Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering voor het gezin

U en uw gezin goed en voordelig verzekeren? Yarden biedt een flexibele uitvaartverzekering voor ieder lid van uw gezin. Een verzekering waarin ruimte is voor individuele wensen en aangepaste premies. Uw kinderen kunnen bovendien gratis worden meeverzekerd tot 21 jaar.

Kinderen gratis meeverzekerd

Heeft u een gezin of bent u zwanger? Vanaf 20 weken zwangerschap tot 6 maanden na de geboorte, zijn (ongeboren) baby’s automatisch gratis meeverzekerd voor maximaal € 2.500 in natura (laten betalen van de uitvaart).

Kinderen tot 21 jaar zijn gratis mee te verzekeren. Na aanmelding bij en goedkeuring van Yarden is uw kind met u meeverzekerd. De verzekerde waarde is even hoog als dat van de verzekeringnemer. U betaalt hier geen premie voor. Zodra uw kind 21 jaar wordt, vervalt deze dekking. De polis kan tegen premiebetaling worden voortgezet.

Lees meer over de (gratis) uitvaartverzekering voor uw kind.

Wat kost een uitvaartverzekering voor het gezin?

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is een van de voordeligste verzekeringen.

Bereken nu gemakkelijk en snel uw premie voor het hele gezin. Voeg hiervoor uw gezinsleden toe aan de berekening. U berekent dan per gezinslid de looptijd en de hoogte van het te verzekeren bedrag. Het overzicht toont u daarna kosten van de verzekering.

Vul hieronder het aantal personen en de geboortedata in om direct inzicht te krijgen in uw kosten.

  • Dit is geen geldige geboortedatum. Vul uw geboortedatum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ

    Een datum mag niet in de toekomst liggen

    Een persoon mag niet ouder dan 75 jaar zijn

Persoon toevoegen

Uitvaartverzekering en uw wensen

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden houdt rekening met de persoonlijke wensen van elk gezinslid. De verzekering geeft de flexibiliteit om het verzekerd bedrag te verhogen of te verlagen. Ook bepaalt u zelf hoe het verzekerde bedrag zal worden uitgekeerd: in geld, in het vergoeden van de kosten van de uitvaart of een combinatie.

Gezinsverzekering afsluiten

Wilt u voor uzelf, uw partner en/of kinderen goed en voordelig een uitvaartverzekering afsluiten? Kies dan voor de flexibele Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Bereken nu de totale premie van uw gezinsverzekering, op basis van persoonlijke wensen, en sluit direct online uw uitvaartverzekering af.

Veelgestelde vragen over de Yarden uitvaartpolis voor het gezin

Wij gaan scheiden. Hoe zit dat met de verzekering?


Elke verzekerde heeft bij Yarden een eigen polis. Deze polissen kunnen afzonderlijk op andere adressen worden voortgezet. De verzekeringnemer dient voor beide polissen de toekomstige adresgegevens door te geven. Geef ook aan bij wie uw kinderen op de polis moeten staan. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik sta nog op de polis van mijn ouders en wil de verzekering graag zelf overnemen. Kan dit?


Ja, dat is mogelijk. Zodra de verzekerde 18 jaar oud is en de premie zelf gaat betalen. De verzekeringnemer moet toestemming geven voor het zelfstandig zetten van de polis. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Is mijn ongeboren kind tijdens de zwangerschap meeverzekerd?


Uw kind is vanaf 20 weken zwangerschap tot 6 maanden na de geboorte, automatisch en gratis meeverzekerd voor maximaal € 2.500 in natura. Hier hoeft u niets voor te doen.

Mijn partner is elders verzekerd. Kan Yarden toch de uitvaart verzorgen?


Ja, wij helpen u graag de uitvaart te regelen. Neem hiervoor contact op met Yarden.

Mijn partner wilt graag overstappen naar Yarden, is dit mogelijk?


Ja, dat kan. Let op: de voorwaarden om een uitvaartverzekering te beëindigen verschillen per verzekeraar. Uw opzegtermijn vindt u in de voorwaarden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering