucketlist te betalen

Maak nu je eigen bucketlist en ontvang een gratis Festivalkit!

 1. Download en print de bucketlist
 2. Vul jouw bucketlist in
 3. Neem een foto van jouw bucketlist en mail deze naar bucketlist@yarden.nl.

Download Bucketlist

Belangrijk: vermeld in de e-mail; je naam, straatnaam en huisnummer, postcode en woonplaats.

Uitvaartwensen

Misschien heb je al eens nagedacht hoe jij jouw uitvaart zou willen. Welke muziek wil je? Wat moet er gebeuren met jouw Facebook, Instagram en/of Snapchat account? Wil je gecremeerd of begraven worden?

Op www.yarden.nl/uitvaartwensen kun je je wensen vastleggen, ook als je niet of ergens anders verzekerd bent. Download het uitvaartwensenformulier. Je kunt het ingevulde document zelf bewaren of mailen naar klantenservice@yarden.nl. Zo zijn wij op de hoogte van je laatste wensen en kunnen wij dit doorgeven aan je nabestaanden. Je kunt dit document ook mailen naar bijvoorbeeld je familie en/of printen en bewaren bij je verzekeringspapieren.

Uitvaartwensen vastleggen

Jouw uitvaartwensen zijn altijd aanpasbaar, wanneer je maar wilt. Want wij begrijpen ook wel dat wat je nu leuk vindt, over 30 jaar waarschijnlijk niet meer zo is.

Wat kost een uitvaartverzekering?

Gelukkig hoeft een uitvaartverzekering niet duur te zijn. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden biedt flexibiliteit en keuzevrijheid. Je bepaalt hoe het verzekerd bedrag uitgekeerd moet worden; in geld of in het vergoeden van kosten voor de uitvaart. Een combinatie is ook mogelijk. En de verzekering is op elk moment aan te passen aan jouw veranderende wensen.

Maar, je kunt altijd je ouders ‘lief aankijken’ en vragen of zij nog even jouw premie willen betalen.