Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering voor het gezin

Wilt u een uitvaartverzekering voor uw gezin afsluiten? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering voor uw gezin bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij uw gezin past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk een DELA UitvaartPlan af.

Kinderen gratis meeverzekerd

Heeft u zelf een uitvaartverzekering bij Yarden? En heeft u een gezin of bent u zwanger? Vanaf 20 weken zwangerschap tot 6 maanden na de geboorte, zijn (ongeboren) baby’s automatisch gratis meeverzekerd voor maximaal € 2.500 in natura (laten betalen van de uitvaart). Op de achterzijde van uw polisblad staan de voorwaarden. Ook kunt u de voorwaarden hier terug vinden of in Mijn Yarden.

Kinderen tot 21 jaar zijn gratis mee te verzekeren. Na aanmelding bij en goedkeuring van Yarden is uw kind met u meeverzekerd. De verzekerde waarde is even hoog als dat van de verzekeringnemer. U betaalt hier geen premie voor. Zodra uw kind 21 jaar wordt, vervalt deze dekking. U ontvangt voor die tijd een brief of u de gratis polis wil omzetten in een polis waarvoor u premie gaat betalen. Of dit mogelijk is hangt af van de Yarden polisvoorwaarden. Neem bij vragen telefonisch contact op met onze Yarden klantenservice via 0800 1292.

Lees meer over de (gratis) uitvaartverzekering voor uw kind.

Wat kost een uitvaartverzekering voor het gezin?

Wilt u een uitvaartverzekering voor uw gezin afsluiten? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering voor uw gezin bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij uw gezin past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een DELA UitvaartPlan af.

Meer informatie

Uitvaartverzekering en uw wensen

Heeft u voor uw gezin de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden? De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden houdt rekening met de persoonlijke wensen van elk gezinslid. De verzekering geeft de flexibiliteit om het verzekerd bedrag te verhogen of te verlagen. Ook bepaalt u zelf hoe het verzekerde bedrag zal worden uitgekeerd: in geld, in het vergoeden van de kosten van de uitvaart of een combinatie.

Gezinsverzekering afsluiten

Wilt u een uitvaartverzekering voor uw gezin afsluiten? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering voor uw gezin bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij uw gezin past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk een DELA UitvaartPlan af.

Veelgestelde vragen over de Yarden uitvaartpolis voor het gezin

Wij gaan scheiden. Hoe zit dat met de verzekering?


Elke verzekerde heeft bij Yarden een eigen polis. Deze polissen kunnen afzonderlijk op andere adressen worden voortgezet. De verzekeringnemer dient voor beide polissen de toekomstige adresgegevens door te geven. Geef ook aan bij wie uw kinderen op de polis moeten staan. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze Yarden klantenservice via 0800 1292.

Ik sta nog op de polis van mijn ouders en wil de verzekering graag zelf overnemen. Kan dit?


Ja, dat is mogelijk. Wanneer u 18 jaar bent en een betalende polis heeft. De verzekeringnemer (een van de ouders) moet toestemming geven voor het zelfstandig zetten van de polis. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze Yarden klantenservice via 0800 1292. Wij helpen u graag verder.

Is mijn ongeboren kind tijdens de zwangerschap meeverzekerd?


Heeft u een uitvaartverzekering bij Yarden? Dan is uw kind vanaf 20 weken zwangerschap tot 6 maanden na de geboorte, automatisch en gratis meeverzekerd voor maximaal € 2.500 in natura. Hier hoeft u niets voor te doen.

Mijn partner is elders verzekerd. Kan Yarden toch de uitvaart verzorgen?


Ja, wij helpen u graag de uitvaart te regelen. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze Yarden klantenservice via 0800 1292.

Mijn partner wilt graag overstappen naar Yarden, is dit mogelijk?


Nee, het is niet meer mogelijk om bij Yarden een nieuwe uitvaartverzekering af te sluiten. U kunt voor een nieuwe verzekering voor uw partner bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk een DELA UitvaartPlan af.
Let op: de voorwaarden om een uitvaartverzekering te beëindigen verschillen per verzekeraar. Uw opzegtermijn vindt u in de voorwaarden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekering

DELA helpt u graag verder aan een passende uitvaartverzekering. Sluit eenvoudig online een uitvaartverzekering naar wens af.

Meer informatie